♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

öyle canım benim benim hikayemde böyle işte :)
sen neler yaptın bu topiğe girmeyeli

Amannn öğrenip ne yapıyorlar sanki benim çoğunu gizlesemde en sonki dış gebeliğimi çok kişi öğrendi sonuç herkese ne olduğunu anlat dur kimse yaralı parmağa işemiyor canım en doğrusunu yapmışsın çevreye söylememekle. Ben dinlerim seni

öyle kuzucum benim senle çok konuştuk bu konuları sen mutluluğuna kavuştun sıra bendeee amiiiinnnn ve bekleyen tüm güzel bayanlarrrr

öyle kuzucum benim senle çok konuştuk bu konuları sen mutluluğuna kavuştun sıra bendeee amiiiinnnn ve bekleyen tüm güzel bayanlarrrr
İnşallahhh canımm çok şükür o günler geçti ha kucağıma alana kadar stres hala var ama bugünlere de şükür duam hep sizinle Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İnşallahhh canımm çok şükür o günler geçti ha kucağıma alana kadar stres hala var ama bugünlere de şükür duam hep sizinle Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Öyle kuzucum evlat her dksı büyümesi ağlaması düşmesi hep stres bu sıpaların
önceliğimiz sağlıkla sıhatle gelsin yanlarımıza

12 yıl canım benim pko var bende aşılama oldum progenpen gulukofen femara klomen kan sulandırıcı kullanmadığım şey kalmadı yani rabbim nezamn nefes verdiyse ozaman gelecek inanıyorum
Ciddi misinnn allahımm sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese , merak etme hiç ummadığın anda çıkar gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…