- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Henüz yok ama indirim oldukça buradan yazarız iki ayrı başlık vs takip etmek zor oluyor çünkü. İnstagramda hesabinibilenanne yi takip edebilirsin ya da.Kızlar buradan bebek ürünleri ile ilgili indirimleri haberleştiğimiz bir başlık var mı? Ben denk geldim Chakra’da %58 indirim var. Kaçırdım banyo havlularını ama beyaz renk pikeler aldım 2 adet. bir tek o kalmıştı indirimde. (Not: Perşembe doktor randevum vardı 11. Haftadayız artık bir risk görmüyorum dedi. Bu sebeple ufaktan araştırmalarıma başladım. Denk geldikçe unisex ürünlerden alıyorum. Bu ikinci alışverişim oldu)
Vallahi tebrikler saklamışsın benimde 5 yaşına yeni giren kız kardeşim var o kadar çok hediye geldi ki çoğu şeyini kullanmadan büyüdü. Anne bak sakla belki kızım olur kullanır hepsi marka hepsi kaliteli ama dinlemezben almıyacağım şimdiden eğer kız olursa kızım9 yaşında herşeyini sakladım.çok az şeyle geçiştirebilirim.ama erkek olursa herşey sil baştan almam lazım.bu arada ben kendim almayacağım kayınvaldem ve annem alıcak herşeyini
Günaydın canımAlıntı yapmıştım hepsi gitmişkızlar banlanmış tüh ya tamda ne güzel birbirlerine ılımlı yaklaşırken,günaydın kızlar
inşallah tatlım evetkızımın hep sağolsun annem aldı.etiketli olanları bile var güzelce hurçlayıp annemin kileri var oraya kaldırdık.şuan gerçekten fiyatlar uçmuş geri dönüp baktığımda gerçekten iyki saklamışım diyorum.gerçekten herşey çok aşırı pahalı ve uçuk.alınacak gibi değil erkek olsa bile evde pijama tarzı şeyleri giydiririm valla.günah bazı şeyler,müsrifliği sevmemVallahi tebrikler saklamışsın benimde 5 yaşına yeni giren kız kardeşim var o kadar çok hediye geldi ki çoğu şeyini kullanmadan büyüdü. Anne bak sakla belki kızım olur kullanır hepsi marka hepsi kaliteli ama dinlemezBir kısmını neyse de hepsini verdi dağıttı. Şimdi kendi de pişman Sen ne güzel saklamışsın hadi bakalım gönlünden geçen olsun inş ☺
Benimde hatıra olarak bıraktıklarım var oğlumun kızımın ama çok gğzeller geçen açıp baktık mis gibiler hala,ve bissürü battaniye var kızda olsa erkekte olsainşallah tatlım evetkızımın hep sağolsun annem aldı.etiketli olanları bile var güzelce hurçlayıp annemin kileri var oraya kaldırdık.şuan gerçekten fiyatlar uçmuş geri dönüp baktığımda gerçekten iyki saklamışım diyorum.gerçekten herşey çok aşırı pahalı ve uçuk.alınacak gibi değil erkek olsa bile evde pijama tarzı şeyleri giydiririm valla.günah bazı şeyler,müsrifliği sevmem
ben daha hiç açıp bakmadım tek sorun şuki kızım nisan doğumluBenimde hatıra olarak bıraktıklarım var oğlumun kızımın ama çok gğzeller geçen açıp baktık mis gibiler hala,ve bissürü battaniye var kızda olsa erkekte olsa
Kesinlikle canım katılıyorum bendeinşallah tatlım evetkızımın hep sağolsun annem aldı.etiketli olanları bile var güzelce hurçlayıp annemin kileri var oraya kaldırdık.şuan gerçekten fiyatlar uçmuş geri dönüp baktığımda gerçekten iyki saklamışım diyorum.gerçekten herşey çok aşırı pahalı ve uçuk.alınacak gibi değil erkek olsa bile evde pijama tarzı şeyleri giydiririm valla.günah bazı şeyler,müsrifliği sevmem
İllaki denk gelir bazı şeylerben daha hiç açıp bakmadım tek sorun şuki kızım nisan doğumluay olarak uyabilirmi bilmiyorum
Bnde ekledim. Serdivandayım ben.
Bi Sakaryalı olarak kiraza bende gelirim galiba ben ilçedeyim gerçi ama her yere yakınızTumam kuzum sen bizin eve yakınsın kuzenimde orda oturuyor
Canım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilim
Bu arada aslan burcuyla alakalı kısa bir açıklama; bu hayatta çocuğun hangi burç olsun istemezsin deseler kesinlikle aslan derdimbüyük konuşmuşum hem kadınını hem erkeğini tanıyorum. Kadınlarıyla genellikle iyi anlaşıyorum ama erkekleri aman amann çok fazla ilgi alaka ve pohpohlanmak isterler. Sürekli ön planda olup dikkat çekecekler ve biraz da egoistler tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama bu yüzden bile bari kız olsun dediğim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?