• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biliyorum 😊😊 normalde ben üç diyordum oda istiyordu geçen gün dedimki ben daha istemiyorum olmaz öyle şey dedi ozaman sen taşı ben yapamam dedim suratıma bakti bon bon 😂😂 hazir cofuk istiyirum ozama dedim iyce kagayi yedin dedi bana dünde görümcemin kayinpederimin yanında dedim zirvede bırakmaya karar verdim diye daha yapmam dedim güldüler herkes doğunca unutcagimi geçtiğini tekrar isteyeceğimi söylüyorlar ama ben kendimi taniyorum resmen kazıdım ama esimi azcik tanıyorsam ne yapar eder alır o cocu 😂😂😂saka bi yane burda korunarak hamile kalanları görünce ne yazıkki umudum kesildi vakti zamanı gelince engel olamicaz
Bende az daha ilk çocuktan sonra zirvede bırakıyordum🤣zaman geçince 3.çocuğa karar verdik resmen😅

Normal doğum olacaksa hiç belli olmaz ben sana diyim🙈
Nisan topiğinde bi ablamız vardı anmış olayım @Heart of Gold 💙🙈
Onunda tdt 1 nisan olduğu halde (2. Bebek üstelik) topiktekiler doğurmaya başladı kendi ııh🙈
Sanırım 41e gelmek üzereydi doğum yaptığında . Kendi de diyordu hep ben martta doğururum diye ama :))
He sezaryen olacaksa o ayrı.
sezeryan değil normal doğum,kızım 38de geldi,bilmiyorum bende çocuk zor barınıyor😂

Tabiki kuzum herksi beklerim ogun geldiğinde yan çizen olursa hepinizi çizerim valla 😂😂 ilce olarak nere oluyor biz tekeler tekeler deyince pek bilinmiyor kuzey terminal deyince biliniyor 😊
Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz

Benimde çok canım çekiyor 2 haftadır falan hemde ama mevsiminde olandan istiyorum diye hiç eşime demedim yoksa bulur getirir 😐

Valla yazdan dedimki buzluğa koyayım gazla geliyor bide bekleyen bi ürün değil en fazla 15 gün koydum yıkadım kuruttum bi ara canim çekti çıkarttım ay anam bernat bi tat hepsini çöp e attım.😂❤ yollardım sana iyi olaydı benimde canim çekiyor bide erik eşim dedi eriği bulurum ama kirazı bulamam bulsada ikiside yenmez gerçi o yüzden kendimi avutuyorum ocak bitti ne kaldı ki surda yaza 😂

Daha kahvaltı yapmadık şimdi bayılcam midem berbat halde😕çocukların kursları var kalkayım artık😫

Valla yazdan dedimki buzluğa koyayım gazla geliyor bide bekleyen bi ürün değil en fazla 15 gün koydum yıkadım kuruttum bi ara canim çekti çıkarttım ay anam bernat bi tat hepsini çöp e attım.😂❤ yollardım sana iyi olaydı benimde canim çekiyor bide erik eşim dedi eriği bulurum ama kirazı bulamam bulsada ikiside yenmez gerçi o yüzden kendimi avutuyorum ocak bitti ne kaldı ki surda yaza 😂
erik bulunca banada yollarsın artık yazdın buraya😃🤣

Tahmin edebiliyorum tadının kötü olacağını 😂
Dimi ne kaldı ki 5-6 aycık😂

Gunaydin kizlar 💖 ben almadim kilo 5 aya kadarda 2 kilo felan alsam iyi olur. Suan alinan kilolarin bebege hic bir yarari yok. O kilolar biz annelere et ve yag olarak geri donuyor 😊 ilk oglumda herseyi saklamistim 2. Oglanda hic birsey almadim ama 3. Bebisde suan hicbirsey yok cocuk dusunmedigim icin herseyi atmistim 🙈 tiptip sanada cok gecmis olsun rabbim ins tekrar nasip eder.

Ben 5 kilo verdim 😂 iki kilosunu geri almışım bile 😊

Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.
Ama yine de bebeğin kendi zamanını kendi seçmesi güzel olur canım. Su gelmesi/nişan gelmesi/ sancı başlangıcı şeylerle doğuma gitmek çok daha iyi. Sezaryen planı varsa bunu doktorunla konuş canım ilerleyen zamanda.
Bende bu şekilde isteyeceğim ama sezaryen arası az olduğundan rüptür riskini alabilir mi doktorum bilmiyorum. Daha vakit var konuşulur bunlar 😌

Ben kendi seçme hakkım yok kuzum kalple alakalı kontrol altındayım doğumdan sonra olusan sorun olduğu için müdahale etmediler kilo alırsam büyüme yapacağı için yada geçici felc durumunda müdahale yapılacak o yüzden kardiyoloji doktorum vercek kararı 😐 normalde çok isterim normal doğumu ama bakalım belki nasip olur 😊

Ben kendi seçme hakkım yok kuzum kalple alakalı kontrol altındayım doğumdan sonra olusan sorun olduğu için müdahale etmediler kilo alırsam büyüme yapacağı için yada geçici felc durumunda müdahale yapılacak o yüzden kardiyoloji doktorum vercek kararı 😐 normalde çok isterim normal doğumu ama bakalım belki nasip olur 😊
anladım canım şimdi
En doğrusu neyse o olsun tabi ki
Bende normal istiyorum ama bulunduğum yerde ssvd destekleyen yok olsa da gerçi pek imkan yok. benim için bebeğin zamanını kendi seçmesi bile yeterli olacak o yüzden😌

bende senin gibi hiç ikinci çocuk düşünmüyorfum.asla diyordum,zaman geçti kızım yanlızlaştı başkalarının çocuklarına kardeşim demeye başladı.o zaman yapmaya karar verdim.kendim için değil kızım için,ben bu dünyada geçici bir insanım dedim kendime.en güzel miras kardeş gerçekten

Bilmiyorum doğunca fikrim değişirmi. Degisse bile uzun süre koyarım araya diye düşünüyorum pes peşe yapamam ama zamanında çok kınadım kazayla hamilr kalanlari inşallah pes peşe gelmez.allahim 😐😐

Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz

Hea siz uzaksınız bi ara gezecem oralarda çocukluğumdan beri gelirim gittiniz yerler ozanlar çark caddesi yukarı dere koyu mahle oldu gerçi şimdi başka yerini bilmem 😂😂he bide.poyrazlar gölüne gittik bide şelaleye ismini hatırlamadım şimdi 😂

erik bulunca banada yollarsın artık yazdın buraya😃🤣

😂😂😂 eşim.guya boş vaktinde bulup getircek söz vermiyim çünkü bi aydır gidecek gerçi adama kızamıyorum pazar günler bile çalışıyor int sipariş verecektik.ama daha önce çürük erik yolladıkları için params kıyamadım 😂😂

Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.
Ama yine de bebeğin kendi zamanını kendi seçmesi güzel olur canım. Su gelmesi/nişan gelmesi/ sancı başlangıcı şeylerle doğuma gitmek çok daha iyi. Sezaryen planı varsa bunu doktorunla konuş canım ilerleyen zamanda.
Bende bu şekilde isteyeceğim ama sezaryen arası az olduğundan rüptür riskini alabilir mi doktorum bilmiyorum. Daha vakit var konuşulur bunlar 😌

Bende daha gitmedim ssvd destekleyen doktora ama ssvd olmasa bile en azından savcıyla gitmek istiyorum.

Back