- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Bende duydum bugun karindan ama cok gumbur gumbur degildi 15 gun sonra tekrar cagirdi.
Yarin gidecegim baska doktora.10 gun once 4 gun geri gorunuyordu.Pazartesiye kadar beklemek bana zarar vermez umarim.Bu konuda bir fikriniz var miBaşka doktorada git istersen tek doktorla kalma bence daha öncede mi geride gözüküyordu bugünmu öyle oldu
Erkek gibiAy bende eksik kalmayım benimki beye benziyor kızlar
En son doktora gittiğinde kaç haftalıktı? Bence kürtaj olmadan mutlaka başka doktora gözük. İnşallah doktorun yanılıyordurKizlar oldukca canim sıkkın.Sanirim ben de aranizdan ayrilacagim.8+1im ancak 6+3 goruluyor.Kalp atisi duyulmadi,bu sefer gorulemedi de.Dr diger doktoru da cagirdi.Birlikte baktilar.Ancak gormediler.Umarim ben yaniliyorumdur,pazartesi bir kez daha bakalim dedi.2 gun once butun bwlirtiler kaybolmustu.Ama bugun istifra da ettim,anlamadim.O zamana kadar kanamayla atilmazsa kurtaj gerekecekmis.Isin kotusu okul cikisi oglumla birlikte gittik doktora.Asil onun uzulmesine uzuluyorum.Hakkimizda hayirlisi.
Evt cnm keseyi gordum pazartesi de kalp sesi icin gidecegiz bakalim ne olcakbol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallh
inşallah canım,sen keseyi gördün mü
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerde
sol göğsüm fark atar kesinlikle
Kizlar oldukca canim sıkkın.Sanirim ben de aranizdan ayrilacagim.8+1im ancak 6+3 goruluyor.Kalp atisi duyulmadi,bu sefer gorulemedi de.Dr diger doktoru da cagirdi.Birlikte baktilar.Ancak gormediler.Umarim ben yaniliyorumdur,pazartesi bir kez daha bakalim dedi.2 gun once butun bwlirtiler kaybolmustu.Ama bugun istifra da ettim,anlamadim.O zamana kadar kanamayla atilmazsa kurtaj gerekecekmis.Isin kotusu okul cikisi oglumla birlikte gittik doktora.Asil onun uzulmesine uzuluyorum.Hakkimizda hayirlisi.
Evt cnm keseyi gordum pazartesi de kalp sesi icin gidecegiz bakalim ne olcakama 2 gundur gobek deligim aciyor uyuz oldum, doktor idrarla alakali olablr dedi ama bi yanma bilmemne yok bazen de normalmis hamilelik baslarnda bilemedm insallah cabuk gecer cirkin bi his
Maşallah nazar değmesin inşallah olmaz bilantin ❤ annemde diyor unutursun diye ama bilmiyorum çok korktum bu bebekten sonra esimede dedim kazayla olmadığı sürece uzun süre kimse bana çocuk yaptıramazo değil bide ben çok kızıyordum kazayla çocuk yapanlara çok kınadım kesin başıma gelir
Enam burdada herkes kız diyor
Benim de ağrıyor zaman zaman göbek deliği. Sanki göbeğim kaçmış gibiEvt cnm keseyi gordum pazartesi de kalp sesi icin gidecegiz bakalim ne olcakama 2 gundur gobek deligim aciyor uyuz oldum, doktor idrarla alakali olablr dedi ama bi yanma bilmemne yok bazen de normalmis hamilelik baslarnda bilemedm insallah cabuk gecer cirkin bi his
Dogru benimkide cok azdi zaten ben vajinal istemedim.Benim karindan bebegi ve atisi gosterdi, sesi icin vajinal kontrol yapti. Karindan bizim haftada net bir sey duyamazmisiz.
İcim rahatladi cidden en azindan bir ben degilmisimHayirli olsun.
1 gece boyunca benimki de agridi. Normalmis. 20’li haftalarda tekrarlayacakmis, rahim buyumeye basladigi icin boyle oluyormus.
Yarin gidecegim baska doktora.10 gun once 4 gun geri gorunuyordu.Pazartesiye kadar beklemek bana zarar vermez umarim.Bu konuda bir fikriniz var mi
Dogru benimkide cok azdi zaten ben vajinal istemedim.
Erkek gibi
En son doktora gittiğinde kaç haftalıktı? Bence kürtaj olmadan mutlaka başka doktora gözük. İnşallah doktorun yanılıyordur
Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?
Yururken penguene dondum resmen.
İcim rahatladi cidden en azindan bir ben degilmisim ☺
Valla az da olsa duydim diye istemedim acikcasi.neden istemediniz? Doktorum bir zararin olmadigini soyledi. Dahasi kanama bolgesi var mi yok mu diye boyle gomlemlenebiliyormus.
Hamile kaldığim günden beri pantolon giymedim denemedim hiç çünkü hepsi çok dar zarar verir diye tayt veya esortman giydim hiç denemedim
Valla az da olsa duydim diye istemedim acikcasi.
Cok sukur herhangi bir sikintim yok. Gayet iyi dedi doktorda. Rabbim ins bu bebiginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.Benim Agustosta kanama sonrasi kalbi duran bir melegim, yasim da 28 oldugu icin perinatolog dikkatli gidiyor. Sizin risk yoksa iyi etmissiniz.
Valla vakti zamanında kimseyi kınamadım ama 3. Spiralle, 4. Si kondom ile oldu. Yani kınama gerçekten insan farkında olmadan ve önlemlere rağmen kalabiliyor. Aslında Allah ne dediyse biz ne yaparsak yapalım olabiliyor. Bir kadın tüplerini bağlamış 10sene sonra hamile kalmış nasıl olduysa.
Tahmin bizim ki doktorun bilemediğini Biz hiç bilemeyiz ki
Benim de ağrıyor zaman zaman göbek deliği. Sanki göbeğim kaçmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?