Niye üzülüyorsun pko aslınd akötü girinen iyi birsey fazla yumurtan oliyir demek ama gelisemeden kist oluyor :) soğan kürine başla hemen temizlesin tesyeredişliyede basla inşaAllah geçer pkolularda hamile kalabiliyor üzülmeBugün pkolu olduğumu öğrendim abla
Burda hamile gozukuyosunuzİnşallah ama bilmiyorum canım kanama hep bi risktir ya ne bileyim korkuyorum birazda
Inşallah abla ya tsh bugün olcturdum 4.8 cıktı. Önceki 6.2 ydı. Ama anti tg çok yüksek ve anti tpo da yüksek senin bu konuda bilgin var mıNiye üzülüyorsun pko aslınd akötü girinen iyi birsey fazla yumurtan oliyir demek ama gelisemeden kist oluyor :) soğan kürine başla hemen temizlesin tesyeredişliyede basla inşaAllah geçer pkolularda hamile kalabiliyor üzülme
Diğer değerlerinede bakıldımı canımInşallah abla ya tsh bugün olcturdum 4.8 cıktı. Önceki 6.2 ydı. Ama anti tg çok yüksek ve anti tpo da yüksek senin bu konuda bilgin var mı
Bide progestana bakıldıDiğer değerlerinede bakıldımı canım
0.1 cıktı. Önceki adetimin 21. Günüydü. Ama hsg den bi hafta sonra adet olmustumya o güne denk geldi tam.Diğer değerlerinede bakıldımı canım
Canım valla sen bi durduğu zaman test yaomalısın bellimi olur oldum diyip kendini işe güce verme belkide hamilesin düsik twhliken bile olabilir ben 5 hafta başladım kanamaya koyu okadar ki adet oldum sandm dahada yoğundu karnım hep ağrıdı sende omkan bulursan git doktiraDün hiç kanamam olmadı kızlar gece şeffaf uzayan akıntım oldu kesilmiştir herhalde dedim ama bugun gene az az devam ediyo anlamadım valla artık geçen ay hiç şeffaf akıntım gelmemişti acaba gerçekten çatlamadı mı ki geçen sefer anlamadım valla hiç pıhtı falanda gelmiyo zaten bildiğin damardan akan kan gibi
Biraz daha dikkat et dahada düşer o değer ccanım iyi azalma olmus yinede rabbim yardımcın olsunBide progestana bakıldı
Canım valla sen bi durduğu zaman test yaomalısın bellimi olur oldum diyip kendini işe güce verme belkide hamilesin düsik twhliken bile olabilir ben 5 hafta başladım kanamaya koyu okadar ki adet oldum sandm dahada yoğundu karnım hep ağrıdı sende omkan bulursan git doktira
Dikkat et kendine canımBenimde ikinci kızımda 5.haftada bailamıştı aynı anlattığın gibiydi kanamam cok şiddetliydi ama biliyodum hamile olduğumuda bakalım belkide kansızlık var bilmiyorum ki çok aşırı başım dönüyo başım ağrıyo hiç halim yok yapicam zaten bi kanama bitsin biraz zaman geçsin yapıcam test
Allah razı olsun canım bu ara biraz moralim de bozuk taşındığımız,ev cok küçük eşyalarımız sığmıyo çoğunu kayınvalidemin evine yolladık onu geçtim mevkisi cok tenha eski binalar var harabe içlerinde hertürlü pislik dönüyo camdan dışarı bakamıyoruz zemin kattayız bide kapıdan dışarı yanlız çıkamıyoruz kaç kere polisi aradık ama gelmediler bile bakmaya başka ev bakıyoruz ama bu zamanda taşınmak hiç kolay değil ya kenarda birikmiş olması lazım düzgün biyerde ev arayıp bulmakta kolay değil inşallah denk gelir bi ev rabbim yüzümüze bakar da gideriz şuan derdim bu olduğu için pek bebek hamilelik düşünemiyorumDikkat et kendine canım
Öyle deme canım rabbim hic ummadığın zamanda herşeyi unutacak şeyler nasib edebilir sen karamsar olma nerede oturuyorsun nerde arıyorsun tanıdık arsa bakmalarını söylerim birde ücret nekadar olmalıAllah razı olsun canım bu ara biraz moralim de bozuk taşındığımız,ev cok küçük eşyalarımız sığmıyo çoğunu kayınvalidemin evine yolladık onu geçtim mevkisi cok tenha eski binalar var harabe içlerinde hertürlü pislik dönüyo camdan dışarı bakamıyoruz zemin kattayız bide kapıdan dışarı yanlız çıkamıyoruz kaç kere polisi aradık ama gelmediler bile bakmaya başka ev bakıyoruz ama bu zamanda taşınmak hiç kolay değil ya kenarda birikmiş olması lazım düzgün biyerde ev arayıp bulmakta kolay değil inşallah denk gelir bi ev rabbim yüzümüze bakar da gideriz şuan derdim bu olduğu için pek bebek hamilelik düşünemiyorum
Benimde ikinci kızımda 5.haftada bailamıştı aynı anlattığın gibiydi kanamam cok şiddetliydi ama biliyodum hamile olduğumuda bakalım belkide kansızlık var bilmiyorum ki çok aşırı başım dönüyo başım ağrıyo hiç halim yok yapicam zaten bi kanama bitsin biraz zaman geçsin yapıcam test
Evet canım cok aşırı oldu hemde bildiğin adet gibiydi pıhtılıydı bide düşük yaptığımı zannettim hamile olduğumu bilmesem adet olduğumu düşünürdüm o derece coktu adetten hiçbi farkı yoktuYerleşme kanamasından çok mu kanama oldu adet döneminde hamileyken ? Aa