- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
uzerıne dustuklerı cok bellı aramaya zahmet edemedıler:)
O para kesılme olayı kısı olarak ımkansız zaten canım muhtemelen yuzdelık bır dılım vardır %70ıne ulasılma gıbı benceHahaha aynen benide aramadılar hatta şmdi aile hekimimi ariyim dedim soylim gelmicem diye dr bey yokmuş bu günBide onumu takip edicem . Para kesilmiyordur alacakları parayı almıyorlardır. Yoksa ayda 3 kişi gebeliğini bildirmese 3 bin lira hiçbi hemşire çalışmazdı orda
Hahahah annemlerın ordakı araması lazımdı onlar aramadı ıste yenı yere arasalarda gıtmem:))Siz annenizin oradakini seviyorsunuz ya oradan ararlar belki. O kadar çok gitmek istemiyorum dediniz ki Aile Hekiminizin kulakları çınladı.
Banane ya yıllardır bir kere bile aranmadım bir kere gittim ankilozan spondilitim var dedim işe gidemedim tmm dedi al rapor insan bi muayne eder ne ilaç kullanıosn der ilaç yazayım der . Yok aramazlarsa bende bildirmicem :)O para kesılme olayı kısı olarak ımkansız zaten canım muhtemelen yuzdelık bır dılım vardır %70ıne ulasılma gıbı bence
Aynı fıkırdeyım:)Banane ya yıllardır bir kere bile aranmadım bir kere gittim ankilozan spondilitim var dedim işe gidemedim tmm dedi al rapor insan bi muayne eder ne ilaç kullanıosn der ilaç yazayım der . Yok aramazlarsa bende bildirmicem :)
Hahahah annemlerın ordakı araması lazımdı onlar aramadı ıste yenı yere arasalarda gıtmem:))
Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormulBu durumdan annemlerin çok şikayetçi olduğu için biliyorum. İş yerinde olan konuşmalarda insanların keyfi durumlarından maaş kesintisi oluyor vs çok duydum. Sadece bildiklerimi aktarmak istedim insanlar zor durumda kalmasın diye. Ama gebe bildirmedi diye ceza var o konuda kesin ve netim
Herkesin çalışma hayatı farklı ve uzaksa o da ayrı bir etmen. Gidemiyorsan yapacak bir şey yok canım.
Canım bildiğim bir şeyi açıkladım. Kesin ve net diyorum. İnanmak istediğinizin o olduğunu anladım ama doğrusu SEN , BEN , O , ŞU kim bildirim yapmıyorsa ceza yiyorlar. Gerçekten durum bu.O para kesılme olayı kısı olarak ımkansız zaten canım muhtemelen yuzdelık bır dılım vardır %70ıne ulasılma gıbı bence
Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormulBiraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan
Vicdanımı rahatsız edecek bir durum goremiyorum ben . sadece biraz araştırırsanız konunun aslının farklı oldugunu gorursunuz . Yani bildirmediğim durumda bir kişinin maaşından bin lira kesilebileceğini soyledınız dıye acıklama yapıyorum . Neyse o günlere daha cok var Allah düşürmesin .Canım bildiğim bir şeyi açıkladım. Kesin ve net diyorum. İnanmak istediğinizin o olduğunu anladım ama doğrusu SEN , BEN , O , ŞU kim bildirim yapmıyorsa ceza yiyorlar. Gerçekten durum bu.
Gitmemekte özgürsünüz ama lütfen bir şeyi kabullenin. Vicdan rahatlatmaya calışmayın:)
Evet evet benimde ismimi biliyor ve seslenip hal hatır sorar sağolsunİstanbul'dayım. Benim avantajım aile hekimi ve hemşirenin aynı bina olmasıydı. Hemşire bana, sen gelmeseydin arayacaktık dedi. Aşı vs için de arayacakmış.
Dikkatimi çeken bir şey de, hemşiremi en son Temmuz ayında görmüştüm. Daha test vs yapılmamış, koridorda karşılaştık. ismimle hitap edip hatrımı sordu, soğuk algınlığı mı vs diye sordu, ben de gebelik olabilir deyince benden çok sevindi. Şayet, bizim üstümüzden para kazanıyorlarsa helal-u hoş olsun.
Hala aynı şeyi söylemeye devam ediyorumVicdanımı rahatsız edecek bir durum goremiyorum ben . sadece biraz araştırırsanız konunun aslının farklı oldugunu gorursunuz . Yani bildirmediğim durumda bir kişinin maaşından bin lira kesilebileceğini soyledınız dıye acıklama yapıyorum . Neyse o günlere daha cok var Allah düşürmesin .
Vıcdan rahatlamaya çalısmayın derken?neden benım aklıma gelmeyen veya dusunmedıgım bıseyı yasıyormusum gıbı aktardınız anlamadım?vıcdanla ılgılı bırsey dusunmemıstım hıc cok ılgınc geldı yorumunuz gercektenCanım bildiğim bir şeyi açıkladım. Kesin ve net diyorum. İnanmak istediğinizin o olduğunu anladım ama doğrusu SEN , BEN , O , ŞU kim bildirim yapmıyorsa ceza yiyorlar. Gerçekten durum bu.
Gitmemekte özgürsünüz ama lütfen bir şeyi kabullenin. Vicdan rahatlatmaya calışmayın:)
Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormulBiraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan
Hemen açıklayayım yanlış anlaşılmasın.Vıcdan rahatlamaya çalısmayın derken?neden benım aklıma gelmeyen veya dusunmedıgım bıseyı yasıyormusum gıbı aktardınız anlamadım?vıcdanla ılgılı bırsey dusunmemıstım hıc cok ılgınc geldı yorumunuz gercekten
Para konusu aklıma bıle gelıp vıcdan yapmamıstım belkıde cok vıcdansız bırısıyımHemen açıklayayım yanlış anlaşılmasın.
Bilginiz olmamasına rağmen ısrarla para kesilmiyordur vs dediğiniz için söyledim.
Yani ben gitmeyeceğim nasılsa paraları kesilmiyordur gibi vicdanızı rahatlatma biçimi olarak.
Umarım anlatabilmişimdir
Haklısın canım keske herkes senın gıbı dusunseYaa kızlar böyle şeyleri elbet saygı çerçevesinde tartışıp beraber araştırabilicez,lütfen birbirinize kırılmayınberaber öğreniyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?