2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar Bugun ayva alip yedim burda soyleye soyleye canimi cektirdiniz ama mide bulantima iyi geldi surekli yesen ne olurum acaba yemek yiyemiyorum da zor pisiriyoruz zaten.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı belki bilgisi olan vardır aramızda. İki ayrı özel sağlık sigortam var doğumda her ikisinden de olam teminatımı kullanabilir miyim? Örnek var mı etrafınızda veya sizde?

Teminat dedin ney oluyor ? Açık bi şekilde yazarsan eniştem sorarım sigortacı kendisi

Kendinacitigin sayfayı neden terkediyorsun yahu engelleme var istemediğini engelleyebilirsin emek edip acitign sayfayi terketmem şahsen ben olsam

evet sorulacak bazilari ben yapicam dicek bazilari ben yapmicam dicek ama yapana da gosteris meraklisi denirse onun da saygisindan suphe ederim!

Yo bende yapmicam ama gösteriş meraklısı demem asla kimseye bu kadar yaygın olmasaydı belki yapardım bende ama farklı bişey düşünüyorum mesela iki renk ayakkabı alıp doktora öyle gidip cinsiyeti neyse o ayakkabiyi vermesini isticem öyle video çekicem hem aksama kadar bekleme olmasın hemde değişik olsun başkalarda sonra ogrensin banane biz özeliz anne babayiz milletle öğrenmek yerine ikimiz öğrenip ondan sonra hediyelik biberonlardan alıp o şekild e vermeyi planlıyorum ayrıca gösterisi çok severim ama eşim bu konularda kısıtlıyor beni daha şimdiden şartlar koydu bebeğin fotoları koyulmadan diye ilk zamanlar bende karşıyım ama biraz büyüyünce koymak isterim

Ben yapmıyorum ama özenir alırım sadece bi gün sürerim sonra o orda kalır zamanı gecer çöp e gider çok nadir makyaj yaptığım için grek duymuyorum ama aslında şimdiden başlamak lazım bu bakım olaylarına ah artık 20 lik çıtır değilim 26 oldum

Ozaman abla bizede asıl doğal ürünleri öğrenip yazarmisin sana zahmet nemlendirici vücut losyonu şampuan vs doğal diye bakıyorum ama ne kadar doğru bilip güvenip almadım henüz artık başlamak lazım

Kızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum

Kizlar Bugun ayva alip yedim burda soyleye soyleye canimi cektirdiniz ama mide bulantima iyi geldi surekli yesen ne olurum acaba yemek yiyemiyorum da zor pisiriyoruz zaten.
midemin yanmasına iyi geliyor benimde bende çok sık yerim
Kızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
her gün yemezsen daha iyi olur canım midene iyi gelmez yağlı olduğu için arada fırında falan yapsan birde ben çok azyağda altı en kısıkta yapıyorum yumuşak ve kızarmış oluyor sadece uzun sürüyorpişmesi benimimde canım arada hazır paketli bişeler istiyo zor dayanıyorum

Canım bildiğim kadarıyla bir zararı yok. Sadece karnımızı daha sağlıklı vitaminli kalsiyumlu proteinli gıdalar ile doldurmak yerine tercihimiz olmaması gerektiğini savunuyor uzmanlar. Kızartmanın bebeğe bir katkısı yok gereksiz kalori yüklemesi oluyor. Madem yiyorsun ye bende yiyorum ama artık daha az yiyelim. Doğum sonrası kilolarını rahat verebilen biri değilim çünkü ne yazıkki.

Bu arada benim cildimdeçok pürüzsüzleşti bi güzellik var bendeyüzük testi falan yapıcam bende bi ara ama az önce yemek yedim şu an kıvranıyorum maden suyu ayva tüketmem lazım

Cok tesekkurler canım

Canım salı gününe öğleden sonra randevu aldım Filiz Dursuna,devlettekini iptal edicem çok zorunda olmazsam gitmem devlettekine ama başka bi doktara daha gitmek isterim eğitim araştırmada tavsiye edebileceğin doktor var mı hiç gitmedim oraya

Dogru dıyorsun canımm hıc yumurta et balık yıemıyorum

Ya cildime bakıyorum bakıyorum bir fark göremiyorum. Zaten sivilcem fln yoktu anlayamıyorum şuanda. Kızımda çil çıkmıştı göz altlarımda ve burnumda hafif hafif çok tatlıydı çil çok severim ama doğumdan bir süre sonra gittiler burnunda kaldı 2 tanecik onlarıda bi ben farkediyorum beyaza yakınlar yok olmak üzere. Ama cildimde değişiklik kızımda 7.aydan sonra olmştu bu zamanlar ondada bişey yoktu.

Kızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…