- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.401
bende varim inşallah olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esım de almıs dun yıyorum cnm sogan sarımsakda hasta olmım dıye yıyordum cnmCumartesi randevu aldım kuzum bende gidicez çok heyecanlıyım ya Kalp atışı duymak daha bir heyecanlıdır tabiii Bir de araştırma içindeyim kuzum , kan pıhtılaşmaması için , kivi yemeye başladım bilgin olsun seninde doğal kan sulandırıcıymış , kivi soğan sarımsak zeytinyağı tüket bol bol.
gel cnm gelbende varim inşallah olur
adanalımısın cnmBir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni de
gel cnm gel
adanalımısın cnm
Merhaba canım olur olur merak etme , kaçıncı ay denemen ?bende varim inşallah olur
dikkat etmemiz gerek artık kendimizeesım de almıs dun yıyorum cnm sogan sarımsakda hasta olmım dıye yıyordum cnm
yok kuzum o nerden çıktı izmirliyimm 35adanalımısın cnm
tanırsın tanırsın biz burdayız hepgeldim biraz geç geldim ama inş hepizini zamanla tanırım :)
aynen hiç stres yapma , hayırlısı inşallah yaBu ay ovulasyon testi yapmıyorum stresim yok
Klomen kullandım bakalım hayırlısı artık
Evet baktım. 19.09.2019Bir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni de
Çok teşekkür ederim. Güzel haberler üstüste oldu. Allah herkese nasip etsin. Tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallahayyy gözün aydın kuzum , kardeşi olacak desene İnsanın beklemediği anda geliyor zaten Sağlıcakla al inşallah kucağına
huuuhuuuuEvet baktım. 19.09.2019
2019 uğurlu geldi Diğer arkadaşlarımıza da uğurlu gelicek tüm listede bebiş olcak.Çok teşekkür ederim. Güzel haberler üstüste oldu. Allah herkese nasip etsin. Tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
profılınde gordum deyok kuzum o nerden çıktı izmirliyimm 35