- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
inşallah iyi gelir kuzumama canm benm lh yüksek onu düşürmek için kullanıyorum her hormon normal bitek lh yüksek ondan hamile kalamıyorum onun düşmesi lazım 19.2 en az 12 ye düşmesi lazm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah iyi gelir kuzumama canm benm lh yüksek onu düşürmek için kullanıyorum her hormon normal bitek lh yüksek ondan hamile kalamıyorum onun düşmesi lazım 19.2 en az 12 ye düşmesi lazm
Femara adetin 3. Günü başlanıp 5 gün sabah ve akşam 1 er tane kullanılıyor 3 gün sonra da doktor kontrole çağırıyor randevu alıp gidebilirsin anlatırsın doktora yumurtana bakar istersende çatlatma iğnesi olursun
Devam edicem canım ya bugün belirgin akıntım varCanım geç yumurtluyor olabilirsin pes etme canını sıkma devam et sen yapmaya
canım doktor bana afetin 3. günü basla günde 1 tane 5 gün kullan 10. günü gel dedi o şekilde kullandimfamera nasıl kullanıyorsun peki ? benmde tutmazsa onu da alayım diğer ay
Bazısı günde 1 tane bazısı 2 tane kullanıyor sanırım 2 tane alınca yumurta daha çabuk büyüyor bende ilaç bitince 3 gün sonra gideceğim pazar gününe denk geldiği için pqzatyesi gideceğim doktora sordum pazatyesi geldi dsdicanım doktor bana afetin 3. günü basla günde 1 tane 5 gün kullan 10. günü gel dedi o şekilde kullandim
yumurta beyazı gibiyse o bir işaret , benmde öyle oldu , sonra löp diye geldiğini hisettim o gün testi yapınca koyu çizgi çıktı , az daha bekle kuzum seninde çıkacak inanıyorumDevam edicem canım ya bugün belirgin akıntım var
Ya benim izin alma gibi bi şansım yok kuzum doktora çok zorda kalmadıkça gidemiyorum poffcanım doktor bana afetin 3. günü basla günde 1 tane 5 gün kullan 10. günü gel dedi o şekilde kullandim
Canım akşam kıvamlıydı bugün su gibi geldi ama sanki vücut sıcaklığında artıyor gibi inşallah o döneme yarıyorumdur 20li günleri bekliycem canım geçen ay regl gecikti benim yumurtlamanın geç olmasıyla alakası varmı sizceyumurta beyazı gibiyse o bir işaret , benmde öyle oldu , sonra löp diye geldiğini hisettim o gün testi yapınca koyu çizgi çıktı , az daha bekle kuzum seninde çıkacak inanıyorum
yani gecikmeye bağlı geç yumurtlama olablrmiCanım akşam kıvamlıydı bugün su gibi geldi ama sanki vücut sıcaklığında artıyor gibi inşallah o döneme yarıyorumdur 20li günleri bekliycem canım geçen ay regl gecikti benim yumurtlamanın geç olmasıyla alakası varmı sizce
Tabi olabilir yumurtalıkların tembeldir benimki öyle mesela o yüzden eğer adet olursan femara kullan bence o yumurtayı geliştiriyoryani gecikmeye bağlı geç yumurtlama olablrmi
Canım akşam kıvamlıydı bugün su gibi geldi ama sanki vücut sıcaklığında artıyor gibi inşallah o döneme yarıyorumdur 20li günleri bekliycem canım geçen ay regl gecikti benim yumurtlamanın geç olmasıyla alakası varmı sizce
Tamam kuzum öle yapicam artık ya kasım ayından çok umutluydum yaaOlabilir kuzum sen regline kadar devam et, eğer ki bişey çıkmazsa doktora yumurtlama takibimi yaptım çift çizgiyi göremedim dersin sen az daha bekle bakalım streste olma reglin gecikmesin
Tamam canım öle olcak artık yaa napalımTabi olabilir yumurtalıkların tembeldir benimki öyle mesela o yüzden eğer adet olursan femara kullan bence o yumurtayı geliştiriyor
Hoşgeldin canım , kanına baktırdın mı ?Kızlar merhaba benim 1 gün gecikme var ama idrar testi negatif. 16 gün önce yumurtlama oldu ama ne regl var ne bebek
Düşündükçe ters tepiyo kuzum , çok üstünde durmamaya çalış , geçenlerde 3 gün geciktim test yapmamak hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi tuttum 4. gün geldi reglim , ama test yapmış olsaydım eminim çok üzülürdüm.Tamam kuzum öle yapicam artık ya kasım ayından çok umutluydum yaa
Düşündükçe ters tepiyo kuzum , çok üstünde durmamaya çalış , geçenlerde 3 gün geciktim test yapmamak hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi tuttum 4. gün geldi reglim , ama test yapmış olsaydım eminim çok üzülürdüm.
Sende sabırla bekle eğer ki bir problem çıkmadıkça doğal yollarla gebe kalırız hiç merak etme sen
Hoşbuldum :) Henüz baktırmadım. Çünkü daha önce 3 kimyasalım var. Kanda görüp kaybedince daha çok üzülüyorum. Ben geçen ay sigarayı bıraktım. 11 Kasım Pazar gününü 12 Kasım a bağlayan gece yumurtam çatladı. Çünkü çok ağrım oldu ve zaten öncesinde yumurta akı kıvamı vardı. O yüzden eminim yumurtlama zamanımdan. 10-12-14 ilişki oldu. Dün olmam gerekti ama olmadım Soldan yumurtladım ve şu an sol tarafımda Bi gariplik var tarif edemediğim. 2.kimyasalda hcg 14 Ken idrarda çıkmıştı Olsa bu da çıkardı herhalde :/Hoşgeldin canım , kanına baktırdın mı ?
Hoşbuldum :) Henüz baktırmadım. Çünkü daha önce 3 kimyasalım var. Kanda görüp kaybedince daha çok üzülüyorum. Ben geçen ay sigarayı bıraktım. 11 Kasım Pazar gününü 12 Kasım a bağlayan gece yumurtam çatladı. Çünkü çok ağrım oldu ve zaten öncesinde yumurta akı kıvamı vardı. O yüzden eminim yumurtlama zamanımdan. 10-12-14 ilişki oldu. Dün olmam gerekti ama olmadım Soldan yumurtladım ve şu an sol tarafımda Bi gariplik var tarif edemediğim. 2.kimyasalda hcg 14 Ken idrarda çıkmıştı Olsa bu da çıkardı herhalde :/