2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba herkese.
Başlarda çok iyiydim herkes şaşırıyordu hatta ama bu bir kaç gündür kötüleştim.
Gündüz çalışırken meşguliyetten anlamıyorum belki çok.
Özellikle akşamları içim çok daralıyor, nefes darlığı çekiyorum.
Bulantılar başladı, kusmadan da rahatlayamıyorum..
Ayaklarım buz kesiyor.
Uykularım delik delik, dinlenemiyorum.
Halsizlik, hasta gibi hissediş..
Eğilip ayakkabımı bağlamak bile nefesimi kesiyor.

Diyorum ortada göbek yok, ağırlaşma yok.
Şimdiden neden böyle?
Var mı benim gibi hisseden?

Var canim olmaz mi sanirim ilk donemlerimiz vucudumuz alismaya calisiyor tabi borde dinlenememek ve uyku duzensizligide etkiliyor ins en yakin zamanda atlatiriz.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Eger yicek ekmegi yoksa herseyde vardir hayir diceksiniz. Rabbim ins daha sagliklo bebek nasip eder.

Ben öyleydim etrafımdakilere diyordum yürümek bile beni maffediyor daha çok kusturuyor inanmiyorlardi bana sonra doktor halimi görünce normal olmadığını söyledi testler yapıldı hipotroid mi diğerimi bilmiyorum o cıktı önceden öyle bi sıkıntım.olmafigi için ilaç vermediler hamilelikte baslayan troidler 10 veya 12.haftada bitiyormuş doktor beklicez takip edicez dedi çok fazla efor sarfetmeyi yasakladı ev işi felan yapma kendini yorma dahada yükselecek değerlerin dedi belki de sende başlamış olabilir bakildimi değerlerine

Ben de boyle hissediyorum. Calisirken bulanti cok yormuyor ama aksam oldu mu cok fazla artiyor. Uykum da gariplesti.

Akşam servisten bir an önce ineyim diye dua ediyorum mide ekşimesi bulantısı hamileliğimi söylemedim henüz iş yerine gören çok kötü görünüyorsun diyor

Başka doktorada git istersen tek doktorla kalma bence daha öncede mi geride gözüküyordu bugünmu öyle oldu

25+11=36
36-9=27 tek canim erkek
Ben kızım için uyguladım. O zaman 26 idim. Şubatta hamile kalmıştım. Erkek çıktı tutmadı kızımda.
Bu bebeği hesapladım( 29+11 )-9 tek buda erkek çıkıyor. Bakalım tutacak mı .

O iş belli olmuyor canım. Bende 9 ay çekmiştim . Doğdu tek başıma baktım asosyalleştim. Bir tane daha mı asla dedim. Sanırım sonra unutuyoruz çektiklerimizi . Bir kardeşi olsun ne güzel olura döndüm emzirme bitince. Kendim ettim kendim buldum sürprizde diil yani bile isteye tamamen. Ama şükür daha ne bulantı ne bişi bu bebişte. Kızım gbi nazlı olmayacak heralde hala çekiyorum nazından niyazından

Kendim kız istediğim için mi bilmiyorum, kız diye doğdu içime. Hayırlı, uğurlu olsun.

Allah gönlüne göre versin inşallah
Aaa onu bilmiyordum canim. Sağol. Rabbim ins gonlumuze gore nasip eder. Merakla beklicem senin ultrasonuda.
İnşallah canım 10gğn kaldı sayılır.
Ay bende eksik kalmayım benimki beye benziyor kızlar

Kız gibi geldi bana canım

O boğulma hissi nefes alamama çarpıntı bende olmaya başladı bugün sanki ayaklarım kesiliyor. Benim vesvese de var kendi kendime ondan diyorum ama ev iş yapmak, yemek yapmak istemiyorum hiç. Bıraksınlar hep yatayım

Maşallah nazar değmesin inşallah olmaz bilantin ❤ annemde diyor unutursun diye ama bilmiyorum çok korktum bu bebekten sonra esimede dedim kazayla olmadığı sürece uzun süre kimse bana çocuk yaptıramaz o değil bide ben çok kızıyordum kazayla çocuk yapanlara çok kınadım kesin başıma gelir

Enam burdada herkes kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…