2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Onu soyledi bende sormadim acikcasi.

Ben de bundan endise ediyorum.Bugun kendimi cok gucsuz ve keyifsiz hissediyorum.Hala midem bulaniyor

Ben biraz rahat giyinmeyi seviyorum o yüzden yazı çok severim kıştan nefret ederim kat kat giyinmekten hele ama diyorlar ya hamileligin son 3 ayı çok zor ya bakalım neler çekecez daha

Ben de yazi severim. Rabbim kolaylikla, saglikla kucaklamamizi nasip etsin insallah.

Bebek ve yolk kesesi onceki haftalarda gorundu.Kalp atisini da 10 gun once gorduk.Ama bugun 2 dr da goremedi.Ben en iyisi farkli bir dr ve ultrason cihaziyla bir daha muayene olaykm da kafamda tereddut kalmasin.Ama hic umudum yok cunku doktoruma guveniyorum

Hemen Bilgi aktarımı yapayım bugün doktora gittim, ben süt ve süt ürünleri , balık vs hiç hayatım boyunca yemedim söyledim doktora regesis max adında ilaç verdi doğuma kadar içecekmişim, folik asit kullanımı ise 12. Haftaya kadar devam edecekmiş öğrendiklerim bunlar :)

Valla ben boş gebelik olduğunu bildiğim halde kürtaj olduğum doktora gidemedim başka doktor tercih ettim sen başka iyi bi hastaneye git ve vajinadan baktır bebek görünüp sonra neereye kayboldu onu anlamadım c9k saçma geldi bu durum kanaman felan olması lazım bebeğin gitmesi lazım ucucak hali yok ya cocun

Hoşgeldin sayende ilacımı buldum ya ilk hamilrligimde kullanıyordum iyi gelmişti bana adını unutmuştum sayende hatırladım saol

Bugün 5tüp kan,idrar verdim ama progesteron yok içinde galiba,pazartesi sonuç için giderim,internetten baktım progesteron hariç her şey vardı
Progesteron genellikle daha önceden hikayesinde düşük tehlikesi yasamiş yâda düşük tehlikesi kanaatine varılmış kişilere genellikle istiyorlar. Ben doktora önceden yaşamış olduğum düşüğümü söylediğimde istedi sanırım o yüzden baktirdi kan tahlillerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…