- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.721
Canım beni,m ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım. Tabii söyleme onlarda çok üzülür ve bir sürü gereksiz yorum olur her seferinde sinir olursun. Boşver sal akışına. Tabi çalışan bayan her istediğini yapamıyor malesef ki...
Amannn öğrenip ne yapıyorlar sanki benim çoğunu gizlesemde en sonki dış gebeliğimi çok kişi öğrendi sonuç herkese ne olduğunu anlat dur kimse yaralı parmağa işemiyor canım en doğrusunu yapmışsın çevreye söylememekle. Ben dinlerim seniöyle canım benim herkesde farklı sorunlar var kiminde pco kiminde kist kiminde eş faktörlü ama hepimizin ortak bir amacı var iştee bende tüp bebek tutsun çok istiyorum allah inşallah nasip eder. ailemden kimse bilmiyor nerdeyse çocukları çok seviyorsun bi kaç tane yap diyolarsadece gülüyorum bende isterim ama napiim sağlık sıkıntımız var işte kimseyede demiyoruz. herkes yeni doğum yaptı seviyorum onları çook ama nazar değdirdi derler kesin bizim toplumda bu var malesef ama söylemeyerek daha mutlu daha huzurluyum tüp bebekte eylülde düşünüyoruz. çalışıyorum ya yaz sezonu izin almak felan zor olur diye. onuda kimseye söylemem yalnızca kk sizler işte
Amannn öğrenip ne yapıyorlar sanki benim çoğunu gizlesemde en sonki dış gebeliğimi çok kişi öğrendi sonuç herkese ne olduğunu anlat dur kimse yaralı parmağa işemiyor canım en doğrusunu yapmışsın çevreye söylememekle. Ben dinlerim seni
İnşallahhh canımm çok şükür o günler geçti ha kucağıma alana kadar stres hala var ama bugünlere de şüküröyle kuzucum benim senle çok konuştuk bu konuları sen mutluluğuna kavuştun sıra bendeee amiiiinnnnve bekleyen tüm güzel bayanlarrrr
İnşallahhh canımm çok şükür o günler geçti ha kucağıma alana kadar stres hala var ama bugünlere de şükürduam hep sizinle Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallahhh kuzumÖyle kuzucum evlat her dksı büyümesi ağlaması düşmesi hep stres bu sıpaların
önceliğimiz sağlıkla sıhatle gelsin yanlarımıza
Benimde bat 28 arkadaşlar inşallah bakalım kim istiyorsa versin rabbim
ramazanda ara verdik çalışmaya kuzum by-u ay başladık hayırlısı inşallah bekliyoruz artıköyle canım benim benim hikayemde böyle işte :)
sen neler yaptın bu topiğe girmeyeli
Hayırlısı olsun inşallahh bekleyelim sabırlaBenimde bat 28 arkadaşlar inşallah bakalım kim istiyorsa versin rabbim
Kaç aydır bebik için çalışıyorsun?Benimde bat 28 arkadaşlar inşallah bakalım kim istiyorsa versin rabbim
Seni de ekledim listeyeBenimde bat 28 arkadaşlar inşallah bakalım kim istiyorsa versin rabbim
ramazanda ara verdik çalışmaya kuzum by-u ay başladık hayırlısı inşallah bekliyoruz artık
yoktur diye umuyorum , kistlerim varmış yine daha önce de çikolata kisti ameliyatı olmuştum işte bir kez düşük yaşadım allah bir daha yaşatmasıninşallah canım herhangi bir engel varmı
yoktur diye umuyorum , kistlerim varmış yine daha önce de çikolata kisti ameliyatı olmuştum işte bir kez düşük yaşadım allah bir daha yaşatmasın
12 yıl canım benim pko var bende aşılama oldum progenpen gulukofen femara klomen kan sulandırıcı kullanmadığım şey kalmadı yani rabbim nezamn nefes verdiyse ozaman gelecek inanıyorumKaç aydır bebik için çalışıyorsun?
amin canım daha varmış kız
Evet var bende katılmak istedim
Hepimize inşallahhhhhhhhhamin canım yaşatmasın sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin
Ciddi misinnn allahımm sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese , merak etme hiç ummadığın anda çıkar gelir bebiş12 yıl canım benim pko var bende aşılama oldum progenpen gulukofen femara klomen kan sulandırıcı kullanmadığım şey kalmadı yani rabbim nezamn nefes verdiyse ozaman gelecek inanıyorum