- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Olur bende midem yüzünden yapamamıştımSoğan kürünü daha önce denedim midemi delirtti acillik olcak kadar oldum korkuyorum soğan kürü yapmaya ondan soğan kürü yapmadan diğerlerini yapsam olur mu ki acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bende midem yüzünden yapamamıştımSoğan kürünü daha önce denedim midemi delirtti acillik olcak kadar oldum korkuyorum soğan kürü yapmaya ondan soğan kürü yapmadan diğerlerini yapsam olur mu ki acaba ya
Ah canım benim ya İnşallah çifte bayram yaşarız seninle arka arkaya :) bugün gelen giden yok 1 gün geciktim ama yarın gelebilir. Bakalım çarşambaya kadar bekliyorum. Adet olmazsam test yapacağım sabahtan, size de sonucu yazarım ne çıkarsa bahtıma.Bilmiyorum ama bu konuyu açtığından beri böyle doğuyor sanki içime önce sen hamile kalacaksın sonra da ben niye bilmiyorum hep böyle hissediyorum o yüzden seni sabırsızlıkla bekliyorum inan sen hamile olsan kendim kadar sevinicem bana da umut olucaksın çünkü çok benziyor yaşadıklarımız aynı zamanda ayrı yerlerde yaşasakta❤❤
İnşallah canım hayırlısıyla hayırlı haberler bekliyorum sendenAh canım benim ya ❤ İnşallah çifte bayram yaşarız seninle arka arkaya :) bugün gelen giden yok 1 gün geciktim ama yarın gelebilir. Bakalım çarşambaya kadar bekliyorum. Adet olmazsam test yapacağım sabahtan, size de sonucu yazarım ne çıkarsa bahtıma.
Hayırlı olsun inşallah gebe kalmak için bisey yapmışmıydın?Inşallah canım yaa Allah isteyen herkes nasip etsin inşallah
Niye hepsini karıştırıyorsun canım rabbim şifa vwrsin inşaAllah hamilelik bazen zor bazsn güzel karışık yarın benimde kontrolüm var inşaAllah bebisim iyidirAytanesii nasılsın abla nasıl gidiyo hamileliğin? Ben cuma günü doktora gidicem polipi aldırmak istediğimi söylücem. 6 milimlik polip varmış rahmimde. Bide testeredişli aslan pençesi,hayıt tohumu,civanperçemi bu 3 ünü karıştırıp çayını içiyorum sence doğru mu yapıyorum
Kaç aylık şuan :) Aktar öyle yap demisti benimde işime geldi hepsiyle ayrı ayrı uğraşmaktansa diye :)Niye hepsini karıştırıyorsun canım rabbim şifa vwrsin inşaAllah hamilelik bazen zor bazsn güzel karışık yarın benimde kontrolüm var inşaAllah bebisim iyidir
6ay 8 günlük ama ultrasonda daha büyük ç8kıyor onlar yüzünden erken doğuracam bu gidişleKaç aylık şuan :) Aktar öyle yap demisti benimde işime geldi hepsiyle ayrı ayrı uğraşmaktansa diye :)
Aa neden öyleki acaba. Sağlıkla gelir inşallah6ay 8 günlük ama ultrasonda daha büyük ç8kıyor onlar yüzünden erken doğuracam bu gidişle
Tamam canım cok saolOlur bende midem yüzünden yapamamıştım
Sağolun evet hap kullandım doktorum verdi başta adet duzeltici hap kullandım bide rahim küçükmüş onun için de bi ilaç kullandım en son da klomen ve progestan kullandım ve hamile kaldım ama ben 8 ay hap kullandım Allah'a. Şükürler olsun dualarımı kabul eti ve hamileyim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun inşallah gebe kalmak için bisey yapmışmıydın?
Darısı başımıza cnmSağolun evet hap kullandım doktorum verdi başta adet duzeltici hap kullandım bide rahim küçükmüş onun için de bi ilaç kullandım en son da klomen ve progestan kullandım ve hamile kaldım ama ben 8 ay hap kullandım Allah'a. Şükürler olsun dualarımı kabul eti ve hamileyim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım sağol Allah sizede nasip etsin tez vakitte ama Allah'a dua edin her zaman duacı olun Allah dualarımızı kabull ederDarısı başımıza cnm
İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Dua ediyoruz da sabırsızız işte:)Inşallah canım sağol Allah sizede nasip etsin tez vakitte ama Allah'a dua edin her zaman duacı olun Allah dualarımızı kabull eder
Ekledim cnm hayırlı haberlerin olsun inşallahBenide yazarmisin listene canım
Sabredeceksin canım Allah hayırlı zaman da vericek herşey Allahın ellindeDua ediyoruz da sabırsızız işte:)
Muhtemelen boyu uzun olacak ondandırAa neden öyleki acaba. Sağlıkla gelir inşallah
Yav benimde dwrdim bitmiyor ki canta hazırlpycam ama ne koyucam ne alocam bir sürü dert neresinden başlıycam site site geziyorum nerd euygun var diye anne yanı besik alsammı yoksa direk odasınımı yapsam oooTamam canım cok saol
İşte insanın bir kaybı olunca herşeyden fazla istiyorSabredeceksin canım Allah hayırlı zaman da vericek herşey Allahın ellinde