Akıntı takibi yap ozaman canım iliski ne sıklokla oliyorYok kuzum takip etmiyorum hic malesef
İnşaAllah canım bakakta görek valla tutarsa kendimde deniycem ne yalan diyim şimdi diyette yaparım hepsinide eglencesind ben çok egleniyorum inan hep tutuyorsada nasip tutmuyorsada nasip rabbim ne dilemisse o olurTeşekkür ettim kuzum bakalım buay olmazsa diğer ay gene bakarız hesaplarız
Akinti takibi yapiorum cnm belli olmuyor bazen gün asiri bazen ust uste bazen 2 3 gun arayla seffaf akinti geldgndr yumurtlama mi oluyor catlamami genelde o akintidan sonra hic iliski denk gelmiyor bizim oncesinde oluyor hepAkıntı takibi yap ozaman canım iliski ne sıklokla oliyor
Yakında geldimj akıntın genelde kasok ağrılı gelor bslortilerin hepsi bir araya geldiğind eçatlama oluyor ben kendimde öyle anladmAkinti takibi yapiorum cnm belli olmuyor bazen gün asiri bazen ust uste bazen 2 3 gun arayla seffaf akinti geldgndr yumurtlama mi oluyor catlamami genelde o akintidan sonra hic iliski denk gelmiyor bizim oncesinde oluyor hep
Aynen bizimde hep öyle denk geldi ya hiç akıntıdan sonraki gunler ilişkimiz,olmadı hiç onu farkettim bende takvimden baktım dünAkinti takibi yapiorum cnm belli olmuyor bazen gün asiri bazen ust uste bazen 2 3 gun arayla seffaf akinti geldgndr yumurtlama mi oluyor catlamami genelde o akintidan sonra hic iliski denk gelmiyor bizim oncesinde oluyor hep
Tamam ondan sonrası erkek diyim 20 şubata kadar ne garip yaZaten bugunlerde yumurtlama olduysa 20 ocak gibi adet olmam,gerekiyomuş nasip bakalım nolucak
2 ocakta cok yoğundu akintim cnm su yumurta aki kivaminda olan seffaf akinti kasik karin agrim varfi birazYakında geldimj akıntın genelde kasok ağrılı gelor bslortilerin hepsi bir araya geldiğind eçatlama oluyor ben kendimde öyle anladm
Kasığında tek taraflı sızlama olmuşmuydu çatladığında peki nasıl olmultu o gun bidaha,tarif eder misin etmiştin gerçi daha,önce amaYakında geldimj akıntın genelde kasok ağrılı gelor bslortilerin hepsi bir araya geldiğind eçatlama oluyor ben kendimde öyle anladm
Canım merhaba, benim hamile kalmadan bir önceki ay prolaktinim 22 çıkmıştı ve doktor bu değeri önemsemedi yüksek bir değer değilmiş yani. Üst sınır da 26’ydı hatta. Yani sen bu prolaktini takma bak ben ertesi ay hamile kaldım yüksek değilmiş demek ki. İnşallah senin de bir an önce sağlıklı, hayırlı bir evladın olurBi doktorla kalmadım canım. 2016 da evlendim 2017 de 3 4 doktora gittim, benim bekarken de adetim çok sancılı geçerdi ilk Hsg yi isteyen doktoruma giderdim ve evlenince geçer diyodu rahim küçüklüğü var da demişti o yüzden ağrı olduğunu söylemişti. O sonucu bulamadım canm ama prolaktin 23.4 falandı sanırım, diğerleri için normal demişti prolaktin sınırda demişti ve ilaç kullanmıştım.
Aynen oylr akıntının ertesi gunu tek iliski oldu 3 ocakta bu ayAynen bizimde hep öyle denk geldi ya hiç akıntıdan sonraki gunler ilişkimiz,olmadı hiç onu farkettim bende takvimden baktım dün
Nasip inşallah hayırlısı olur canım,ya bende 2 gün sonra tekrar denemek istiyorum bugun akıntım geliyo sürekli düne bakış daha ıslağımAynen oylr akıntının ertesi gunu tek iliski oldu 3 ocakta bu ay
İşte hespi bir araya geldiginde iliski öneriyorlar ozaman iliski oldu mu2 ocakta cok yoğundu akintim cnm su yumurta aki kivaminda olan seffaf akinti kasik karin agrim varfi biraz
hamilesin masaAllah cinsiyetin kız olma ihtimalin yüksek birde sık iliski ihtimali artırıyor canım cinsiyeti belli olur yakında senin haber edersin merak ettim sendeAytanesii canım benimkine de baksana merak ettim:)) son adet tarihim 5 Kasım. Yumurta 15 Kasım akşamı çatladı. İlişki 11-14-16 Kasım’da oldu.
O gun olmadı ertesi gün oldu maalesefİşte hespi bir araya geldiginde iliski öneriyorlar ozaman iliski oldu mu
Tamam canım.hayorlısı diyelim.ozamanNasip inşallah hayırlısı olur canım,ya bende 2 gün sonra tekrar denemek istiyorum bugun akıntım geliyo sürekli düne bakış daha ıslağım
Birgün öncesi ve birgün sonrasıda tutma ihtimali yüksek karamsar olma canımO gun olmadı ertesi gün oldu maalesef
Hayırlısı bklmBirgün öncesi ve birgün sonrasıda tutma ihtimali yüksek karamsar olma canım
Tamam canım haber ederim tabii :)) çin takviminde erkek çıkıyor diye ben de erkeğe alıştırdım kendimi:)) hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişleri:)hamilesin masaAllah cinsiyetin kız olma ihtimalin yüksek birde sık iliski ihtimali artırıyor canım cinsiyeti belli olur yakında senin haber edersin merak ettim sende