Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirdim evlenmeden once yaptirmistimSelam gebelik düşünen kızlar bir sorum olacaktı lazer yaptıran var mı aranızda acaba yoksa gebelikten sonra mı düşünüyorsunuz
Ben yaptırmadım. Philips Lumea kullanıyorum lazer gibi bir yöntem değil sadce kıl köklerini uyutuyor ama ben çok memnunum düzenli kullanıyorum çok çok az çıkıyor artık.Selam gebelik düşünen kızlar bir sorum olacaktı lazer yaptıran var mı aranızda acaba yoksa gebelikten sonra mı düşünüyorsunuz
Ben yaptıracaktım en az 6 ay süreceği için Vazgeçtim hamilelik düşünüyorsan doğumdan sonra yapalım dedi uzman bana yarım kalmasın diye nasip olurda hamile olursam doğumdan sonra yaptırıcam inş hamilelikte tehlikeli yapılmıyor yaniSelam gebelik düşünen kızlar bir sorum olacaktı lazer yaptıran var mı aranızda acaba yoksa gebelikten sonra mı düşünüyorsunuz
Kızlar yardım istiyorum sizden
Yerleşme kanaması ile regl kanaması arasındaki fark nedir ?
Yumurtlama günümden tam 14 gün geçti hasta mı oldum regl mi oldum bilmiyorum tatildeyim yanımda test Yok alabileceğim eczane de yok ...
Canım ben laboquick kullandım 15. Gün en koyu çizgiyi görmüştüm bence kaliteli bi ovulasyon testi :)Kızlar selam
Ovulasyon testinde çok marka var. Hangi marka almalı
Regl sonrası kullanmak istiyorum günü belirlemek için
Teşekkürler
Sağol canım teşekkürler :)yerleşme kanaması regl gibi yoğun değil. Lekelenme gibi olmuştu bende.
Canım hayırlı olsun sağlıkla al inşallah.diyorlar ya halsizlik oldu çok uyuyordum diye bunlarda mı olmadı? Bende de belirti yok da ondan soruyorum içime su serpmek için:)Canim ilk gebeligim sadece biriki gundur hafif ates hissediyordum. Biraz da adet oncesine benzer karinda ufak tefek sancilar. Ama adet doneminde bile daha fazlasini yasiyodum ben zaten ondan umursamadim hic. Ilk gebelik ilk deneme canim :)
Anladım canım bende öyle düşünüyorum teyit etmek istedim teşekkürlerBen yaptıracaktım en az 6 ay süreceği için Vazgeçtim hamilelik düşünüyorsan doğumdan sonra yapalım dedi uzman bana yarım kalmasın diye nasip olurda hamile olursam doğumdan sonra yaptırıcam inş hamilelikte tehlikeli yapılmıyor yani
İnşallah en kısa zamanda nasip etsin RabbimArkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02 20.04.2019
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
duskapani
@Aag91
@giustizia_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
@Mavi Boncuklar
@sedaarda
Fasulye pilav
@TomakinT
everytime_night
@attartt
E EslemKenan
İlk defa adet belirtilerimi yaşamadım sol kasık ta ara ara ağrı oluyor adet öncesi sürekli yaşadığım göğüs hassasiyeti yok bitmek bilmeyen şeffaf akıntım var normalden biraz fazla. Çoğunlukla uykusuz ve yorgunum ara ara da çarpıntı oluyor . Bat 2 gün gecikti bide fakat test yapmaya cesaretim yok sonuç olumsuz çıkarsa tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Benide ekleyin bu ay gecikme var daha gebelik testi yaptırmadım en son adet 19 temmuz :)
Canım ben laboquick kullandım 15. Gün en koyu çizgiyi görmüştüm bence kaliteli bi ovulasyon testi :)