2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızımda kakao yağı kremi ve kakao yağı sürmüştüm sabah akşam, çok da işe yaradı 39. Haftada alttan 1 tane çatlağım oldu ki benim vücudum çatlamaya çok müsait...

Artik kocisinden isticeksin onemli bir konu bu bebegin cani burger king ve ranch sos aci sos istemiş diceksin

25 günden sonra bugün iş başı yaptım bu arada hamile olduğunuza fair is yerine bilgi verdiniz mi kızlar günde 2.30 saat erken çıkma hakkınız var yada geç girebilirsiniz tercih size kalmış benim 5. Haftamda bilgilendirme yapıldı ama ben isten zaten erken çıktığım için 5.15 te onaydış ediyorum o yüzden erken çıkmam yerine eşimle tam.konusup ya toplayıp perşembeden paydos edicem cuma gitmicem yada eşim diyor toplar doğum sonrası kullanırsın diyor henüz karar vermedik bugün anladimki boş yere evde oturmuşum çalışmak çok iyi geldi zaman çabuk geçiyor ve mideme odaklanmiyorum

Olabilir canım, sonuçta yemediğim şeyi cildine sürmem diyen bir grup da var.. Ben sadece dün dr.umun dediğini söyledim..

Olabilir canım, sonuçta yemediğim şeyi cildine sürmem diyen bir grup da var.. Ben sadece dün dr.umun dediğini söyledim..

Yo anladım ben sana bise demedim sansda tavsiye etmem o bakımdan söyledim yemediğimi sürmem diyen grup ne oluyor onu anlamadım yalnız

Kizlar hamilelik bir hastalik degildir normal nasil devam ediyorsaniz gündelik hayatiniza, yine öyle devam ediceksiniz:) ben 2 kizimdada makyajimida yaptm kremimide surdum canimin istedigini yiyip ictim ( cig et, icki sigara bunlar kullanmiyorum zaten bunalr haric ) istediginizi yiyip icin abartmadan :) esinizle beraberlik bile devam etmeli ( risk olmadigi sure ) :)

Istek yok onu ne etcez

Esinizle birliktelik diyince bugun hastanede muayne odasinda doktoru beklerken bisey oldu cok güldüm iceriye 20 kusur haftalik bi gebe girdi bi sonuc gostermeye doktor plesantanin asagida oldugunu iliski yasamamalari gerektigini soyledi. Bunun uzerine kadin doktora dedi ki bi sn bu konu esimi ilgilendiriyor ona anlatir misiniz o cikarken zaten doktor ve asistanlar koptular. Bende muayne tarafinda perde kapali orda bi asistanla bekliyodum. Sonra cift iceri geldi doktor tekrar ayni seyleri soyledi sonra adam dedi yani dogum bitene kadar o is olmasin diyosunuz :) doktor zamanini soyliycegini belirtti. Sonra kadin dedi ben esime soyluyorum ama anlamiyor ben hissediyordum bi terslik var diye ama dinlemiyor diyo :)) cok şaşırdım hersey iyiyken tabiki olsunda kadın istemedigi halde esinin israrla istemesi ne biliyim kadin icin üzüldüm

Var malesef oyle adamlar. Idare etmeyi bilicekler ama anlayis yok iste.

Ah canim kismen ayni seyleri yasamisiz. Oncelikle sunu soyleyeyim10 gun ileride veya geride olmasi cok normal ilerleyen zamanlarda bu arayi kapatir bebis Ozele mi gittin devlete mi? Devletteki cihazlar biraz eskiymis bende yeni ogrendim agzim yandi. Dun devlete gittim kese bos dediler. Belki seninkide boyle olabilir.
Kanama olmasida normal sakın kanama yasadim kesin bebek dusecek diye dusunme. İlk gebeligimde 5 ay kanama yasadim sakır şakır ama cok sukur oglum benimle :) simdiki gebeligimde de kanama var. 2 tane nur topu ne yapalim hayırlısi Allaha emanetiz Ama sunu unutma hamilelik cok farkli gercekten kimin kucagina alacağı hic belli olmuyor Allahtan umidini kesme. Verende Allah Alanda Allah. Kanamasiz bi gebelikte sans ne ise inan cok az daha sans sadece ama asla umutsuzluk degil kanama. Tabiki cok uzuluyorsun tabiki riskin var ama hepimiz Allaha emanetiz hamilelik boyle bisey.kanama boyutunu biliyor musun

Havalar soğuk vallah dusa girmek bile okadar zor geliyor ki anlatamam haftada bir yeter fazla bile
anliyorum seni ama ne bilim bendede o usengeclik yok hic esiminde isine geliyor
yani zorlamayla olmaz tabiki hersey karsilikli guzel
Canım 2 çocuklu hayat nasıl bana akıl verir misin
valla cnm kolay degil zorda degil duzenini kurdunmu tamam ve esim cok ama coooook yardimcim Mesela gece hic kalkip sut yaptigimi hatirlamam hep kendisi kalkar hazirlar getirir saolsun Aksam cocuklari yatirirken birini esim birini ben uyutur oyle keyf yapariz

Sahsiniz adina bisey soylemiyorum tabiki olumlu dusunmek en guzelidir fakat burda okudugumuz herhangi bi konudan dolayi cok etkilenmek, cok uzuldum keske yazmasaydi gibi bi dusunce bana biraz tuhaf geliyor. O zaman gercek hayatta yasamayalim gercekten :) hersey bizim icin hersey insanlar icin. Hamilelikte milyon tane olumsuz olabilcek durum var bunlarin bilincinde olup hamile kalmak lazim bence. Sonucta okudugumuz bi hikayenin bigun kahramani bizde olabiliriz hepimiz olabiliriz bunun bi garantisi yokki. Azoncede yazmistim verende Allah alanda Allah. Elimizden bazen hicbisey gelmez inan. Başına kotu bisey gelen bi gebe de hic istemezdi onu yasamayi ama iste elde degilki. Hepimiz için hayırlısı olsun. Genel olarak yazmak istedim lutfen uzerinize alınmayin. Sevgiyle kalın
Bu grupta iki gunde bir bu muhabbet oluyor ben anlamadim neden

Canım inan çok şanslısın maşallah benim eşim ilk çocukta elini sürmedi diyebilirim şimdi de çok yardım edeceğini sanmıyorum inşallah yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…