- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Canım ilk öğrendiğimde baktırdım normaldi ama şuan bilmiyorum baktırmam lazım mı ki tekrar
canım benim çok geçmiş olsun lütfen üzme kendini allahım tez zamanda yeniden nasip eder inşallah.bende geçen mayıs ayında boşgebelik nedeniyle Kürtaj oldum.bak gene buralardayım.o yüzden çok üzülme rabbim nasip eder yeniden inşallahKizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Hemen düzenleme ihtiyacı hissettim. Sorum yanlış anlaşılmasın. Merak ettiğim aldırırım/aldırmam cevabı değil, bu testi yaptırmanın faydalı olabileceği başka durumlar var mı? gibi soruların cevabı
Sakinleşmeye gayret etseniz?
Ben de açlıktan dolayı 4’de uyandım. Yersem alışkanlığa dönecek.
İyi tarafından bakalım sizinkinin en azından kilo aldırma riski yok.
Bence gitmelisin canım. Benide doktorum yönlendirmişti. Aıle hekımının yanında ebe oluyor. O takip edıyor gebelık sürecini. Aşı kartı falan verdı bana hatta şubatta aşı olacağım. Onları falan kaçırma sakınkizlar saglik ocagina gebeligi bildirdiniz mi? bugun doktor bildir dedide saglik ocagina gidemem evden anca yuruyerek ulasilabilio okadar da yurumem mumkun deil agrim var surekli yatiorum zaten.telefonla arayip soylesem olur mu oyle
Okadar aşırı baş dönmeleri olmuyor bende. Gece yatarken dönüyor ya da aniden kalktığımda ama öyle yere falan yığılacak kadar değil.Kızlar baş donmeniz ne durumda benim üç dört gündür sabah ve akşamları basım donuyor bu gece tuvalate kalkarken kendimi yerde buldum ne olduğunu anlayana kadar eşim fırlamış yataktan garibim oda korktu eşim int baktı 9 haftada baş dönmeleri başlıyormuş çok tuaf geldi bana
Okadar aşırı baş dönmeleri olmuyor bende. Gece yatarken dönüyor ya da aniden kalktığımda ama öyle yere falan yığılacak kadar değil.
Ben yiyorum valla
EkledimÇok teşekkür ederim
Doğum tar. 19.04.1989
Sat. 01.12.2019
Şehir. Gaziantep
Kilo 63
Beklenen doğum tarh. 28.08.2020
Hissedilen cins. Kız
Evet canım bildirdim. Mutlaka bildirilmesi gerekiyor. Yapılması gereken aşılar oluyor onlar için gün veriyorlar.kizlar saglik ocagina gebeligi bildirdiniz mi? bugun doktor bildir dedide saglik ocagina gidemem evden anca yuruyerek ulasilabilio okadar da yurumem mumkun deil agrim var surekli yatiorum zaten.telefonla arayip soylesem olur mu oyle
O zaman yaptırmak önemli gibi duruyor. Teşekkür ederim.İkili test yaptırmasanda her şeyine bakılıyor canım o haftalarda çünkü organ gelişimi tamamlanmış oluyor artık gelişme ve büyüme dönemine giriyor bebek.
GünaydınKızlar günydın,gecesen beri geçmeyen bi karın ağrım varve sırt ağrısıda eşlik ediyor,karnımda aşırı gerginlik var çok kötü hissediyorum kendimi
Evet benim de 9 da oldu işte tansiyon düşüklüğü yaşadım rapor verdi doktor canımKızlar baş donmeniz ne durumda benim üç dört gündür sabah ve akşamları basım donuyor bu gece tuvalate kalkarken kendimi yerde buldum ne olduğunu anlayana kadar eşim fırlamış yataktan garibim oda korktu eşim int baktı 9 haftada baş dönmeleri başlıyormuş çok tuaf geldi bana
Temiz çıktı sonuclar da anlamiyom. Ilk cocuk olcak tecrubesizlik böyle bisey demek kiAlla alla sonuçlardami cıktı enfeksiyon
merhaba canim bende gece 4 e kadar kasik agrisindan uyuyamadim.bu sabah yok cok sukur.internette bu haftalarda kasik agrisi cok hissedilir normaldir dio.buyuyen bebek yaninsaki organlara baski yapiomus...Kızlar günydın,gecesen beri geçmeyen bi karın ağrım varve sırt ağrısıda eşlik ediyor,karnımda aşırı gerginlik var çok kötü hissediyorum kendimi
Ben de ayni canim saat 4 4 bucukta kalkıp tivaletin yolunu tutuyom sonra su sonra uyumaya çalışıyom şükür ki cinde toplantim yok4 gundur 03:58’de uyaniyorum. Saniye sasmiyor. Tuvalete git, su ic, uyumaya calis derken saat 05:45’i buluyor. Acliktan uyuyamiyorum sonra. 365 gun en gec 06:00’da kalkan ben, 2 gundur 9’dan once kalkamaz oldum. Haftaya Çin’de toplantim var. Nasil yapacagim bilmiyorum.
Ben de ayni canim saat 4 4 bucukta kalkıp tivaletin yolunu tutuyom sonra su sonra uyumaya çalışıyom şükür ki cinde toplantim yok
Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Hemen düzenleme ihtiyacı hissettim. Sorum yanlış anlaşılmasın. Merak ettiğim aldırırım/aldırmam cevabı değil, bu testi yaptırmanın faydalı olabileceği başka durumlar var mı? gibi soruların cevabı
Merhaba kızlar, hamileliğiniz hayırlı olsun. Herkese hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim. Bende gebeliğimi dün öğrendim. 4+6 bugün ama sezeryan olacağım için ağustos bebeği olur dedi doktorum. Bende sizlerle bu süreci takip etmek istiyorum. Hepinize selamlar
Kan alıp diğer hamile ilerler istatiksel bir hesap yapıp genetik rahatsızlık hesaplaması yapılıyor down sendromu gibiultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert...ikili taramada ense olcumu disinda bisey yapiliomu ki
çok uzun sürdü ya ayağa kalkınca artıyor,uzanınca daha hafif ama uzanmak ne kelime oturamıyorum bile oğlum hasta hep ayaktaydık bu gece,sırt ağrısı olmasaydı iyiydiGünaydın
Yerleşme ağrıları 3 aya kadar devam edebiliyormuş canım. Benimde hala devam ediyor adet olacak gibi. Birde ara ara bıçak saplanır gibi sanıyelık kramplarım sancılarım oluyor şu sıralar :/
kasık çok arada girer ama böyle karnım hiç ağrımamıştı inşallah normal bi durumdur geçmezse yarın sabah erkenden giderim hastaneyemerhaba canim bende gece 4 e kadar kasik agrisindan uyuyamadim.bu sabah yok cok sukur.internette bu haftalarda kasik agrisi cok hissedilir normaldir dio.buyuyen bebek yaninsaki organlara baski yapiomus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?