• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ayy ben hep karıştırıyorum insanları
o zaman yapacak bir şey yok
6da baya erkenmiş canım haklısın valla yorgun olmakta
Cok enerjısızım normalde kıpır kıpır hıperaktıftım sımdı totomı kaldıramıyorum bende hamılelık bole agırlık yaptı hıc mıde bulantım kusmam yok sadece tavuk ve yumurtadan tıksınme var

Martilikiz07 Martilikiz07 cnm asmye haber vermwk gerekiyo hem adı hemde ileri haftada kalpatim seslerini dinletiyolar çocuk doğduktan sonra da aşilarını hep orda yapiyolar
Asılarımı ozel bır hastane fln yapmaz mı ben yasadıgım semtı sevmıyorum oraya cocuguda kendımıde goturmek ıstemıyorum acıkcası:/

neden yatamıyosun canım, ben evde olsam yatardım vallahi paso : )

bazen oluyor di mi, ben de bugün çook enerjik ve mutluyum ama iş yapmak istemiyorum keşke gezsem etsem.

süpür süpür valla yatmak güzel de yatınca da yatası geliyor insanın.
Kendini sakın yorma yavaş yavaş dinlene dinlene. sandalye mandalye haldır huldur kaldırma sakın.
Sonra ev temizlenince moralin de düzelecek.

ben olsam şöyle güzel bir müzik açar işlerime öyle başlardım.
güzel de bir kahvaltı ederdim :KK200:

ahahah ya bende öyle uyku şükür 2 kere falan oldu
onun dışında iyiyim yaa. şöyle işte bir gez dolan olmadı.
gezmek dolaşmakmı bu uykulu halle kolumu bile kaldıramıyorum

Hadi bakalım hayırlısı canım. Bende ilk defa salı günü gideceğim heyecanlıyım 😊 valla kaza maza insanı heyecanlandırıyor çocuk değil mi 😊
Az kalmis bakalim ne dicek doktorun. Valla o heyecan bende sifir ya hicbirsey hissetmiyorum nedense :(

Asılarımı ozel bır hastane fln yapmaz mı ben yasadıgım semtı sevmıyorum oraya cocuguda kendımıde goturmek ıstemıyorum acıkcası:/

kız allah aşkına nasıl bir semtmiş bu çukur da yaşamıyordun değil mi : )
ya çok kalabalıksa gidicem orada bir sürü insan kalabalık strese giricem diyorsan gitme özelde yaptır.
bana cidden çok yakın yani evden köşeyi dönünce sağlık ocağım, aile hekimim. o yüzden bana kolay geliyor e zaten bedava sonuçta. o nedenle gidiyorum

gezmek dolaşmakmı bu uykulu halle kolumu bile kaldıramıyorum

vallahi gezerdim, hele az biraz param olaydı bi alış veri yapardım daha da güzel olurdu.

Kizlar selam bebegi ve kalp atımını gördük cok sukur ❤️ Kanama alanimda var ama Allaha emanet olalim. Yat dinlen dedi. Konu acmistim dun orda detayli anlattim ancak eve gelip yazabildim gittigim doktor icin il degistirmem gerekiyorda ancak yazdim ❤️

E devlet üzerinden kendine istediğin semtten istediğin doktoru aile hekimi olarak tanımlayabiliyorsun. Gitmek istediğin yeri seç istersen.

ya çok kalabalıksa gidicem orada bir sürü insan kalabalık strese giricem diyorsan gitme özelde yaptır.
bana cidden çok yakın yani evden köşeyi dönünce sağlık ocağım, aile hekimim. o yüzden bana kolay geliyor e zaten bedava sonuçta. o nedenle gidiyorum

vallahi gezerdim, hele az biraz param olaydı bi alış veri yapardım daha da güzel olurdu.

Benim de Aile Hekim'im, sağlık ocağı, hatta Numune Hastanesinin polikliğini ile aynı binadalar. Aile hekimim bu testi ben yapamıyorum derse arıyor telefonla branş doktorunu aradan gönderiyor. Büyük kolaylık.

Ama asla kadın doğuma gitmem. Bunu da kamu spotu gibi yazasım var her mesajımın altında. :KK45:

hee sen öyle gezmek diyon yok kuzu ya sabah 8 akşam 5 çalısıyoz :) geri kalanda evde yemek uyku vs

Ama asla kadın doğuma gitmem. Bunu da kamu spotu gibi yazasım var her mesajımın altında. :KK45:

ben geçen gittim işte meraktan,
bebeğime bişey oldu mu diye bi endişelendim, bi kalbi atıyor mu göreyim istedimi randevuyu da hemen ertesi güne verince gittim.
valla allah düşürmesin anlatmıştım işte
belki istanbul dışında küçük yerlerde güzeldir ona bir şey diyemem
ama İstanbul aman diyim aman aman gerçekten Allah muhtaç etmesin.

Cok enerjısızım normalde kıpır kıpır hıperaktıftım sımdı totomı kaldıramıyorum bende hamılelık bole agırlık yaptı hıc mıde bulantım kusmam yok sadece tavuk ve yumurtadan tıksınme var
Bende eskisi gibi su içemiyorum midem bulanıyor sanırım çok su içmeliyim diye kafama taktım şimdi bi kaç yudum alıyorum onu da zor yutuyorum

Canım e nabız üzerinden kolayca sağlık ocağını değiştirebiliyorsun. Başka yere alabilirsin kaydını.
Bir diğer diyeceğim şey ise hem ücretsiz olan aşılara para vermeye gerek yok hem de özel hastanede aşıların saklanma koşullarıyla ilgili bir yazı okumuştum. Bayat olabiliyormuş çok sık gitmediği için vs gibi. Onun yerine sağlık ocağını değiştir, hem için daha rahat olsun hem bi ücret vermene gerek kalmasın. Hem senin için hem bebeğin için.

Kizlar selam bebegi ve kalp atımını gördük cok sukur ❤ Kanama alanimda var ama Allaha emanet olalim. Yat dinlen dedi. Konu acmistim dun orda detayli anlattim ancak eve gelip yazabildim gittigim doktor icin il degistirmem gerekiyorda ancak yazdim ❤

canım şükür, inşallah hiç sorunsuz devam eder, ağustos 2020 de yavrumuzu kucağımıza alırız hepimiz :anneadayı:

Back