bende 33:)) 9ay önce kalbi durduğu için kürtajım var ve ardındanda kimyasalım var,şu an hiçbirşeyde kullanmıyorum kalbide dinlemedik endişeyle bekliyorum38 yaşımdayım canım. 4 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olduğum bir kaybım var.
Yaa evet bi zonklama gibi denilebilir bişey oluyor aradaKızlar vajınada zonklama yasayan var mı?
hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
bende 33:)) 9ay önce kalbi durduğu için kürtajım var ve ardındanda kimyasalım var,şu an hiçbirşeyde kullanmıyorum kalbide dinlemedik endişeyle bekliyorum
Yaa evet bi zonklama gibi denilebilir bişey oluyor aradaAma diğer hamileliklerimde de böyle oluyordu
Kürtaj sonrası bende devam ettim ama baktım olmuyor bebek bıraktım foliği,sonra doktor yumurta geliştirici klomen verdi tekrar başladım foliğe şuanda da folic us plus kullanıyorum henüz kendi dr gitmedim bakalım o ne diyecek benim içinKürtaj sonrası folik asite devam ettirdi doktor beni. Premesis kullandırdı o dönem. Kalp atışını duyduktan sonra Pregnacare'e geçirtti. Hayırlısıyla duymak nasip olsun. ^_^
Hahaaa bana da aynısını yapıyor yaEvet malesefki sevmiyorsun artık beni deyip duruyorkarnıma doğru geliyor bebeğim sen sev annen artık beni sevmiyor diyor ama elimde değil beni böyle bi yer kapatsalar kimseler dokunmasın istiyorum
Kürtaj sonrası bende devam ettim ama baktım olmuyor bebek bıraktım foliği,sonra doktor yumurta geliştirici klomen verdi tekrar başladım foliğe şuanda da folic us plus kullanıyorum henüz kendi dr gitmedim bakalım o ne diyecek benim için
Hahaaa bana da aynısını yapıyor yaama ben mutsuz değilim yine de öyle diyor ilgimi azaltmışım galiba ondan :)
Arada oluyor dımı canımbende 33:)) 9ay önce kalbi durduğu için kürtajım var ve ardındanda kimyasalım var,şu an hiçbirşeyde kullanmıyorum kalbide dinlemedik endişeyle bekliyorum
Yaa evet bi zonklama gibi denilebilir bişey oluyor aradaAma diğer hamileliklerimde de böyle oluyordu
pozitif çıktığında tedavisi falan yokmuymuş peki bende yaptırdımda henüz çıkmadıarkadaşlar bilindiği üzere gebelik testlerinden ilki olan toksoplazma yaptırdık sonuç 1 çıktı referans aralığı 0.0-1.0 avidide ve igg testi yaptırdık igg negatif çıktı dr tekrar kan vermemi istiyo ?
Ben yaptırcam fln demedım ama sonuclarda oda var doktorunun yapması gerekıyorduya kızlar ben toksoplazma testi yaptırmadım sanırım
çünkü sıradan kan tahlili idrar vs vardı?
igg - igm + ise aktif enfeksiyon var demekmiş tam tersinde daha önceden geçirmiş oluyormuşsunolmasını istediğimiz negatif yerine yüksek bi değer olması dedi. kafama çok takıldı. aslında benim çıkan değerim tam sınır igg negatif acaba bu bende bu mikrobun olmadığı anlamına gelmez mi emin olmak için 2 3 hafta sonra tekrar kan vermen gerek dedi hemde 2 li testi yapacak sanırım
1. trimesterde istiyorlar toxoplasma rebula vs. testleriniya kızlar ben toksoplazma testi yaptırmadım sanırım
çünkü sıradan kan tahlili idrar vs vardı?
Ben yaptırcam fln demedım ama sonuclarda oda var doktorunun yapması gerekıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?