2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Elma sirkesi bağışıklıgı aşırı güçlendiriyor mide problemin yoksa içtiğin suya günde bir çay kaşığı koy istersen .
Evet bu aklımdaydı canım teşekkür ederim rahatsız edeceğini pek düşünmüyorum bi deneyeyim bakalım

Dr um solgarın c vitaminini aldırdı bana.. Bir de citrus antivirüs pastil kullanıyorum, tamamen doğalmış, gebelerde güvenle kullanılabiliyor deniyor... Burnuma tuzlu karbonatlı su sıkıyorum, artı ılık ballı limonlu su içiyorum.. Geçmiş olsun

Evet bu aklımdaydı canım teşekkür ederim rahatsız edeceğini pek düşünmüyorum bi deneyeyim bakalım
Ben her gün içerdim 2 yıl falan hıc grıp olmamıştım dıyebılırım . Sonra bi zehirlenme yaşamıştım sonrasında mide barsak hastalıgı cıktıgı ıcın bıraktım ve gribe yaklanamaya basladım . Şifa olsun İnşallah .

Martilikiz07 da demiş c vitamini diye
İsim vermeyeyim ama çok sevdiğim bir meyve var c vitamini deposu. Çok sık yerim. hergün mandalina ve portakalımı eksik etmem (ulaşılabilir olduğu için yazdım bunları da)
Çayıma limon suyuma limon sıkarım salataya bile limon boca ediyorum
Sanırım bağışıklığımı güçlendirmem lazım
Teşekkür ederim canım

Yesıl bır swy mı canım:)ben telefondan gırıyorum bu nedenle oldukca yazım hatam var

İnstagramda açelyadoğal diye bir sayfa var küçük bi girişimci ama tamamen doğal hatta yenilebilir seviyede ürünleri var. daha önce diş macunu, koltuk altı kremi ve peelingini kullanmıştım içinde %1 bile kimyasal yok sadece kullanım süreleri oldukça az ama zaten tüketiliyor çok memnun kalmıştım. Onun dışında nemlendirici ürünleri de var tavsiye edebilirim bi incelersiniz. ben de onlarla devam etmeyi düşünüyorum.

Kızlar sayfa sonuna ancak gelebildim yaklaşık 40 sayfa okudum. 2 gündür giremedim. 2 gün önce kanamam başlamıştı acile gittiğimde kese gözüküyordu
Grubumuz adına konuşuyorum gerçekten tatliyizdirhala daha görüşmeler devam eder bizde
merhabalar, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Ben çok merak ediyorum ağustos deyince herkes hemen ay çok sıcaklara denk geliyor, bebek doğunca rahat edersin üşüme derdi olmaz vs diyorlar. Ağustosta doğum yapmanın avantaj ve dezavantajları neler? Yaşayan biri olarak sizden duyalım :)

İnceleyeyim canım. Malzemelerde kimyasal yoksa tarife göre aktardan alıp yapabiliriz belki. Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Rabbim yerini tez vakitte doldursun, sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.

Hayırlısı olsun, inşallah kalp atışlarını duyarsın. 9. haftaya kadar vakti var diye hatırlıyorum.

dunyam_90 canım sımdı gordum cok uzuldumm Allah tekrardan yenısını yasatsın ınsallah saglıkla..ankaradayım bılıyorsun her zamqn yazabılırsın ozelden

Kızlar ben pılav ıcınde bulyon cok severdım suanda kullanmam zararlı mı sızce dun bı arkadas ole bır sey demıstı sankı

Kızlar ben pılav ıcınde bulyon cok severdım suanda kullanmam zararlı mı sızce dun bı arkadas ole bır sey demıstı sankı
Bulyon paket ürün ve içinde bir sürü katkı maddesi var. Bu nedenle normalde bile kullanılmamalı sadece gebe iken değil. Onun yerine kendiniz tavuk suyu et suyu yapıp buzluğa atabilirsin. Ya da uğraşamam diyorsan marketlerde ilikli kemik suları oluyor onlardan atabilirsin pilavlarına.

Evet gormustum o suları onlara bakayım tesekkurler

Şimdi şu mu bu mu diyoruz. Siz ek gıda dönemine geçince görün herşeyin arkasını on defa okuyup atıyorsunuz market arabasına. Taze olsun sağlıklı olsun ay az haşlansın ay çok pişsin o süreç tam komedi oluyor inş o sürecide beraber atlatıyor oluruz.

Allah ınsallah bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almaya nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…