- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Onu soyledi bende sormadim acikcasi.aynısını bende okudum kese boyutu araştırırken:))doğrubi hesap
bunları düşünme canım,kalbi duran bebeğimde kese çok iyiydi herşey iyi gidiyordu birden bebek geri kalmıştı,kese büyür hiç dert etmecanım,en son kaçtı kese boyutu
Allahın dediği olur dur bakalım canım inşallh bi şekilde meleğin sana tutunur
maşallh ya benim daha çok var o işlere,henüz kese görebildik drısı bizlere
kaçtı kalp atımı canım,sakın üzülme toparlar kendini çok minnak diye net olmamıştır
6+5 ti ama 6+1 gorundu.10 gun sonra 6+3 dedi.Evet,dr arastiriyorumErkek gibi
En son doktora gittiğinde kaç haftalıktı? Bence kürtaj olmadan mutlaka başka doktora gözük. İnşallah doktorun yanılıyordur
Ben de bundan endise ediyorum.Bugun kendimi cok gucsuz ve keyifsiz hissediyorum.Hala midem bulaniyorAcilden baska bir doktora gorunme ihtimaliniz var mi? Bakarsiniz kalp atisini duyarlar.
Diger olasilikta, Agustos ayinda sizin durumu yasadim, acilen kurtaja alindim. Zehirlenmeye baslamisim meger. İki gozum de kan canagina dobmustu, o gun doktor kontrolum olmasa
Erkek dogdu canımHadi bakalim kizlar icinize ne dogacak
Ben biraz rahat giyinmeyi seviyorum o yüzdenyazı çok severim kıştan nefret ederim kat kat giyinmekten hele ama diyorlar ya hamileligin son 3 ayı çok zor ya bakalım neler çekecez daha
Ben de bundan endise ediyorum.Bugun kendimi cok gucsuz ve keyifsiz hissediyorum.Hala midem bulaniyor
Bebek ve yolk kesesi onceki haftalarda gorundu.Kalp atisini da 10 gun once gorduk.Ama bugun 2 dr da goremedi.Ben en iyisi farkli bir dr ve ultrason cihaziyla bir daha muayene olaykm da kafamda tereddut kalmasin.Ama hic umudum yok cunku doktoruma guveniyorumBende boş gebelik yaşadım 6 ay önce çift keseyle hep bi hafta geri söyledi doktorlar ama bende nr bebek ne yolk kesesi gözükmedi senin bebek göründüyse bu olay saçma geldi he deseler ki bebek veya yolk kesesi görünmemiş olsa doğru boş gebelikte değer düşer sonra vücut atıyormuş parca kalırsa kürtaja gerek kalır bekle ben kürtaj olduğumda tarihlerden emindim o yüzden teteffut etmeden kürtaj oldum kuaforumun iki oğluda 2 aydan sonra gözükmüş keselerde biraz bekle kısmeti varsa tutunur sana
hosgeldinMerhababen de inşallah Ağustos da doğum yapacakmışım Allah izin verirse:) aranıza yeni katıldım şu an 7 hafta 2 günlük hamileyim
Izmir'deyimHangi sehirdesiniz?
Hoşbuldum :)hosgeldin
Ben de yazi severim. Rabbim kolaylikla, saglikla kucaklamamizi nasip etsin insallah.
HoşgeldinizMerhababen de inşallah Ağustos da doğum yapacakmışım Allah izin verirse:) aranıza yeni katıldım şu an 7 hafta 2 günlük hamileyim
Erkwk:)Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım
Bebek ve yolk kesesi onceki haftalarda gorundu.Kalp atisini da 10 gun once gorduk.Ama bugun 2 dr da goremedi.Ben en iyisi farkli bir dr ve ultrason cihaziyla bir daha muayene olaykm da kafamda tereddut kalmasin.Ama hic umudum yok cunku doktoruma guveniyorum
Izmir'deyim
Evet, 4,5 haftalık ilken kese görünmüştü 5 haftalık ilken de sesi açmadan kalp atışını doktor gösterdi bebeğe zarar vermesin büyüsün öyle dinleriz dedi bugün de duydum çok şükür :)Hoşgeldinizben de 7+2 deyim. Kalp atışını duydunuz mu ?
Hemen Bilgi aktarımı yapayım bugün doktora gittim, ben süt ve süt ürünleri , balık vs hiç hayatım boyunca yemedim söyledim doktora regesis max adında ilaç verdi doğuma kadar içecekmişim, folik asit kullanımı ise 12. Haftaya kadar devam edecekmiş öğrendiklerim bunlar :)
Progesteron genellikle daha önceden hikayesinde düşük tehlikesi yasamiş yâda düşük tehlikesi kanaatine varılmış kişilere genellikle istiyorlar. Ben doktora önceden yaşamış olduğum düşüğümü söylediğimde istedi sanırım o yüzden baktirdi kan tahlillerindeBugün 5tüp kan,idrar verdim ama progesteron yok içinde galiba,pazartesi sonuç için giderim,internetten baktım progesteron hariç her şey vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?