2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende duydum bugun karindan ama cok gumbur gumbur degildi 15 gun sonra tekrar cagirdi.

Benim karindan bebegi ve atisi gosterdi, sesi icin vajinal kontrol yapti. Karindan bizim haftada net bir sey duyamazmisiz.

Ay bende eksik kalmayım benimki beye benziyor kızlar
Erkek gibi
En son doktora gittiğinde kaç haftalıktı? Bence kürtaj olmadan mutlaka başka doktora gözük. İnşallah doktorun yanılıyordur

Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?

Yururken penguene dondum resmen.

Evt cnm keseyi gordum pazartesi de kalp sesi icin gidecegiz bakalim ne olcak ama 2 gundur gobek deligim aciyor uyuz oldum, doktor idrarla alakali olablr dedi ama bi yanma bilmemne yok bazen de normalmis hamilelik baslarnda bilemedm insallah cabuk gecer cirkin bi his

Acilden baska bir doktora gorunme ihtimaliniz var mi? Bakarsiniz kalp atisini duyarlar.

Diger olasilikta, Agustos ayinda sizin durumu yasadim, acilen kurtaja alindim. Zehirlenmeye baslamisim meger. İki gozum de kan canagina dobmustu, o gun doktor kontrolum olmasa

Hayirli olsun.
1 gece boyunca benimki de agridi. Normalmis. 20’li haftalarda tekrarlayacakmis, rahim buyumeye basladigi icin boyle oluyormus.

Valla vakti zamanında kimseyi kınamadım ama 3. Spiralle, 4. Si kondom ile oldu. Yani kınama gerçekten insan farkında olmadan ve önlemlere rağmen kalabiliyor. Aslında Allah ne dediyse biz ne yaparsak yapalım olabiliyor. Bir kadın tüplerini bağlamış 10sene sonra hamile kalmış nasıl olduysa.
Enam burdada herkes kız diyor

Tahmin bizim ki doktorun bilemediğini Biz hiç bilemeyiz ki
Benim de ağrıyor zaman zaman göbek deliği. Sanki göbeğim kaçmış gibi

Yarin gidecegim baska doktora.10 gun once 4 gun geri gorunuyordu.Pazartesiye kadar beklemek bana zarar vermez umarim.Bu konuda bir fikriniz var mi

Bende boş gebelik yaşadım 6 ay önce çift keseyle hep bi hafta geri söyledi doktorlar ama bende nr bebek ne yolk kesesi gözükmedi senin bebek göründüyse bu olay saçma geldi he deseler ki bebek veya yolk kesesi görünmemiş olsa doğru boş gebelikte değer düşer sonra vücut atıyormuş parca kalırsa kürtaja gerek kalır bekle ben kürtaj olduğumda tarihlerden emindim o yüzden teteffut etmeden kürtaj oldum kuaforumun iki oğluda 2 aydan sonra gözükmüş keselerde biraz bekle kısmeti varsa tutunur sana

Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?

Yururken penguene dondum resmen.

Hamile kaldığim günden beri pantolon giymedim denemedim hiç çünkü hepsi çok dar zarar verir diye tayt veya esortman giydim hiç denemedim

Hamile kaldığim günden beri pantolon giymedim denemedim hiç çünkü hepsi çok dar zarar verir diye tayt veya esortman giydim hiç denemedim

İs yeriniz kabul ediyor mu? Ben sanirim rahat bir pantolon almak zorundayim.

Benim Agustosta kanama sonrasi kalbi duran bir melegim, yasim da 28 oldugu icin perinatolog dikkatli gidiyor. Sizin risk yoksa iyi etmissiniz.
Cok sukur herhangi bir sikintim yok. Gayet iyi dedi doktorda. Rabbim ins bu bebiginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.

Ama sizinki mucize benim kinadiklarim geri cekilme yöntemi ilr kaza olanlar bu beş belli zaten daha dorusu hamilr kalamadım için etrafımdakiler kaza ile deyince çok bozuluyordum eşim bile dalga gecerdi öyle rabbim yazdıysa her şekild e dohst o kimse engel olamaz şahsen annemin yengesi 45 inden sonra hamilr kalmış 4 ay boyunca adet görmüş karnı büyumeye başlayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmişler kuzenimde 3 yıl cocu olmadı tüp bebek yaptırdı bebeğin 40 cıktı nasl olsa olmuyor diye korumamışlar Hamile kaldı ikiz gibi büyütüyor kızlarını şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…