2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Henüz yok ama indirim oldukça buradan yazarız iki ayrı başlık vs takip etmek zor oluyor çünkü. İnstagramda hesabinibilenanne yi takip edebilirsin ya da.
Alışveriş için erken olduğunu düşünmüyorum 11-12. Haftadan sonra yavaştan başlanılanilir. Kişiden kişiye göre de değişebilir tabi ama almak istiyorsan insanların erken söylemine pek takılma. Çok detay var çünkü kıyafet almakla zıbın almakla bitmiyor. Ve maalesef ki masraflı şey. Herşeyi Son 2 ayda alırım demek için ciddi bütçe lazım.
Ya da zorlanmamak için alınacakların listesi yapılıp indirim zamanı geldiğinde hop alınabilir.
Ben bu ay arkadaşlarımın da önerisiyle ateş ölçerimizi alacağım
Alışveriş kısmı hamileliğin en güzel en keyif veren en mutlu eden bölümlerinden biri

ben almıyacağım şimdiden eğer kız olursa kızım9 yaşında herşeyini sakladım.çok az şeyle geçiştirebilirim.ama erkek olursa herşey sil baştan almam lazım.bu arada ben kendim almayacağım kayınvaldem ve annem alıcak herşeyini

Vallahi tebrikler saklamışsın benimde 5 yaşına yeni giren kız kardeşim var o kadar çok hediye geldi ki çoğu şeyini kullanmadan büyüdü. Anne bak sakla belki kızım olur kullanır hepsi marka hepsi kaliteli ama dinlemez Bir kısmını neyse de hepsini verdi dağıttı. Şimdi kendi de pişman Sen ne güzel saklamışsın hadi bakalım gönlünden geçen olsun inş

Alıntı yapmıştım hepsi gitmişkızlar banlanmış tüh ya tamda ne güzel birbirlerine ılımlı yaklaşırken,günaydın kızlar

inşallah tatlım evetkızımın hep sağolsun annem aldı.etiketli olanları bile var güzelce hurçlayıp annemin kileri var oraya kaldırdık.şuan gerçekten fiyatlar uçmuş geri dönüp baktığımda gerçekten iyki saklamışım diyorum.gerçekten herşey çok aşırı pahalı ve uçuk.alınacak gibi değil erkek olsa bile evde pijama tarzı şeyleri giydiririm valla.günah bazı şeyler,müsrifliği sevmem

Benimde hatıra olarak bıraktıklarım var oğlumun kızımın ama çok gğzeller geçen açıp baktık mis gibiler hala,ve bissürü battaniye var kızda olsa erkekte olsa

Benimde hatıra olarak bıraktıklarım var oğlumun kızımın ama çok gğzeller geçen açıp baktık mis gibiler hala,ve bissürü battaniye var kızda olsa erkekte olsa
ben daha hiç açıp bakmadım tek sorun şuki kızım nisan doğumluay olarak uyabilirmi bilmiyorum

Kazene yazsak arkadaşların hesaplarını hemen aktif yaparlar mı acababu arada Zeybltaslan canım seni ekledim galiba di mi

Kesinlikle canım katılıyorum bende

Konusu geçmişken ateş ölçerimi sipariş verdim bende.
Doğum yapan arkadaşlarımın önerisiyle hatta çok memnun kalmasıyla Plusmed Temassız aldım şimdi 144 tl verdim. (Şuan indirimde normalde 160-170 tl idi hep kontrol ettiğimde)
Tutarlı ve hastanede dahi kullanılan bir ürün.
Ayrıca sadece ateş değil su ve mama gibi sıvı şeylerinde ısısını ölçmeye yarıyor. Aklınızda bulunsun not etmek isteyen olursa

Ay enam ben pohpolarim yavrumu benle büyüyen çocuk zaten zaten anlattığın gibi bişey olur heralde kendi burcum dışında eşimin burcunun ozelliklerini2 bilirim ve ikimizde taşırız özellikle ben her detaylı uyumluyum o yüzden insanların karakterleriyle bağlantısı olduğunu düşünüyorum

konuyu yeniden açmayalım burdan .zaten ban yemişler.bende ilk geçen gün yedim .1 günlük açılışı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…