Geliyorr dayak şuandaEhehe inşallah
Benim sezaryen olacağı için kesin Aslan olacak.
erken doğum vs olmazsa tabi Allah korusun.
Neyse ki ikizler vs değil Aslan daha kabullenilebilir bir burç
Aramızda ikizler varsa dayak yemem an meselesi olabilir .
bizde gecen mayis ayinda gecerken ugrayalim dedik nasil degismis inanamadik.eskiden kafeler normal denecek sayidaydi simdi bir şehir olmus o cadde.kismet olursa subatta tekrar gelicez masukiyeye kahvalti yapmaya.oralarida yine bi turlarizBende burda okudum canım. Lisansıda yükseğide . Eşimlede üni 1 de tanışmıştık. Nasip buraymış buralı değiliz ama yıllar sonra iş icabı yolumuz buraya düştü gene.o dediğin yere yakınım ama direk orda diilim daha ailevi yeeindeyim serdivanın.
Tutmuyordur ya doğrudur insanlar 12 burç gibi 12 ayrı karakter değil ki o işin şakası ama bi Ufak bi öyle bi böyle durumu var sanki tanıdığım ikizlerdeGeliyorr dayak şuandaValla burcum da yükselenimde ikizler. Hep burç muhabbeti girince taş yedim kafama. Ama çevremde en çok ben sevilirim bu durumuda anlamadım gitti. Ya ben inanmıyorum diye tutmuyor belkide. Kızım akrep millet ayy akrepmi ayy falan yaptılar pamuk gibi kız doğdu bi akrepliğini gösterip ısırmadı henüz
Olabilir ekmek içi ye istersenKızlar mıdem cok yanıyor portakal suyu ıcmıstım bundan olabılır mı?
Süt içeyim tesekkurler canımOlabilir ekmek içi ye istersen
Süt varsa süt iç yoksa yoğurt ye bunlar mideyi rahatlatan şeyler.. Belki etki eder
Eyvah eyvah benim bir hafta geriye gittiği için doktor da doğum zamanını bir hafta erteledi o zaman da aslandan başağa geçiş yapmış oluyoruz. Babam Aslan burcu aman aman diyordum ama şimdi de başaktan korktumBende asla başak olsun istemiyorum. Umarım korktuğum başıma gelmez
Hamileliğin son ayı hangi ayda olursanız olun zor oluyor zaten..son ayda artik bi an once dogsun diye dua etmeye baslayacaksiniz hareketleriniz çok kısıtlanacak sağ dan sola dönemeyeceksiniz mide yanmaniz olur ise yatıp uyuyamayacaksınız ee üzerine de sıcaklar da eklenince...(inşallah hiçbirini yasamazsınız daha rahat geçerdoğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor
yok canım bize hiç kız demediler karıştırdın sanırımNasıl yanienam senin kızdı ne zaamn erkek oldu
Keşke mune ile kazeni tartışmaya karıştırmasalardı.Banlandınız ehe ikinizde
Kötü oldu bu.
Canim zofrani günde bir keremi alıyorsunŞu bi haftadır rahatım gecem gündüzüm kalmamış ti 20 gündür zofran kullanıyorum 3.kutuma geçtim artık kesmem gerekiyor ağır ilaç ama korkuyorum tekrar kusmaya başlarsam diye
Off offf hem de ne ego valla, bende evde bir tane besliyorum aslanCanım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilim
Bu arada aslan burcuyla alakalı kısa bir açıklama; bu hayatta çocuğun hangi burç olsun istemezsin deseler kesinlikle aslan derdimbüyük konuşmuşum hem kadınını hem erkeğini tanıyorum. Kadınlarıyla genellikle iyi anlaşıyorum ama erkekleri aman amann çok fazla ilgi alaka ve pohpohlanmak isterler. Sürekli ön planda olup dikkat çekecekler ve biraz da egoistler tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama bu yüzden bile bari kız olsun dediğim oluyor
Ahahahaha aşkolsunnnnnEhehe inşallah
Benim sezaryen olacağı için kesin Aslan olacak.
erken doğum vs olmazsa tabi Allah korusun.
Neyse ki ikizler vs değil Aslan daha kabullenilebilir bir burç
Aramızda ikizler varsa dayak yemem an meselesi olabilir .
gündüz de oluyor ama beni rahatsız etmiyor aksam oldumu baslıyorum kusmaya öksürük krizlerine dün gece uykumda bile mide bulantısı baş dönmesi sabahı sabahladımBenim ozellikle aksamlari cok kotu oluyor. Ustelik bulanti icin ilac da kullaniyorum
başak burcumerhametlidir.ailesine düşkün evcimen,mükemmeliyetçi kendi sınırlarında yaşamayı sever.Eyvah eyvah benim bir hafta geriye gittiği için doktor da doğum zamanını bir hafta erteledi o zaman da aslandan başağa geçiş yapmış oluyoruz. Babam Aslan burcu aman aman diyordum ama şimdi de başaktan korktumnesi var mesela başak burcunun
evet bende din bi iştahla iki tane yedim aç karna güzel zehir zehir kusturdu beniKızlar mıdem cok yanıyor portakal suyu ıcmıstım bundan olabılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?