- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.301
Canim çok sevindim hayırlı olsunEki Görüntüle 2222256
Kızlarrrr galiba hamileyimmmm, hemde hiç beklemiyordum bu ay ümidim yoktu çok heyecanlıyım, rabbim herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim çok sevindim hayırlı olsunEki Görüntüle 2222256
Kızlarrrr galiba hamileyimmmm, hemde hiç beklemiyordum bu ay ümidim yoktu çok heyecanlıyım, rabbim herkese nasip etsin
Canim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olanhuhu kız naptınnnn
Canim çok sevindim hayırlı olsun
Canim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olan
Inşallah canim sagolasinSağol kuzum. Ee süper haber canım seninde hayırlısı olsun 2019 a güzel giriş yaptık , devamı da gelecek inşallah
cnm ben gecen hafta gordum keseyı 1 en son baktırdımda 810 du ustune bı hafta gectı gıttımCanim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olan
Sağol kuzum bugün 10.günüm ne zaman test yapsamSağol canımmm benim duamm sizlerle inşallah
ınfolıc folık asıtse devam edebılırsın bebıs olana kadar sıkıntı yok femarayıda doktorum bna verırken adetın 3.gun u basla sabah aksam 5 gun ıcın adetın 7. gununden sonra ucme. adetı 1 sayarak 16 gunde duphaston kullan sabah aksam on gun adet olursan aynı sekılde 3 ay kullan dedı bana gelmene gerek yok dedı cnm
Bayağı beklicem ben o zaman canim. Ben bugün doktoru göremedim sonucu internetten aldım. 205 olunca değer kac haftalık oluyor sence bilgin var micnm ben gecen hafta gordum keseyı 1 en son baktırdımda 810 du ustune bı hafta gectı gıttım
2 gün sonra yap canim benceSağol kuzum bugün 10.günüm ne zaman test yapsam
Ovülasyon deneyim dedim canım ama silik çizgi.cıktı 2.2 gün sonra yap canim bence
Canim ben de denedim benim de silik çıktı geçen hafta zaten idrar testinde de 2. Çizgi silik ona takilmaOvülasyon deneyim dedim canım ama silik çizgi.cıktı 2.
Acaba yarın gebelik yapsam mi erkenmiCanim ben de denedim benim de silik çıktı geçen hafta zaten idrar testinde de 2. Çizgi silik ona takilma
Aslında erken ama benim elimde vardı fazla test üst işte 2 günde bir yaptim. Ilkinde erken gebelik testinde 1 gün sonra silik çizgi belirdi. 2. Sinde akşamı silik çizgi belli oldu. 3. Sunde ilk 5 ek do da çok silik çizgi belli oldu sonra . Asıl doğruluk sonrasında çıkan silik çizgide değil ilk 5 ek do da çıkan cizgideAcaba yarın gebelik yapsam mi erkenmi
Benimde 5 testim car ama hepsi normal erken yok cuma sabahı yaparım demiştim ama içimde hep yapma isteği var die engel olayım kendime die ovülasyonla aldatayım kendmi dedmAslında erken ama benim elimde vardı fazla test üst işte 2 günde bir yaptim. Ilkinde erken gebelik testinde 1 gün sonra silik çizgi belirdi. 2. Sinde akşamı silik çizgi belli oldu. 3. Sunde ilk 5 ek do da çok silik çizgi belli oldu sonra . Asıl doğruluk sonrasında çıkan silik çizgide değil ilk 5 ek do da çıkan cizgide
Yap kuzum nolcak zaten ay boyu ovulasyon yaptin içinde kalmasın birşey çıkmazsa 4 gün sonra bir daha yaparsın öyle de takıyoruz böyle de bence içinden geçeni yapBenimde 5 testim car ama hepsi normal erken yok cuma sabahı yaparım demiştim ama içimde hep yapma isteği var die engel olayım kendime die ovülasyonla aldatayım kendmi dedm
Çok geçmiş olsun canim inşallah 2019 da hepimiz hamiş olucaz
Adete zaten 4 5 gün kaldıYap kuzum nolcak zaten ay boyu ovulasyon yaptin içinde kalmasın birşey çıkmazsa 4 gün sonra bir daha yaparsın öyle de takıyoruz böyle de bence içinden geçeni yap
Hatırladığım kadarıyla ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı, aynı hafta içinde keseyi göstermişti drCanim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olan
ovulosyondan sonra ki 10. gün mü ?2 gün sonra yap canim bence