- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.741
12 yıl canım benim pko var bende aşılama oldum progenpen gulukofen femara klomen kan sulandırıcı kullanmadığım şey kalmadı yani rabbim nezamn nefes verdiyse ozaman gelecek inanıyorum
Duphaston kullanıyorum bende hamile kalmaya yardımcı oluyoraa canım çok geçmiş olsun bitkisel seylerde denedin mi, peki tüp bebek neden istemediniz
Duphaston kullanıyorum bende hamile kalmaya yardımcı oluyor
2 gündür içmeye başladım ama ne zaman başlanıldığını unuttum ya diğer ay bilinçli olarak kullanıcam bakalım, ilk gebeliğimde de duphastonla hamile kalmıştımiyi canım sevindim işe yararda tos toparlak bi bebişin olur ne kdrdır içiyorsun
2 gündür içmeye başladım ama ne zaman başlanıldığını unuttum ya diğer ay bilinçli olarak kullanıcam bakalım, ilk gebeliğimde de duphastonla hamile kalmıştım
Ahh amin bu sayfadaki herkez müjdeyi kapsın bu ayHayırlısı olsun inşallahh bekleyelim sabırla
Açıkcası tüp bebeğe gerek yok diyorlar yasım oldu artık 30 korkuyorum iyice olmıcak diye Açıkcası tüp yapmak istiyorum ama şuan bütcemi aşıyor canımaa canım çok geçmiş olsun bitkisel seylerde denedin mi, peki tüp bebek neden istemediniz
Ahh amin bu sayfadaki herkez müjdeyi kapsın bu ay
Açıkcası tüp bebeğe gerek yok diyorlar yasım oldu artık 30 korkuyorum iyice olmıcak diye Açıkcası tüp yapmak istiyorum ama şuan bütcemi aşıyor canımo yüzden en çok
Bi kaç senem daha var sanırım tüp için çünkü tedavi sırasında arabamzı sattık kredisi ödüyoruz ayrıca kredi çektik çünkü özele gittiğim için aşılama yaptığımı keşke tüp deneseymişim diyorum şuan daanladım canım keşke rapor alabilseydin o zaman düşüyor. ama raporsuzda devlet hastanelerinde çok uygun bence bir araştır antalyada akdeniz tıpta 3750 ilaçlar hariç canım..
Bata çok varsa yumurtlama vardır bata yakın hamilelikte koyulaşma oluyormuş canımArkadaşlar benim ovilasyon testi bir koyulaşıo sonra silikleşyor şimdi yine koyulaşmaya başladı bunun sebebi ne olabilir acaba bilen varmı
Bata çok varsa yumurtlama vardır bata yakın hamilelikte koyulaşma oluyormuş canım
Ovulosyonu takip etsemde canım hemen tutmuyor benimde ya kaç ay snra olcak bakalım allah hayırlısını sağlıklısını versinde işte... benmle aynı zamanda hamile kalıp doğurcak arkadaşım kuzen falan var onları görünce biraz için buruklaşıyor... sen daha düşünmüyor musun dediklerinde bir süre ara verdim diyip geçiyorumne güzel canım ilaç tedavisine yanıt veriyorsun
Canım ovulosyon gününde misin ? Birde hangi marka kullanıyorsun ?Arkadaşlar benim ovilasyon testi bir koyulaşıo sonra silikleşyor şimdi yine koyulaşmaya başladı bunun sebebi ne olabilir acaba bilen varmı
ihtiyaç yok dedilerse canım sıkma kendini bekle bakalım, duphaston denedin mi ?Bi kaç senem daha var sanırım tüp için çünkü tedavi sırasında arabamzı sattık kredisi ödüyoruz ayrıca kredi çektik çünkü özele gittiğim için aşılama yaptığımı keşke tüp deneseymişim diyorum şuan da
Neden ki canım noldu ?Benim çalışmalara başlamak için en az 2-3 ay dinlenmem gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?