Benim sorun biraz farklı zaten canm. Geçen sene Mayıs'tan itibaren her ay doktora kontrol oldum, ondan önce de 2017 de hormon testlerim yapılmıştı prolaktin sınırda ama çok etkilemez demişti doktor. Mayıs'tan sonra bırakmadım regl oldukca gittim doktora yumurtlamalara vs. baktı 3 ay boyunca olmayınca ve 1.5 senelik zamanda olduğu için Hsg istedi çok net hatırlıyorum 15 Temmuzda regl oldum 19 Temmuzda hsg çekildim ve tüpler tıkalı deyip tüp bebek merkezine gönderdi, dünya başıma yıkıldı. Yönlendirdiği hastanede de tanıdık çıktı ve orda da doktora göründüm ameliyata alalım dedi hs/ls ameliyatı geçirdim tüpler açık ama rahim küçüklüğü var o yüzden tüpler tıkalı çıkmıştır Hsg de dedi. Bi ilac verdi en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz yine olmazsa tüp bebek yöntemi dedi ve ben bu ay 6. ay kullanımım olcak.
Ameliyat sonrası 16 Ekimde tekrar Hsg çektirdim ve tüplerden ilaç geçti sevindim. Ama hâla pozitif bi sonucum olmadı maalesef.
Şubatta kontrolüm var, en azından inşAllah kontrole gerek kalmadan gebelik haberi alabilirim diye dua edicem artık..