2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yok görünmüyor girdim şmdi
yani komple tahlil sonuçlarını göremiyorum sağlık ocağınınkini
sağlık ocağındaysa yapılmamış olabilir geçen gün bi devlet hastanesine sordum burada yapamıyoruz daha büyük hastaneye gidin dedi, yeni doğum paketine başladık özel bir doktorda bakalım hemen dedi çıkmadı daha sonuç

ben de hiç sanmıyorum aslında
hemen çıkan bir sonuç değilse yapılmamıştır.
allaha emanet yavrucağım valla

haftasonu gidince doktoruna söyle canım yapsınlar

bir de bu hafta değil ki 18inde
yazmıştım doktora cevap geldi -yurtdışındaydı-
şu doktorlar da neden sürekli yurtdışındalar anlamak mümkün değil
neyse cevabı aktarıyorum ben büyük sıkıntı olabileceğini söylüyorlar yaptırmamanın demiştim de
büyük sıkıntı değil, ama acil de değil genelde 3. ayda yapıyoruz, geldiğinde o testi de yaparız....

Ctesi gunu kendi doktoruma gidicem ozeldeki. O 3-4 gun once gittigim zaman bebek olusumu var demisti bu doktor boyle diyince cok demoralize oldum. Ctesi belli olur hersey hayırlısı artık.

Ctesi gunu kendi doktoruma gidicem ozeldeki. O 3-4 gun once gittigim zaman bebek olusumu var demisti bu doktor boyle diyince cok demoralize oldum. Ctesi belli olur hersey hayırlısı artık.

canım hemen git, umarım güzel haberlerle gelirsin. canını sıkmamaya çalış.
Hemen gitme ihtimalin yok mu özeldeki doktoruna için rahatlasaydı

Karından bakti canim. 6+5 im devletteki cihazdan kaynakli olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum
canım hele bide sıkışık değilsen görememiştir benim ikincimi 8. haftada bile zorla buluyor doktor vajinal bakıyor diğeride zar zor görünüyor. bide evet o cihazlar çok eski hiç takılma bence boşver kendi doktoruna görünürsün

canım hemen git, umarım güzel haberlerle gelirsin. canını sıkmamaya çalış.
Hemen gitme ihtimalin yok mu özeldeki doktoruna için rahatlasaydı
Zaten hamileligi ogrendigimden beri o kadar olumsuz olduki canim doktorlarin yorumlari o yuzden hicbiseye hevesim kalmadi. Yarın gidebilirim istersem ama cok moralim bozuldu. Giderim belki. Artik tek istedigim iyi veya kotu bu surec bitsin. Sevinemedim hamile kaldigima. Hep bi kanama alani hep risk Cok sukur bi oglum var Allah onun canina saglik versin artik ne diyim. Aşırı yıprandım. Kanamam vardi kanamayi atlattim simdi bos gebelik çıktı karşıma. Gücüm cok kalmadi.
İlk hamileligimde 5 ay kanama yasamistim ama o zaman daha gucluydum sanırım simdi uzgun ve mutsuzum.
Ama haklısın sanirim kendi doktoruma yarin gitmeliyim

git canım yaa
ben kendim biraz böyle panik ve takarım
eğer imkanın varsa, mesela çalışmıyorsan ya da izin sıkıntın yoksa hemen git.
ilk doktorum da çok negatif olduğu için değiştirdim ben de. Ama bazı devlet hastanelerinin makineleri kötü o nedenle duymamış olabilir diyenlere de katılıyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Aldim canim yarina randevu. Çalışmıyorum evdeyim gidelim bakalim ne dicek hakkimda hayırlısi olsun cok israrla istedigim bazi seyler sonunda oldugu zaman hic mutlu olmadigim oldu. O yuzden ısrarla illa olsun diyemiyorum belkide hayırlı zamani simdi degildir ne diyim Uzuldum mu tabiki cok üzüldüm ama cok yiprandim 10 gundur surekli olumsuzluk. Yarin sabaha randevum

İnşallah daha kesin ve net sonuçlar alırsın. Bazen devlet hastanelerinde boş kese demelerine rağmen daha iyi bir makineyle bakıldığında kalp atışını bile duyanlar var. Ama ben de senin gibi düşünüyorum ne olursa olsun yeterki olsun dediğim bazı şeylerin olması sonucunda daha çok üzüldüğümü görünce artık her şey için hayırlıysa olsun diyorum..

bu kadar korkmayin derim.mesela benim evimde 1 kopegim 2 kusum var.disardaki hayvanlari surekli veterinerlere goturuyoruz mama veriyoruz sahiplendiriyoruz vs. fazla icli disliyiz...cok emindim yuksek cukacagina 0,10 cikmis yani daha once hic virus bulasmamis.onun disinda iyi yikanmayan pismeyen etlerden de olur diolar onda bile az pismis soylerim hep bol sucuk yerim falan hicbisey cikmadi..zor bulasan bisey heralde ki bulassa bana bulasirdi.yine yaptirin ama o kadar da panik olmayin lutfen❤

ya şu an biraz rahatladım aslında ama
yine de neden istemediğini anlayamadım cidden.
bu kadar herkesin yaptırmış benim doktorumun istememiş olması canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…