- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.361
Ayy maşallah hayırlı olsun canım adete 4 5 kala nasıl cıktı canım.belirginlesşti dimi zamanlaEvet canım pozitif bugün özel laboratuvar da yaptırdım, Perşembe gideceğim doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah hayırlı olsun canım adete 4 5 kala nasıl cıktı canım.belirginlesşti dimi zamanlaEvet canım pozitif bugün özel laboratuvar da yaptırdım, Perşembe gideceğim doktora
anammm guzel haberler ust usteEvet canım pozitif bugün özel laboratuvar da yaptırdım, Perşembe gideceğim doktora
gebelık lıstesı duzenle cnmşimdi senin kaç haftalık kontrole gittin mi?
Ben kan testi yaptırmadım canım. Son adet tarihim 31 aralıktı. 4 Şubatta idrar testi pozitif çıktı. 3-4 gün sonra doktora gittiğimde keseyi gösterdi. 5 haftalık dediKan değerini hatırlıyor musun canim
Canım ümitlendirmek gibi olmasın ama hamilesin sanki erken gebelik testi yapsana bir deKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Tekrar Hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah. Benim geç yumurtlama değer yükselsin diye bekliyorum şimdi2100 çıktı canım 6 haftalık
Var gibi valla benim de o zamanlarda böyleydi inşallah yaaKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Merhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
- ANNE ADAYLARI BAT LİSTESİ
1. @H E =20 Ocak
2. M MaviBoncuk01 = 10 Ocak
3. @Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
4. @brkycn = 30 Aralık(5.ay)
5. @Valensiya = 23 Ocak
6. @ezgiiietommmm = 21 Aralık
7. @dvtb = 14 Ocak
8. @Selenay27 = 18 Aralık
9. @mihracee = 5 Ocak
10. @irayze42 = 22/24 Aralık(5.Ay)
11.@giustizia__ = 21 Aralık
12. @karanmasal = 6 Ocak(6.ay)
-DOĞUM TAKİP ÇİZELGESİ
1. B balbocegi35 = Beklenen Doğum Tarihi : 24/09/2019
2. @greyfurt_ =
3. @Ates Bocegi =
4.@syma27914 =
5.@Green girls =
6. @merveciks =
7.@karanmasal =
benımle aynı bende 6 hafta cnmöTekrar Hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah. Benim geç yumurtlama değer yükselsin diye bekliyorum şimdi
Yaa nerden hissettin kuzm erken gebelik testi yokki elimdeCanım ümitlendirmek gibi olmasın ama hamilesin sanki erken gebelik testi yapsana bir de
Canım ama geçen ay da adet günü böle cıkmıstı akşamı regl olmuştum o yüzden ümitlenmek istemyru.imVar gibi valla benim de o zamanlarda böyleydi inşallah yaa
Bence gebelik var hayırlı olsun
Canım bu ovulosyon koyu çıkmış gibi , regliye yakın yapıp ovulosyon koyu çıkıyorsa gebelik ihtimali yüksek canım , erken gebelik yap mutlakaYaa nerden hissettin kuzm erken gebelik testi yokki elimde
hamilesinnn canımm tebriklerKızlar erken gebelik testinde hayalet çizgi var ama 1 dk dan sonra çıktı. Adete 2 gün var. Ne diyorsunuz?Ay heyecandan ölüyorum.Fotoyu yükleyemedim hata veriyor neden hata veriyor
Canim kusura bakma anlayamadım. Senin de geç yumurtlama mi oldu öyleyse ne zaman doktora gittin ilk değer kac çıktı. Ne çok soru sordum yahubenımle aynı bende 6 hafta cnmö