2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da

Kız olursa ismi belli. 15-16 senedir arkadaşlarımın kızlarına koydurmaya çalıştığım bir isim.
Erkek olursa pipili derim sanırım. Dilime dolandı.

şimdiden kendime eziyet etmeyim o zaman büyüsün biraz o zaman yarabbim hiç güzerl değil nasıl dinliyorlar müzik biraz sakin sonra bi şiddetleniyor sıçrıyorum
Chopin - Spring Waltz
Vivaldi - Four Seasons
Bunlara bak istersen bide belki hoşuna gider

Kızlar artık ikiz olma ihtimali yok dimi olsaydı smdıye bellı olurdu aklım ikizde kaldı ya
Ya sorma gitsin benimde içimde kaldı ama ben en son 5+3te gittim du bakalımgerçi ablam ikizlere hamile az kaldı doğuma bende ikiz doğurursam zavallı anacım

Ya sorma gitsin benimde içimde kaldı ama ben en son 5+3te gittim du bakalımgerçi ablam ikizlere hamile az kaldı doğuma bende ikiz doğurursam zavallı anacım
ay ya keske biliyormuydun ikiz hamile olunca ücretli izin süren 2 katına cıkıyormus hahaha

Benim babam ikiz , kuzenlerim ikiz, babannem ikiz biz cocuklarda ikiz daha çıkmadı beklemedeyiz.

Kızımın ismini ben koydum,oğlumunkini eşim ve sıra tekrar bende derken kızım sıra bende ben koyucam kardeşimin ismini diyorSanırım bu topikte en büyük çocuğa sahip olan benimkızım 13 yaşında,var mı böyle büyük çocuğu olan

Chopin - Spring Waltz
Vivaldi - Four Seasons
Bunlara bak istersen bide belki hoşuna gider

İkisi de, çalışırken fonda çalan müzikler. İlaveten Sir Andrew Lloyd Webber'in Variations'ını dinlerim gün içinde. Bu adamın her eserine hayranım. Operaları beni benden alır.

Betmam

Mozart’s String Quintet in D Major
İngiltere'de yapılan çalışmalarda bu şarkının anne karnındayken zekaya etki ettiği ispatlanınca, kadın doğum hastanelerinde fon müziği olarak çalmaya başlamışlar diye okumuştum. Doğruluğunu araştırmadım.

ay ya keske biliyormuydun ikiz hamile olunca ücretli izin süren 2 katına cıkıyormus hahaha
Ahahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlar

Oy maşallah ona genç kız olmuş. Bu yaşta düzgün isim koyar en azından sevin. Arkadasımın kızıda 4 yaşında tutturmuştu ben koyacam kardeşimin adını diye. Kız olursa niloya , erkek olursa mete diye tutturmuştu. Allahtan erkek çıktı bebekte Mete oldu adı. Cimcime zorla koydururdu valla Niloyayı

kızlar çok sağolun, inşallah hayırlısı olur, umarım iyi bir yerdir de doğum öncesi sıkıntı yaşamayız.
Sonuçta yepyeni bir ortam.
Allah bereket versin, inşallah gönlüne göre olur. Hayırlısı olsun eşine de sana da.

Eşinin yeni iş size hayırlı uğurlu olur İnşallah canım,bebiş uğuruyla geliyor belliki

Hayırlı olsun yeni iş, bebiş kısmetiyle geliyor inş Ben uzun süredir karbonat kullanıyorum, çok fayda ediyor diyemem ama roll on dan daha iyidir muhakkak..

hımm, ya roll onlar da mis gibi kokutuyor gerçekten. nasıl bırakıcam bilmiyorum

Teşekkürler bilgi için

kesin oğlumda bu işe el atar eminim ama henüzona çaktırmıyoruz diğer hamileliğimden çok etkilendi hala söyler ama oğluma kalsa ne kadar kahraman varsa onları söyler kesin bir de geçenlerde diyordu Mustafa Kemal diye değiştirelim benim adımı diye çok seviyor atamızı

Evet bende çok severim . Özellikle yazıyazıyor ya da çizim yapıyorsam hafif bir müzik olmalı kulağımda. Mozart ile ilgili haberi bende biryerde okumuştum ama nerde hatırlayamadım.

Ahahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlar
yaa süpriz olacak desene ben ogrendıgım gun yaydım valla dayanamam haber tutamam hiç

yaa cok tatlı allahtan pepe mepe dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…