2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Onlar da ziyarete gelenler bakar anca. Sosyal medyada paylasmak yok.
Bende oglumun fotosunu whatsapp durum haric bi yerde paylaşmadım orda bile arada paylaşırım. Zaten baska bir sosyal medyam yok. Cocugunun her anini sosyal medyada falan paylasanlari hic anlamiyorum

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?

Bu haftaya kar her hafta gittim ben valla kusmalarim var diye sürekli gittim bebegede baktılar o bahaneyle bida 12.haftada gidicem

kızlar sancılarınızı tarif etmek gerekirse tam olarak nasıl oluyor benim sağ kasığımdan et koparıyorlarmış gibi oluyor birşey olacak diye korkuyorum

İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda
yapmıycam sevmiyorum hiç öyle şeyleri kendi adıma.mevlütte öyle renkli sekerde sevmiyorum.o tarz şeyler hiç bana uygun değil.yapmadım eski kafadayım gene yapmıycam.o şekerler dağıtılınca hayır mı yapılmış oluyor .herkes eve gidince çöpe atıyor.

kızlar sancılarınızı tarif etmek gerekirse tam olarak nasıl oluyor benim sağ kasığımdan et koparıyorlarmış gibi oluyor birşey olacak diye korkuyorum
bıçak saplanıyor gibi oluyor.bir bağın genişlemesi nedeniyle oluyormuş.normal birşeymiş ani kalkma ,ani hareket yapma.dikkatli ol bir süre sonra geçiyor

bi adet agrisi gibi bi tam bebegin oldugu yerde bisey batiyomus gibi.ara ara gobek deligimden iceri biri cekiyimus gibi karmakarisik bende

bi adet agrisi gibi bi tam bebegin oldugu yerde bisey batiyomus gibi.ara ara gobek deligimden iceri biri cekiyimus gibi karmakarisik bende

Tam olarak bende de boyle. İlaveten, kurtaj oldugunda agriyi hissetigim yerde bir sey sanki yanlis hareket ettigimde penceleriyle asiliyor gibi. Oksurup, hapsirirken de ayni sey oluyor.

Tam olarak bende de boyle. İlaveten, kurtaj oldugunda agriyi hissetigim yerde bir sey sanki yanlis hareket ettigimde penceleriyle asiliyor gibi. Oksurup, hapsirirken de ayni sey oluyor.
bende kürtaj oldum,kızımda böyle yoktu kürtajdanmı acaba şimdi sen söyleyince

Bende sevmiyorum sekeri ama mevlut icin cok guzel bisey yapmistim eger olursa yine oyle yapmak isterim acikcasi. Herkeste cok begenmisti bide surekli kullanan insanlari gorunce mutlu oluyorum. Atıyolar oglunada dua okudum diye
Karton guzel kutular oluyor ya mavi renk oyle kutularin icine mavi renk 50/60 sayfalik suralerden olusan kuran kitabi, baska bi kutunun icinde mavi tesbih bide herkesin agzi tatlansin diye minik lokum Cok hevelenerek almistim bi kismini kendim hazirlayarak yine o tarz yapabilirim. Mevlutten sonra herkese vermistim

olur tabi canım. bu sadece bnm görüşüm.herkese saygım var.kuran güzel bir hediyedir bencede.ayet surede öyle

aaa aynisi benimde kurtaj oldugum yerden hamile kaldim ben yine sanki tam ayni nokta hatta.ani hareketlerimde hep orama baski oluo kurtajdan sonrada hep boyle agrimisti

Bugün doktorumla konuştuk aynı konuyu, Türkiyede yaygınlığı çok az dedi ve ilk kez duyduğum bir şeyi söyledi.. En çok para işe bulaşıyor dedi...
nasıl yani para için mi bakılıyomuş bu kadar

İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda
Ben yapmıycam canım. Yapamam da zaten hemen öğrenmem lazım. Öyle biri öğrenecek bana söylemicek hazırlık yapıcak bende balon patlayınca öğrencem falan öyle sabırlı değilim ben patlarım o zamana. Ayrıca kızım etkilenebilir diyede her hangi bir party yapmıycam ben.

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
Banada kalbi duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi. Zaten 34 e kadar sanırım ayda 1 di. Sonra 15 günde bir olacak. 38 den sonrada 3 günde birdi öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…