- 16 Mayıs 2013
- 981
- 426
-
- Konu Sahibi balbocegi35
İnşallah canım. Ya adet olacaksam da olayım çünkü hsg çektirmem gerek Ama ne bebek var ne adet :/Hoşgeldin canım inşallah hamilesindir inşallah hepimşz
Bi süre daha bekle bence canım ya acelesi yoksa tabi çünkü gerçekten bazılarının kanına çok geç düsüyorİnşallah canım. Ya adet olacaksam da olayım çünkü hsg çektirmem gerek Ama ne bebek var ne adet :/
Bekliyorum bakalım ama çok stresli Bi süreç. Göğüslerim yumurtlamadan 3 gün sonra şişti adete 3 gün kala biraz indi ve adet günü tekrar şişti ve şu an şiş. Daha önce hcg 14ken idrarda görünce bunu da görürüm diye düşündüm ama hayalet çizgi bile yok. 5 dkkda bir wc ye gidiyorum oldum mu acaba diyeBi süre daha bekle bence canım ya acelesi yoksa tabi çünkü gerçekten bazılarının kanına çok geç düsüyor
Yumurtlama dönemi uzayan bir akıntı oluyor Bildiğin yumurtanın beyazı gibi sünüyor Sonra normal akıntı oluyor Sulu veya krem kıvam7Kızlar yumurtlama dönemizde akıntınız nasıldı benim şuan sıvı acaba daha sonra mi koyulascak ne dersiniz öle mi oluyor yumurtlama döneminde önce sıvı olarak gelip sonradan koyulasırmı belirti olarak saymalımıyım bunu
Geçen ay bende öleydim 7 gün gecikti stresten resmen bende dk başı wcdeydm bana göre belirtiler vardı ama hepsi pskilojkBekliyorum bakalım ama çok stresli Bi süreç. Göğüslerim yumurtlamadan 3 gün sonra şişti adete 3 gün kala biraz indi ve adet günü tekrar şişti ve şu an şiş. Daha önce hcg 14ken idrarda görünce bunu da görürüm diye düşündüm ama hayalet çizgi bile yok. 5 dkkda bir wc ye gidiyorum oldum mu acaba diye
O zaman benm geçmiş mi demekYumurtlama dönemi uzayan bir akıntı oluyor Bildiğin yumurtanın beyazı gibi sünüyor Sonra normal akıntı oluyor Sulu veya krem kıvam7
Geçen ay bende öleydim 7 gün gecikti stresten resmen bende dk başı wcdeydm bana göre belirtiler vardı ama hepsi pskilojk
Öncesinde de akıntı oluyor. Yani geçmiş yada geçmemiş diyemem Sen her wc girince kontrol et O akıntıyı görünce anlamamak imkansız. Ben yumurtlamadan önce sulu veya krem kıvamı akıntım olur sonra yumurta akı sonra yine sulu krem arası Adet gününe yakın da kup kuru olurO zaman benm geçmiş mi demek
Ah öle deme canım umutlarımızı kaybetmeyelimmBen hamile kalınca anlıyorum. Sadece ilkini anlamadım ama diğer 2sini çok net anladım. Çünkü vücudum hemen tepki veriyor ve içimde Bi yer kazılıyormuş gibi oluyor. Doktorum bile çok şaşırır bunu anlamama. Ama bu ay hamile değilim bence.
Ya vallahi şu an bebek yoksa regl olmak istiyorum. Çünkü hsg çektirmem gerekAh öle deme canım umutlarımızı kaybetmeyelimm
Artık ovülasyon takibinede bel bağlamıcam bir gün arayla ilişkiye girmeye devam umarım faydası olur gün aşırı ilişknin birde akşam şöyle birsey oldu akşam birliktelik oldu ve bir süre sonra sildiğimde böle uzayan şeffaf birşey geldi ay anlatabldmmi acabaÖncesinde de akıntı oluyor. Yani geçmiş yada geçmemiş diyemem Sen her wc girince kontrol et O akıntıyı görünce anlamamak imkansız. Ben yumurtlamadan önce sulu veya krem kıvamı akıntım olur sonra yumurta akı sonra yine sulu krem arası Adet gününe yakın da kup kuru olur
Artık ovülasyon takibinede bel bağlamıcam bir gün arayla ilişkiye girmeye devam umarım faydası olur gün aşırı ilişknin birde akşam şöyle birsey oldu akşam birliktelik oldu ve bir süre sonra sildiğimde böle uzayan şeffaf birşey geldi ay anlatabldmmi acaba
Şuan bariz akıntım var canım bakalım 2 de ovülasyonda yapicam ama akıntım şuan sıvı takip edicem bakalım sürekli koyulascakmıMeni kalıntıları olabilir o. İlişkiden sonra bende de oluyor
Hayırlısı bakalım :)Şuan bariz akıntım var canım bakalım 2 de ovülasyonda yapicam ama akıntım şuan sıvı takip edicem bakalım sürekli koyulascakmı
Olasılık var kuzum , ama yüksek diyemem, en yüksek olasılık yumurtlama dönemindeyken birde yumurtlama dönemini artık öğrendikten snra , öncesinde 1 hafta kadar eşinin kendini tutması sperm kalitesi daha yüksek oluyormuş. Napalım beklicez aralığı artıkkkınİnşallah kuzum benim şuan üzüldüğüm acaba ovülasyon yanlış mi yaptım düşüncesi ama kuzum dediğim giibi bir gün arayla ilşkiye giriyoruz ovülasyon testini yanlış yaptıysam bile bir gün arayla yaptığımız ilişkilerde tutma olasılığı yüksek dmi
bir kaç gün bekle bakalım canım olmadı snra kanına baktır , benim arkadaşta şüphelenip test yapıyo negatif aman bişey yok diyo, adeti gecikmş yine yoktur diye düşünüyo snra kanına baktırdı orda çıktı 5 haftalık hamile olduğuHoşbuldum :) Henüz baktırmadım. Çünkü daha önce 3 kimyasalım var. Kanda görüp kaybedince daha çok üzülüyorum. Ben geçen ay sigarayı bıraktım. 11 Kasım Pazar gününü 12 Kasım a bağlayan gece yumurtam çatladı. Çünkü çok ağrım oldu ve zaten öncesinde yumurta akı kıvamı vardı. O yüzden eminim yumurtlama zamanımdan. 10-12-14 ilişki oldu. Dün olmam gerekti ama olmadım Soldan yumurtladım ve şu an sol tarafımda Bi gariplik var tarif edemediğim. 2.kimyasalda hcg 14 Ken idrarda çıkmıştı Olsa bu da çıkardı herhalde :/
canım benim çok sıvıydı sonra yoğun şekilde geldi hisettim koyulaşmış ama baya fazla geldi bulaşma gibi değildi hemen test yapınca çıktı , şimdi sıvılaşmaya başladı zaten testlerde de silikleşmeye başladı. Aynen canım belirti olma ihtimali yüksekKızlar yumurtlama dönemizde akıntınız nasıldı benim şuan sıvı acaba daha sonra mi koyulascak ne dersiniz öle mi oluyor yumurtlama döneminde önce sıvı olarak gelip sonradan koyulasırmı belirti olarak saymalımıyım bunu
Yaa ne güzel bir sürpriz olmuş :) inşallah bize de olur böyle sürprizler. Sigarayı bıraktığım için çok umutluyum bu ay çünkü 1 paket sigara içiyordum Bıraktığım ay tertemiz yumurtladım o yüzden heyecan yaptım :)bir kaç gün bekle bakalım canım olmadı snra kanına baktır , benim arkadaşta şüphelenip test yapıyo negatif aman bişey yok diyo, adeti gecikmş yine yoktur diye düşünüyo snra kanına baktırdı orda çıktı 5 haftalık hamile olduğu
O zaman bnde sana sorayım canım , ilişki sonrasında benim iki tarafımda da yoğun batmalar oldu, karnım acıdı gibi, belimin sol tarafı ağrıdı , şuan batma arada hala var bel ağrım azaldı ama sol tarafımda bnde garip bi his içindeyimBen hamile kalınca anlıyorum. Sadece ilkini anlamadım ama diğer 2sini çok net anladım. Çünkü vücudum hemen tepki veriyor ve içimde Bi yer kazılıyormuş gibi oluyor. Doktorum bile çok şaşırır bunu anlamama. Ama bu ay hamile değilim bence.