2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Filiz istiyor canım toxo ile rubella ları

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
Merhaba canım 6+1de vajınal duydum 7+2de dun karından duydum 1ay sonra gel dedı ama ben haftaya gıdıcem baska dr a

yazdım da
hiçbiri çıkmadı
en son ilk hamilelik pozitif testimin sonucu çıkıyor şu an

ilk hamilelik bu sene miydi? Bu tahliller hemen degismedigi icin gebeligin ilerleyen surecinde bakacak olabilir canim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda
ben kesinlikle yapicam.doktora bile dedim simdiden soylemeyin die zarfa yazdircam.balon yaptircaz pasta pogaca falan patlatip kutlariz ailece

Ctesi gunu kendi doktoruma gidicem ozeldeki. O 3-4 gun once gittigim zaman bebek olusumu var demisti bu doktor boyle diyince cok demoralize oldum. Ctesi belli olur hersey hayırlısı artık.

Bence haftasonuna kadar kendine bu iskenceyi yapma guzelim. Bir an evvel git. Bizzat basima geldi, bak arkadaslar da senle yakin gunlerde onlar da tecrube etmis. Allah’in izniyle duyacaksin o minik pit pitlari.

Yasimdan dolayi doktor beni her hafta goruyor. 13. Haftadan sonra sureyi uzatacakmis.

normali o canim ayda 1 gitmek.doktorum bana da 'ben sana 3 hafta sonra gel dicem ama sen eminim haftaya gelirsin oyuzden ne zaman istiyosan gel" demisti.ben bekleyemem her hafta cumartesi gidiyorum

Ctesi gunu kendi doktoruma gidicem ozeldeki. O 3-4 gun once gittigim zaman bebek olusumu var demisti bu doktor boyle diyince cok demoralize oldum. Ctesi belli olur hersey hayırlısı artık.
canim ben devlete hic guvenmiyorum.banada gelisimi 5. haftada duran bebek icin bos gebelik demislerdi ben dedim onlara bos olmadigini...zaten gidenlerdende 8. hatta 9. haftada kalp sesi duyduklarini ogrenmistim.ozel en garantisi vajinal de bakiyolar zaten

Bence haftasonuna kadar kendine bu iskenceyi yapma guzelim. Bir an evvel git. Bizzat basima geldi, bak arkadaslar da senle yakin gunlerde onlar da tecrube etmis. Allah’in izniyle duyacaksin o minik pit pitlari. ❣
Yarin sabah gidicem canim haklisin. Diger turlu haftasonuna kadar kendime iskence neyse ogreneyim artik

İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda
Yapana saygim var ama ben cok sevmiyorum bu tarz seyleri canim kendim icin. Sahsen ilk cocuguma ne cinsiyet, ne baby shower ne dis bugdayi hicbirini yapmadım. İlk dogumgununde de arkadaslarimizdan kimseyi cagirmadim sadece ailelerimiz geldiler sag olsunlar. Bikac ay sonra 3. Yasini kutliycaz onda da anne baba cocuk 3 kisi olucaz bide tabi hamileligim devam ederse 4 :)
Ama yapan arkadaslarim çağırırsa hediyemi alir giderim. Kendimde sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…