- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Birde yas hesaplama var onda da tutan cok var.ben yaptım yüzük testini
kız çıktı
bakalım
Birde yas hesaplama var onda da tutan cok var.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı belki bilgisi olan vardır aramızda. İki ayrı özel sağlık sigortam var doğumda her ikisinden de olam teminatımı kullanabilir miyim? Örnek var mı etrafınızda veya sizde?
Sürekli yersen bebişin gamzeli olur :):)Kizlar Bugun ayva alip yedim burda soyleye soyleye canimi cektirdiniz ama mide bulantima iyi geldi surekli yesen ne olurum acaba yemek yiyemiyorum da zor pisiriyoruz zaten.
Konu sahibi olmamla ne alakası var?
Ben sadece listeye ekleme yapıyorum bu konuda başka bir özel vasfım yok
Uyarı yapmak haddime de değil.
Sadece yanlışlara tahammülüm yok. Ben doğrusunu bildiğim bir şeyi sizinle paylaşacağım. Burada hepimiz o yüzden varız.
Başka arkadaş dediğiniz kişi sadece yorum yapıyor. Bildiğini değil mantığına uygun olan o olduğu için konuşuyor.
Çok sinirlendim. -Yalancı- olarak itham edilmek sinir bozucu oluyor çünkü. Israrla emin olduğum bir konuda o öyle değildir denilmesi beni gerçekten çok sinirlendiriyor.
Evet daha önceden de size karşı ön fikirlerim oluşmuştu. Kayıpları olan arkadaşların yazdıklarından sonra ‘’Ben arkadaşın yazdığına çok etkilendim.’’ demeniz beni çok üzdü.
Bu zamana kadar iyi dayandım. Artık hormonlarımın gücüyle bu yazımı burada bırakıp sizi göz ardı edebilirim. Çünkü bana kattığınız hiç bir şey yok.
Arkadaşlarım sizlerden de özür diliyorum. Gerçekten dayanamadım artık. Konu sahibi olarak devam etmek istemiyorum. İsteyen olursa mune’ye mesaj atıp değişim yapalım. Tekrar hepinizden çok özür dilerim.
evet sorulacak bazilari ben yapicam dicek bazilari ben yapmicam dicek ama yapana da gosteris meraklisi denirse onun da saygisindan suphe ederim!
Hanımlar, havamız değişsin.
- Bugün 3 kişi ne kadar güzelleştin, ne sürdün yüzüne dediler, bebeğe zararı olur diye bakım bile yapmıyorum 6 haftadır.
- Hamile olduğumu öğrenen bir kişi makas ve bıçak seçimi yaptırdı. Makası seçtim.
- Yüzükle bir test yaptı, ileri geri gitti yüzük.
- Belimin tam ortasında iki gündür dehşet bir ağrı var.
- Ayaklarım bir türlü ısınmıyor.
- Çin takvimi erkek diyor. (Bu arada Çinliler bu takvim olayını bilmiyor bile).
- Rus takvimi erkek diyor.
Anlayacağınız ben herkese kız bebek yakıştırması yaparken; batıl inançlara göre benimki pipili olacak. Bekleyip görelim.
* Bu arada, cidden cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz? Normalde L'occitane'nın Immortelle Divine serisinden yaşlandırma karşıtı ürünleri kullanıyordum. Gebelikte kullanımına dair net bir cevap alamayınca kullanamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yoksa siz daha 20'lik çıtırlar olduğunuz için böyle derdiniz yok mu?
Güzelim, Çin'de okuyan ve Çince bilen biri olarak bu tespiti yaptım. Bizim yüklediğimiz anlam biraz fazla. Çin'i ve Çinlileri severim. Kocamı bile o vasıtayla tanıdım.
Yves Rocher uygun mu acaba? Ne bileyim kimyasal her şeyden çekiniyorum. Dermatoloğa gidip bilgi alayım en iyisi. (Kendisi ablam olur).
midemin yanmasına iyi geliyor benimde bende çok sık yerimKizlar Bugun ayva alip yedim burda soyleye soyleye canimi cektirdiniz ama mide bulantima iyi geldi surekli yesen ne olurum acaba yemek yiyemiyorum da zor pisiriyoruz zaten.
her gün yemezsen daha iyi olur canım midene iyi gelmez yağlı olduğu için arada fırında falan yapsan birde ben çok azyağda altı en kısıkta yapıyorum yumuşak ve kızarmış oluyor sadece uzun sürüyorpişmesi benimimde canım arada hazır paketli bişeler istiyo zor dayanıyorumKızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
Canım bildiğim kadarıyla bir zararı yok. Sadece karnımızı daha sağlıklı vitaminli kalsiyumlu proteinli gıdalar ile doldurmak yerine tercihimiz olmaması gerektiğini savunuyor uzmanlar. Kızartmanın bebeğe bir katkısı yok gereksiz kalori yüklemesi oluyor. Madem yiyorsun ye bende yiyorum ama artık daha az yiyelim. Doğum sonrası kilolarını rahat verebilen biri değilim çünkü ne yazıkki.Kızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
Cok tesekkurler canımmidemin yanmasına iyi geliyor benimde bende çok sık yerim☺
her gün yemezsen daha iyi olur canım midene iyi gelmez yağlı olduğu için arada fırında falan yapsan birde ben çok azyağda altı en kısıkta yapıyorum yumuşak ve kızarmış oluyor sadece uzun sürüyorpişmesi benimimde canım arada hazır paketli bişeler istiyo zor dayanıyorum
Canım salı gününe öğleden sonra randevu aldım Filiz Dursuna,devlettekini iptal edicem çok zorunda olmazsam gitmem devlettekine ama başka bi doktara daha gitmek isterim eğitim araştırmada tavsiye edebileceğin doktor var mı hiç gitmedim orayaCanım bildiğim kadarıyla bir zararı yok. Sadece karnımızı daha sağlıklı vitaminli kalsiyumlu proteinli gıdalar ile doldurmak yerine tercihimiz olmaması gerektiğini savunuyor uzmanlar. Kızartmanın bebeğe bir katkısı yok gereksiz kalori yüklemesi oluyor. Madem yiyorsun ye bende yiyorum ama artık daha az yiyelim. Doğum sonrası kilolarını rahat verebilen biri değilim çünkü ne yazıkki.
Dogru dıyorsun canımm hıc yumurta et balık yıemıyorumCanım bildiğim kadarıyla bir zararı yok. Sadece karnımızı daha sağlıklı vitaminli kalsiyumlu proteinli gıdalar ile doldurmak yerine tercihimiz olmaması gerektiğini savunuyor uzmanlar. Kızartmanın bebeğe bir katkısı yok gereksiz kalori yüklemesi oluyor. Madem yiyorsun ye bende yiyorum ama artık daha az yiyelim. Doğum sonrası kilolarını rahat verebilen biri değilim çünkü ne yazıkki.
Bende yiyemiyorum mümkünü yokDogru dıyorsun canımm hıc yumurta et balık yıemıyorum
Bende ole canımBende yiyemiyorum mümkünü yok( omega3alıyorum onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?