2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kesinlikle rabbim nasip ettimi engel olamiyoruz benimki gibi

Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım

Eklentiler

• F5A67BB4-71DF-4ABB-BEBF-19C1CAC50A8A.jpeg
    480,6 KB · Görüntüleme: 60
Is yetine gidemiyorum ki haftaya perşembe iş başı yapcam he o konuda sıkıntım yok imalatta çalışıyorum sizin kurumsal Heralde hamile pantolonuna geçin daha rahat edersiniz

Kurumsal. Olmasaydi da giymezdim, tesetturluyum. Kis olmasa elbise giyeyim de boyle de efil efil olmaz ki.

Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?

Yururken penguene dondum resmen.
Bende de göbek çıkmadı ama 2 kg almışım ya sanırım pantolonlar daralıor çünkü bel kalınlaşmaya başlıyor bebek için vücut ayarlanmaya başlıyor.

kesenizin boyutu ne kadar. şoyle bir hesap varmis nette okudum keseniz capı(mm olarak)+30=cikan sonuc / 7 .....gebelik gununuzu veriomus.
aynısını bende okudum kese boyutu araştırırken:))doğrubi hesap
kizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
bunları düşünme canım,kalbi duran bebeğimde kese çok iyiydi herşey iyi gidiyordu birden bebek geri kalmıştı,kese büyür hiç dert etmecanım,en son kaçtı kese boyutu
Allahın dediği olur dur bakalım canım inşallh bi şekilde meleğin sana tutunur
Günaydın kızlar
Bugün benim de içim kıpır kıpır. Dün bebeğimi gördüm artık baya baya bebeğe benzemiş ve ilk defa hareket ederken gördüm. İnanılmazdıı
maşallh yabenim daha çok var o işlere,henüz kese görebildik drısı bizlere
Kizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak
kaçtı kalp atımı canım,sakın üzülme toparlar kendini çok minnak diye net olmamıştır

Hea pardon aslında tayt giyip bileğe kdr olan tuniklerden giyebilirsiniz çok daha rahat edersiniz bu sene yazıda doya doya yasayamicaz sismis olcaz

Guzel fikir, tarzim olmadigi icin tayt + uzun tunik kombinlemedim hic ama hamilelikte yapabilirim, tesekkur ederim.
Yazdan sikayet etmem sanirim, Agustos’ta anca isinan tiplerdenim.

Allah allah ilginçmiş gerçekten,pazartesi inşallh kalbide duyarsın

Bende de göbek çıkmadı ama 2 kg almışım ya sanırım pantolonlar daralıor çünkü bel kalınlaşmaya başlıyor bebek için vücut ayarlanmaya başlıyor.

Yalniz olmadigima sevindim. Psikolojik mi daraliyorum diye dusunmeye baslamistim. Kilo ayni kilo sonucta.

Progesteron yapılırsa sonucunu mutlaka bana bildir canım, keseyi de göremedik ya geç döllenme yâda cihazlar eski bilemiyorum vajinal ultrason da bakmadı. Sen gördün mü canım
Bugün 5tüp kan,idrar verdim ama progesteron yok içinde galiba,pazartesi sonuç için giderim,internetten baktım progesteron hariç her şey vardı

Guzel fikir, tarzim olmadigi icin tayt + uzun tunik kombinlemedim hic ama hamilelikte yapabilirim, tesekkur ederim.
Yazdan sikayet etmem sanirim, Agustos’ta anca isinan tiplerdenim.

Ben biraz rahat giyinmeyi seviyorum o yüzden yazı çok severim kıştan nefret ederim kat kat giyinmekten hele ama diyorlar ya hamileligin son 3 ayı çok zor ya bakalım neler çekecez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…