- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Günaydın kızlar uyanır uyanmaz bi sürprizle karsılaştım biraz tırstım ama benim yunurtlama testinde yumurtanın çatladığı zaman belli ya 14gun sonra adet olmam gerekir ya ondan önce gelmez deme arkadaşlar benim adete 2 gun kaldı bugun uyandım tuvalete gittim tuvaletten sonra kahverengi akıntı geldi kan değildi bildiğin kahverengi ama asla kırmızılık pembelik yoktu en son başıma geldiğinde adetim baya,geçmişti kimyasal,düşük yapmıştım o zaman on gun bu renkte gelmişti kırmızıklıkta oluyodu o zamanlar ama şimdiki hem az hemde bildiğin kahveremgi şaşkınım acaba yerleşmemi inşallah oyledir 2 gundur cok sağ kasıkta sancım oluyo bide bişey dicem benim dün gece hafiften kaşıntım olmuştu travocort krem sürmüştüm nasılsa daha adet olmadım kaşıntı daha tehlikeli diye sürdüm onun yüzünden de olabilir mi ki yoksa olcağı mı vardı şuan panik haldeyim acaba gerisi gelcek mi erken mi adet oluyom bilmiyom bugun belli olur herhalde deme inşallah kesilir ya kırmızıya dönmezse yerleşmedir o zaman konfetiler patlatırım inşallah ya dua edin nolur arakadaşlar