Benimkisi öyle olmadı Z birşey belirgin oldu bu yumurtlama olmadığını mi gösteriyorT kismi C ile ayni koyulukta ya da daha koyu olmali..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkisi öyle olmadı Z birşey belirgin oldu bu yumurtlama olmadığını mi gösteriyorT kismi C ile ayni koyulukta ya da daha koyu olmali..
En koyu cizgiyi yakaladiginizdan 24-36 saat icinde ovulasyon olur degerlendirin :)Benimkisi öyle olmadı Z birşey belirgin oldu bu yumurtlama olmadığını mi gösteriyor
İnşallah olsa da hemen patlatacağım manşeti ahahahahaha :)Bat 5 eylül :) heyecanla bekliyorum. Bir yandan migrenle uğraşıyorum . Senin cok az kalmış bebiş haberi alınca haber ver inşallah :)
Cok koyu oldugu gun ve siliklestigi gun arasi mi degerlendirilmeli. Yoksa siliklestikten sonra mi . Ovulasyon testi kullanmadim da hic34 gün de bir oluyorum 14 .gün de ovulasyon görünüyor ama çizgi çok aşırı net değil
Adet üstünden kaç gün geçti ? Hayırlı olsun bu arada darısı başımıza inşKizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) asagiya bu sabahki testi koyuyorum merak edenler icin :) Eki Görüntüle 2182060 guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Tesekkur :) bat bugundu normaldeAdet üstünden kaç gün geçti ? Hayırlı olsun bu arada darısı başımıza inş
Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Hicbir belirti yasamadin mi gerçekten :). Ve kaçıncı gebelik ?Kizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) asagiya bu sabahki testi koyuyorum merak edenler icin :) Eki Görüntüle 2182060 guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Herşeyi yap sonra allaha bırak canım o herseyin hayırlısını bilir verir hakkında herseyi hayırlısı olsun tesekkur ederim bu arada darısı sana insallahBirde acele etmemin sebebi 1 sene 4ay oldu evleneli bi sene korunduk zaten şimdide ya uzun süre olmazsa çok zaman geçmiş olur diye korkuyorum yaşımız ilerliyor nede olsa en azından 2 çocuk yapma şansım olsun yaş ilerlemeden dimi ama
Canim ilk gebeligim sadece biriki gundur hafif ates hissediyordum. Biraz da adet oncesine benzer karinda ufak tefek sancilar. Ama adet doneminde bile daha fazlasini yasiyodum ben zaten ondan umursamadim hic. Ilk gebelik ilk deneme canim :)Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Hicbir belirti yasamadin mi gerçekten :). Ve kaçıncı gebelik ?
Tesekkur ederim :) dedim belki 2. Gebelik falansa belirtiler ondan mi yoktu:)Canim ilk gebeligim sadece biriki gundur hafif ates hissediyordum. Biraz da adet oncesine benzer karinda ufak tefek sancilar. Ama adet doneminde bile daha fazlasini yasiyodum ben zaten ondan umursamadim hic. Ilk gebelik ilk deneme canim :)
Çok koyu olduğu gün değerlendirilmeli imiş canımCok koyu oldugu gun ve siliklestigi gun arasi mi degerlendirilmeli. Yoksa siliklestikten sonra mi . Ovulasyon testi kullanmadim da hic
En koyu olduğu gün hormonun yükselmiş yumurtan çatlamaya başlamış denektir canım . En koyu olduğu gün ve ertesi 2 gün en yüksek ihtimali olan günler :)Cok koyu oldugu gun ve siliklestigi gun arasi mi degerlendirilmeli. Yoksa siliklestikten sonra mi . Ovulasyon testi kullanmadim da hic
Teşekkür ederim:) bu ay baslama niyetim vardi ovulasyon testine ama bir ay daha erteledim hic takvim kontrol etmeden belirti aramadan bakalım ne olacak. Bu ay 2. Ay korunmayı bıraktığımızEn koyu olduğu gün hormonun yükselmiş yumurtan çatlamaya başlamış denektir canım . En koyu olduğu gün ve ertesi 2 gün en yüksek ihtimali olan günler :)
Sağol canım :)Çok koyu olduğu gün değerlendirilmeli imiş canım
Hayırlı olsun canım. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsiKizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) asagiya bu sabahki testi koyuyorum merak edenler icin :) Eki Görüntüle 2182060 guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Bu gebelik testi mi canımHayırlı olsun canım. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsi
Hiç bir belirti hissetmesin mi canımHayırlı olsun canım. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsi
Evet gebelik testiBu gebelik testi mi canım
Bat gunune kadar sadece hafif ates hissetim o da son 2 gun. Bat gununden itibaren hafif regl spazmlari gibi belirtiler sadece cnmHiç bir belirti hissetmesin mi canım
Anladım canım hayırlı olsun darısı başımızaBat gunune kadar sadece hafif ates hissetim o da son 2 gun. Bat gununden itibaren hafif regl spazmlari gibi belirtiler sadece cnm