2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eheheh anladım kadarıyla birakamicam zaten neyse yaş koyarım bende ne yapım.
kızımla oğlumun arasında 8yaş varoğlum 5 yaşında bebek doğana kadr 6 olur hepsi aralıklarla
çark caddesinde askeri lojmanlarda 5yıl oturduk babamın görevi nedeniyle sonra annem buralı diye burda ev yaptırdılar falan filan eşimled tanıştık ve Akyazı olduk sonrasında
Evet canım min 2 sene dolmadan doğumlar arası ssvd yi destekleyen doktorlar bile yapmıyor. Senin aran çok az. Hayırlısı neyse o olsun.
benim 5.5yıl geçti bende normal istiyorum şartlar el verdiği sürece inşallh,Filiz Hanım destekliyor normali çok şükür

M maygirl__ Canim senin ne durumun oldu ben gormedim bende dun baska bi konudan dolayi banliydim
Geçmiş olsun canım bizde ban yemiştik 2014 haziran anneleri yüklediğimiz fotoları siler misiniz demiştik hep beraber etiketleyip birde sosyal medya hesaplarımızı dağıtmıştık

Geçmiş olsun canım bizde ban yemiştik 2014 haziran anneleri yüklediğimiz fotoları siler misiniz demiştik hep beraber etiketleyip birde sosyal medya hesaplarımızı dağıtmıştık

Oooo tam ban sebebi bizde Kasım annelerinde herkes kendini paylaşsın demiştik sonra sildik bi sabah uyandık grubun yarısı ban sosyal medya daveti

Bizde 2017 de yapmistik whatsapa gecmistik tabi sonra o kalabalik gruptan ayrismalar oluyor ama suan cok iyi iki kiz kardesim var 7/24 konusuyoruz

Evet filiz hanım normaldede normal doğumu destekliyor. 2 yıl araylada ssvd yapıyor. Ama beni yapmaz Ben normal doğurcam dedikçe bana güvenmedi kasıon kendini diye bebeği riski atamam dedi. İyi ki de öyle yapmış. Gene normal yapım dersem bi yürü git der heralde. Bende kendimi kapatma var da .

Kızlar selam mide bulantısından nasıl muzdarip olduğumu belirtmiştim doktor tavsiyesi ile folic asidimi değiştirdim. Adı PREMESİS PLUS içerisinde zencefil ve B vitamini olan bir folic asid 3 gündür kahvaltıdan sonra içiyorum ve çok şükür 3 gündür ne bulantım var ne de kusmam. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım

Kızlar merhaba bugın doktora gittim 6+3 olmusuz miniğiz kalbi gördük duyamadık ama esımde ikimizde aglayacaktk neredyse agustos ayında kürtajım vardı ınsallah hepimizinki sagkıkla ilerler
Çok sevindim cnm ins rabbim tamamına erdirir saglikla alırız hepimiz

Evet bazı folik asitler bulantı yapıyor iyi geldiyse çok güzel canım Geçmesine sevindim

Kızlar merhaba bugın doktora gittim 6+3 olmusuz miniğiz kalbi gördük duyamadık ama esımde ikimizde aglayacaktk neredyse agustos ayında kürtajım vardı ınsallah hepimizinki sagkıkla ilerler
GöZün aydın canım Maşallah

yaa ne gerek vardı banlanmaya. hiç bu grupta da banlanılacağını düşünmezdim yahu.
neyse çok üzüldüm aramızdan ayrılan arkadaşlara kayıplar yüzünden , inşallah hepsi en kısa sürede tekrardan hamile kalırlar, bebeciklerini alırlar sağlıcakla kucaklarına.

canım ne sıkıntı var sende sızıntı mıydı?

Günaydın kızlar midem bulana bulana zorla kahvaltı yaptım. İlk haftalar yazılanları tüh tüh vah vah diye okuyordum bu hafta mide bulantısı bende de başladı. 55 kilo başladım şu an 57 olmuşum eskiden kilomu korumak için akşam yemek yemezdim, meyve vs sıfır şimdi ara öğünler akşam yemekler derken düzenli beslenmek kilo aldırdı. Dikkatli ilerlemem lazım.

bana oğlumda sezeryan dedi plesanta yüzünden bende normal yapabilirim dedim yok yok dedi gün verdi 38.haftanın sonlarına sonra başka doktora gittim normal olur dedi bey hekimde bi bayandı unuttum adını sonra tekrar Filize dedim normal olsun bi hafta daha bekleyelim diye o da o sıra tüp bebek için eğitime gitti bana haber verildi bende kararlıyım normale dedim,neyse tam 40hafta dolduğunda sancım başladı Altınovaya gittik tabi Filiz yok İstanbulda icapçı kim varsa artık neyse nstde sancı çıkmadı meğersem kordon dolanmış 3 katBebeğimin kalp atışı yavaşlamış Allahtan Sami Kemik icapçıyfı o gece anında geldi ve sezeyan oldum oğlumun yüzü siyah olmuştu resmenFiliz Hanım haklı çıktı,şimdi o ne derse onu dinlicem bana ders oldu
merhabagözünaydın canımdarısı bizlerede inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…