2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geliyorr dayak şuanda Valla burcum da yükselenimde ikizler. Hep burç muhabbeti girince taş yedim kafama. Ama çevremde en çok ben sevilirim bu durumuda anlamadım gitti. Ya ben inanmıyorum diye tutmuyor belkide. Kızım akrep millet ayy akrepmi ayy falan yaptılar pamuk gibi kız doğdu bi akrepliğini gösterip ısırmadı henüz

bizde gecen mayis ayinda gecerken ugrayalim dedik nasil degismis inanamadik.eskiden kafeler normal denecek sayidaydi simdi bir şehir olmus o cadde.kismet olursa subatta tekrar gelicez masukiyeye kahvalti yapmaya.oralarida yine bi turlariz

Tutmuyordur ya doğrudur insanlar 12 burç gibi 12 ayrı karakter değil ki o işin şakası ama bi Ufak bi öyle bi böyle durumu var sanki tanıdığım ikizlerde

Kızlar mıdem cok yanıyor portakal suyu ıcmıstım bundan olabılır mı?

Bende asla başak olsun istemiyorum. Umarım korktuğum başıma gelmez
Eyvah eyvah benim bir hafta geriye gittiği için doktor da doğum zamanını bir hafta erteledi o zaman da aslandan başağa geçiş yapmış oluyoruz. Babam Aslan burcu aman aman diyordum ama şimdi de başaktan korktum nesi var mesela başak burcunun

Mükemmeliyetçi. Ama kendisi için değil karşıdaki insan mükemmel olmalı. Kendi doğru yapmasa bile sen doğru yapmalısın. Ben doğru yapmıyorum bunu başkasına yorum yapmayayım demez.

Pimpirikli ve her şeyden nem kapar.
Gerçekten anlaşması zor burç bana göre.
He biraz bencilliği var.
Aynı zamanda annem ve kardeşim başak burcu. Benim karşılaştığım başaklar böyle en azından

Annemi ve kardeşimi çok severim. Zaten bu huylarını bilirler o yüzden sorun yaşamıyoruz

Banlandınız ehe ikinizde
Kötü oldu bu.

doğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor
Hamileliğin son ayı hangi ayda olursanız olun zor oluyor zaten..son ayda artik bi an once dogsun diye dua etmeye baslayacaksiniz hareketleriniz çok kısıtlanacak sağ dan sola dönemeyeceksiniz mide yanmaniz olur ise yatıp uyuyamayacaksınız ee üzerine de sıcaklar da eklenince...(inşallah hiçbirini yasamazsınız daha rahat geçer)

Kızlar buradan bebek ürünleri ile ilgili indirimleri haberleştiğimiz bir başlık var mı? Ben denk geldim Chakra’da %58 indirim var. Kaçırdım banyo havlularını ama beyaz renk pikeler aldım 2 adet. bir tek o kalmıştı indirimde. (Not: Perşembe doktor randevum vardı 11. Haftadayız artık bir risk görmüyorum dedi. Bu sebeple ufaktan araştırmalarıma başladım. Denk geldikçe unisex ürünlerden alıyorum. Bu ikinci alışverişim oldu )

Off offf hem de ne ego valla, bende evde bir tane besliyorum aslan En iyi otellere o gidecek, en iyi markaları o giyecek, yemeğe feci düşkün Anında sinirlenip kükrer sonra da kediye döner ama neyse ki benim en iyi anlaştığım burç

Benim ozellikle aksamlari cok kotu oluyor. Ustelik bulanti icin ilac da kullaniyorum
gündüz de oluyor ama beni rahatsız etmiyor aksam oldumu baslıyorum kusmaya öksürük krizlerine dün gece uykumda bile mide bulantısı baş dönmesi sabahı sabahladım

başak burcumerhametlidir.ailesine düşkün evcimen,mükemmeliyetçi kendi sınırlarında yaşamayı sever.

Ay ben ikizler, eşim boğa, kızım akrep , minnak aslan olacak inş.
Bu durumda bi evin içinde hava ,su ,ateş ,toprak her gruptan burç mevcut olacak. Kimsenin kimseyle alakası yok Geriye ne kaldı aaa tahta!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…