- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Adwtle bala basla isyersen tesyeredisliyede basla hemen sorun olmaz yumurtlamada balı bırak yanlızŞimdi adete 7 gün var bu ay adet olayım sonrası da başlayayım ma ikisi beraber kullanmakta sakınca varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adwtle bala basla isyersen tesyeredisliyede basla hemen sorun olmaz yumurtlamada balı bırak yanlızŞimdi adete 7 gün var bu ay adet olayım sonrası da başlayayım ma ikisi beraber kullanmakta sakınca varmı acaba
Aminnn canımAmin canım inşallah Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Evet bal 12 gün müş zaten sadeceAdwtle bala basla isyersen tesyeredisliyede basla hemen sorun olmaz yumurtlamada balı bırak yanlız
Amin canım inşaAllah sagolasınAminnn insallah sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
Adetin ikinci günü basla yumurtlamaya kadar istersen başında baslaEvet bal 12 gün müş zaten sadece
Anladım canın aslında daha 6 ay oldu ama işye bian önce olsun istiyorum aslında önümüzdeki ay zaten bi dr a görünmeyi düşünüyorum işte şimdi adeti bekliyorumYaşla alakası yok canım hormonel olarak erken yaşta bile bu sorunla karsılasan cok oyüzden hormonları bilmeden hicbirşey yapmama taraftarıyım ha bir testeredisli sorun çokarmaz hormon düzenlediği icin digerleri sorun olabilir
anladım teşekkür ederim canımAdetin ikinci günü basla yumurtlamaya kadar istersen başında basla
Çocugun varmı başka ne kadardır deniyorsunuz canımSoğan kürü yapmıştım daha öncede yapmıştım ve yaptığım ay hamile kalmıştım kistim var yarın Dr sonuçlarımı gösterip doğum kontrol hapına başlıcam
Sen adetinde hormonlara baktır burayada at bakalım doktorlara kalsak ya hic olmaz çouk yada ilacı basarlar benimkine bakan diktor cocugun olmaz derdim inceki sonuca göre dedi bende nasıl keyiflendim anlatamam rabbimden gelen şifa :)Anladım canın aslında daha 6 ay oldu ama işye bian önce olsun istiyorum aslında önümüzdeki ay zaten bi dr a görünmeyi düşünüyorum işte şimdi adeti bekliyorum
Detliyken mi gitmek lazım onaSen adetinde hormonlara baktır burayada at bakalım doktorlara kalsak ya hic olmaz çouk yada ilacı basarlar benimkine bakan diktor cocugun olmaz derdim inceki sonuca göre dedi bende nasıl keyiflendim anlatamam rabbimden gelen şifa :)
Çok şükür ki hamilesin canım Rabbim bizede versin inşallahSen adetinde hormonlara baktır burayada at bakalım doktorlara kalsak ya hic olmaz çouk yada ilacı basarlar benimkine bakan diktor cocugun olmaz derdim inceki sonuca göre dedi bende nasıl keyiflendim anlatamam rabbimden gelen şifa :)
Adetin 2,3,4. Günlerinde yapılıyor canom hamilelik icin dersen birde korundunsa söyleme yoksa bakmazlar en az bir yıl korunmamıs olman lazım dokorlara göre ben öyle dedim :)A
Detliyken mi gitmek lazım ona
İnşaAllah canım amin inanarak yap ki rabbimde versinÇok şükür ki hamilesin canım Rabbim bizede versin inşallah
12 yaşında bir oğlum var temmuz ayında 18 haftalık kızımı kaybettim temmuzda doğum yaptım 40 ım cıktıktan sonra korunmadik hala olmadı buay Dr a gittim yumurtağımda kist oluşmus onun için doğum kontrol hapı verdi yarın alıp başlıcam tabi yanında soğan kürü ve testere dişli aslan pençesine de başlıcam bakalım hayırlısı Allah tan artıkÇocugun varmı başka ne kadardır deniyorsunuz canım
Yok hiç korunmadık evleneli 6 ay oldu ben sadece şimdiden gidelim 1 yılı beklemeyelim dedim ikimizde istiyoruz çünkü zaten dontora gidersek 7. Ay olacakAdetin 2,3,4. Günlerinde yapılıyor canom hamilelik icin dersen birde korundunsa söyleme yoksa bakmazlar en az bir yıl korunmamıs olman lazım dokorlara göre ben öyle dedim :)
Allah sabır versin canım oglunu sana bagıslasın inşaallah bi kardes gelir ogluna12 yaşında bir oğlum var temmuz ayında 18 haftalık kızımı kaybettim temmuzda doğum yaptım 40 ım cıktıktan sonra korunmadik hala olmadı buay Dr a gittim yumurtağımda kist oluşmus onun için doğum kontrol hapı verdi yarın alıp başlıcam tabi yanında soğan kürü ve testere dişli aslan pençesine de başlıcam bakalım hayırlısı Allah tan artık
İnşallah canımİnşaAllah canım amin inanarak yap ki rabbimde versin
Rabbım isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallahYok hiç korunmadık evleneli 6 ay oldu ben sadece şimdiden gidelim 1 yılı beklemeyelim dedim ikimizde istiyoruz çünkü zaten dontora gidersek 7. Ay olacak
Birbyıl oldu diyin ozaman ona göre yapıyor mesela bana rahim.filmi çektir dedi bende cok dua ettim gerek kalamson diye zahmetli bir is diye yavrum beni kurtardı o dertten :)Yok hiç korunmadık evleneli 6 ay oldu ben sadece şimdiden gidelim 1 yılı beklemeyelim dedim ikimizde istiyoruz çünkü zaten dontora gidersek 7. Ay olacak
Aminnnn aminnnnn inşallahRabbım isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah