- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
güldürdün beni ya :):)aman sileyim kazara görür mörürforumlaramı yazıon sen bunu der
Napım işyerinde alısveriş siteleride yasak bi foruma giriyorum onda da eğlenelim dimi amagüldürdün beni ya :):)
Chopin - Spring Waltzşimdiden kendime eziyet etmeyim o zamanbüyüsün biraz o zaman yarabbim hiç güzerl değil nasıl dinliyorlar müzik biraz sakin sonra bi şiddetleniyor sıçrıyorum
aynen aynı durumdayım:)Napım işyerinde alısveriş siteleride yasak bi foruma giriyorum onda da eğlenelim dimi ama
notumu aldım indireyim bunları da :)Chopin - Spring Waltz
Vivaldi - Four Seasons
Bunlara bak istersen bide belki hoşuna gider
Ya sorma gitsin benimde içimde kaldı ama ben en son 5+3te gittim du bakalımKızlar artık ikiz olma ihtimali yok dimi olsaydı smdıye bellı olurdu aklım ikizde kaldı ya
ay ya keskeYa sorma gitsin benimde içimde kaldı ama ben en son 5+3te gittim du bakalımgerçi ablam ikizlere hamile az kaldı doğuma bende ikiz doğurursam zavallı anacım
Benımde cok tarzım degıl:)şimdiden kendime eziyet etmeyim o zamanbüyüsün biraz o zaman yarabbim hiç güzerl değil nasıl dinliyorlar müzik biraz sakin sonra bi şiddetleniyor sıçrıyorum
Chopin - Spring Waltz
Vivaldi - Four Seasons
Bunlara bak istersen bide belki hoşuna gider
Ahahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlaray ya keskebiliyormuydun ikiz hamile olunca ücretli izin süren 2 katına cıkıyormus hahaha
Oy maşallah ona genç kız olmuş. Bu yaşta düzgün isim koyar en azından sevin. Arkadasımın kızıda 4 yaşında tutturmuştu ben koyacam kardeşimin adını diye. Kız olursa niloya , erkek olursa mete diye tutturmuştu. Allahtan erkek çıktı bebekte Mete oldu adı. Cimcime zorla koydururdu valla NiloyayıKızımın ismini ben koydum,oğlumunkini eşim ve sıra tekrar bende derken kızım sıra bende ben koyucam kardeşimin ismini diyorSanırım bu topikte en büyük çocuğa sahip olan benim kızım 13 yaşında,var mı böyle büyük çocuğu olan
Allah bereket versin, inşallah gönlüne göre olur. Hayırlısı olsun eşine de sana da.
Eşinin yeni iş size hayırlı uğurlu olur İnşallah canım,bebiş uğuruyla geliyor belliki
Hayırlı olsun yeni iş, bebiş kısmetiyle geliyor inşBen uzun süredir karbonat kullanıyorum, çok fayda ediyor diyemem ama roll on dan daha iyidir muhakkak..
Oturduğunuz şehire gore değişir tabi bu olay..istanbulda oturuyorsanız şayet 15 inden sonra zaten havalar cok sıcak olmuyor bebek icin..yenidogan bir bebek anne karninda sicak ortamda oldugu icin dogdugunda terlemez ama cokda kalin giydirmezsiniz tabi..en zoru anne icin oluyor sicaktan resmen sut kokuyordum gunde 2 kere dusa girmeme ragmen..soylediklerinde sut kokusu nasil oluyor derdim ve yasadimama ben temmuzda dogum yaptim..birde aman diyim hazirliklarinizi son ana bırakmayın.. 5 hafta önce doğum yaptım haberiniz olsun
Oy maşallah ona genç kız olmuş. Bu yaşta düzgün isim koyar en azından sevin. Arkadasımın kızıda 4 yaşında tutturmuştu ben koyacam kardeşimin adını diye. Kız olursa niloya , erkek olursa mete diye tutturmuştu. Allahtan erkek çıktı bebekte Mete oldu adı. Cimcime zorla koydururdu valla Niloyayı
Evet bende çok severim . Özellikle yazıyazıyor ya da çizim yapıyorsam hafif bir müzik olmalı kulağımda. Mozart ile ilgili haberi bende biryerde okumuştum ama nerde hatırlayamadım.İkisi de, çalışırken fonda çalan müzikler. İlaveten Sir Andrew Lloyd Webber'in Variations'ını dinlerim gün içinde. Bu adamın her eserine hayranım. Operaları beni benden alır.
Betmam
Mozart’s String Quintet in D Major
İngiltere'de yapılan çalışmalarda bu şarkının anne karnındayken zekaya etki ettiği ispatlanınca, kadın doğum hastanelerinde fon müziği olarak çalmaya başlamışlar diye okumuştum. Doğruluğunu araştırmadım.
yaa süpriz olacak deseneAhahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlar
yaa cok tatlıOy maşallah ona genç kız olmuş. Bu yaşta düzgün isim koyar en azından sevin. Arkadasımın kızıda 4 yaşında tutturmuştu ben koyacam kardeşimin adını diye. Kız olursa niloya , erkek olursa mete diye tutturmuştu. Allahtan erkek çıktı bebekte Mete oldu adı. Cimcime zorla koydururdu valla Niloyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?