♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Yaa ne güzel bir sürpriz olmuş :) inşallah bize de olur böyle sürprizler. Sigarayı bıraktığım için çok umutluyum bu ay çünkü 1 paket sigara içiyordum Bıraktığım ay tertemiz yumurtladım o yüzden heyecan yaptım :)
:KK70: kuzum ovulosyonu anlattım , gebe değilim inşallah hepimize nasip eder. Sen mi yanlış anladın ben mi hala çözemedim ama :KK48:

O zaman bnde sana sorayım canım , ilişki sonrasında benim iki tarafımda da yoğun batmalar oldu, karnım acıdı gibi, belimin sol tarafı ağrıdı , şuan batma arada hala var bel ağrım azaldı ama sol tarafımda bnde garip bi his içindeyim :rolleyes:. Sence yorumla bakalaım kahve falı gibi

3 hamileliğimde de böyle oldu :) ilki çok sürpriz olduğu için çok hatırlamıyorum ama sonuncusunu çok net hatırlıyorum Anneme " sol kasığım ağrıyor bide belimin sadece Bi noktasında ağrı / kazıma gibi Bi his var. Yerleşmeye çalışıyor " demiştim. Adetle hamilelik ağrıları arasındaki en net fark şu bende ; hamileysem sağlı sollu kasık ağrısı ama hamileysem vajina girişinden itibaren tam o ortası ağrıyor

3 hamileliğimde de böyle oldu :) ilki çok sürpriz olduğu için çok hatırlamıyorum ama sonuncusunu çok net hatırlıyorum Anneme " sol kasığım ağrıyor bide belimin sadece Bi noktasında ağrı / kazıma gibi Bi his var. Yerleşmeye çalışıyor " demiştim. Adetle hamilelik ağrıları arasındaki en net fark şu bende ; hamileysem sağlı sollu kasık ağrısı ama hamileysem vajina girişinden itibaren tam o ortası ağrıyor
aynen canım hatta sana anlatırken ağrılarım arttı diyebilirim sol tarafım batıyo baya da canım yanıyor , ameliyatlı oldğum için sanırım ağrıyı çok fazla hissediyorum , en son ameliyatlıyken bu kadar canım yanmıştı , benim adet ağrılarım ağrısız geçer genelde :KK23: ayyy hadi inşallah ya

aynen canım hatta sana anlatırken ağrılarım arttı diyebilirim sol tarafım batıyo baya da canım yanıyor , ameliyatlı oldğum için sanırım ağrıyı çok fazla hissediyorum , en son ameliyatlıyken bu kadar canım yanmıştı , benim adet ağrılarım ağrısız geçer genelde :KK23: ayyy hadi inşallah ya
Hadi hayırlı haberler inşallah :) kaç gün var regline

Kızlar ben yine bisey sorcam 5 kasımda doktora gittim ben alttan muayene etti ultrasonla baktı ve miyositol positive verdi çinko folik asit falan var içinde ilaç değil takviyenmiş bu kadarlık kontrolle sizce sorun olup olmadığı anlaşılır mı mesela yumurta tembelliği falan belki benim.öle sorunum mu var yumurtlamıyorum

Kızlar ben yine bisey sorcam 5 kasımda doktora gittim ben alttan muayene etti ultrasonla baktı ve miyositol positive verdi çinko folik asit falan var içinde ilaç değil takviyenmiş bu kadarlık kontrolle sizce sorun olup olmadığı anlaşılır mı mesela yumurta tembelliği falan belki benim.öle sorunum mu var yumurtlamıyorum

Canım bence anormal bişey görseydi söylerdi , yeterli gibi geldi bana şimdilik sen regline kadar bekle gelmezse gider anlatırsın doktora

Tamam canım tecrübeli olanlardan duymak istedim yani alttan muayene yeterli oluyor mu die
Ben bundan 6 ay önce gittim kuzum kistimin patladığını iç kanamam olduğunu ve hormon bozukluğu yaşadığımı söylemişlerdi. Ultrasonda birçok şeyi gösteriyor

Merhaba arkadaşlar 4.5 yaşında bir oğlum var hemen olmuştu 2 . Yi istiyoruz 10 aydır olmuyor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 13. Gün iğnenin beta hcg 1.26 çıktı geç döllenme olup değer yükselir mi bilmiyorum benim gibi olan var mı hepimiz kavuşuruz inş bebişlerimize

Merhaba arkadaşlar 4.5 yaşında bir oğlum var hemen olmuştu 2 . Yi istiyoruz 10 aydır olmuyor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 13. Gün iğnenin beta hcg 1.26 çıktı geç döllenme olup değer yükselir mi bilmiyorum benim gibi olan var mı hepimiz kavuşuruz inş bebişlerimize
Merhaba hoşgeldin :KK24: en yakın zamanda hepimizin olur inşallah. Benim bilgim yok ama arkadaşlar bir baksın bakalım

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
Günaydınn hatunlar :rapci:

X