♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

12 yıl canım benim pko var bende aşılama oldum progenpen gulukofen femara klomen kan sulandırıcı kullanmadığım şey kalmadı yani rabbim nezamn nefes verdiyse ozaman gelecek inanıyorum 😘

aa canım çok geçmiş olsun bitkisel seylerde denedin mi, peki tüp bebek neden istemediniz :KK43:

Hayırlısı olsun inşallahh bekleyelim sabırla :anneadayı:
Ahh amin bu sayfadaki herkez müjdeyi kapsın bu ay
aa canım çok geçmiş olsun bitkisel seylerde denedin mi, peki tüp bebek neden istemediniz :KK43:
Açıkcası tüp bebeğe gerek yok diyorlar yasım oldu artık 30 korkuyorum iyice olmıcak diye Açıkcası tüp yapmak istiyorum ama şuan bütcemi aşıyor canım 😔o yüzden en çok

Ahh amin bu sayfadaki herkez müjdeyi kapsın bu ay
Açıkcası tüp bebeğe gerek yok diyorlar yasım oldu artık 30 korkuyorum iyice olmıcak diye Açıkcası tüp yapmak istiyorum ama şuan bütcemi aşıyor canım 😔o yüzden en çok

anladım canım keşke rapor alabilseydin o zaman düşüyor. ama raporsuzda devlet hastanelerinde çok uygun bence bir araştır antalyada akdeniz tıpta 3750 ilaçlar hariç canım..

anladım canım keşke rapor alabilseydin o zaman düşüyor. ama raporsuzda devlet hastanelerinde çok uygun bence bir araştır antalyada akdeniz tıpta 3750 ilaçlar hariç canım..
Bi kaç senem daha var sanırım tüp için çünkü tedavi sırasında arabamzı sattık kredisi ödüyoruz ayrıca kredi çektik çünkü özele gittiğim için aşılama yaptığımı keşke tüp deneseymişim diyorum şuan da 😔

Bu arada bende uzaktan hepinizi takip etmeye çalışıyorum aslında çok girip herşeyi okumak istemiyorum artık ama yinede burası bana iyi geliyor . İnsanların yaşadıkları farklı şeyleri gördükçe kendi yaşadıklarımı unutuyorum

Eklentiler

• IMG_20190612_210401.jpg
    IMG_20190612_210401.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 33
ne güzel canım ilaç tedavisine yanıt veriyorsun :KK200:
Ovulosyonu takip etsemde canım hemen tutmuyor benimde ya kaç ay snra olcak bakalım allah hayırlısını sağlıklısını versinde işte... benmle aynı zamanda hamile kalıp doğurcak arkadaşım kuzen falan var onları görünce biraz için buruklaşıyor... sen daha düşünmüyor musun dediklerinde bir süre ara verdim diyip geçiyorum

Bi kaç senem daha var sanırım tüp için çünkü tedavi sırasında arabamzı sattık kredisi ödüyoruz ayrıca kredi çektik çünkü özele gittiğim için aşılama yaptığımı keşke tüp deneseymişim diyorum şuan da 😔
ihtiyaç yok dedilerse canım sıkma kendini bekle bakalım, duphaston denedin mi ?

X