- 29 Kasım 2018
- 73
- 107
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Hoşbuldum. :)Ekledim cnö sana da geçmiş olsun
Ioşgekdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Hoşbuldum. :)Ekledim cnö sana da geçmiş olsun
Ioşgekdin
İnşallah canım ben artık akışına bıraktım bide böyle denicem bakalım bide tavsiye her kafadan ses çıkıyo ya yok daha olmadı mı sorun mu var diye onlarada kafanı takma ben artık cevabını veriyorum geçiyorum kafamda rahat kalıyo böylece inşallah herkes hakkında hayırlısı olurİnşallah canım zaten burada herkes birbirini çok iyi anlıyor o yüzden seviyorum burayı bende de alışkanlık oldu her adette gözyaşı dökmek ağlamıycam diyorum yok olmuyo tutamıyorum kendimi inş hayırlısıyla tez zamanda hepimiz hamile kalırız
Bence yap yoksa beklemezsin bal kürü yaparsın testeredişliyi kullanmaya başladınmı yine negatifse bekleme zaten yoksa daha çıkmaz kacgün oldu yumurtlamandan buyanaAytanesii en son çarşamba sabah test yapmıştım yarın sabah bi test daha yapsam belli olur mu ki cnm ya yoksa bekleyeyim mi biraz daha beklemek cok zor
Varsa çıkması lazım ozaman görmemisim Canım bu dediğini kusura bakmaAralık 1 bat günü 2 ve 3 de olabilir ama şeffaf akıntının geldiği günden itibaren sayıyorum 14 gün 18kasımdı işte 1 aralık bi iki gunde gecikme payı koydum Aytanesii
İnşaAllah vardır fazla beklerse yanlış çokabiliyor üzerinden kaçgün geçti yaronda olabilir diğer günde yap bi bakalım belkide olmaz akıntı hamilelikte baya artıyor özellikle beyaz akıntı onu diyim hadi bakalım Rabbim inşaAllah beklemedigin anda verir heyecanı :))))Bigun arayla test yapmıştım ya ben negatif demiştim şimdi o iki teste baktım son yaptığım testtede çizgi var gözle görülüyo ilk yaptığım testten biraz daha belirgin sanki anlamadım bu testler bizle acayip oyun oynuyo ya
Evet duydum canım ama gerçekten olacağım sandım bir kaç gündür testler hep pozitif çıkıyor zaten. İki gün önce beta hcg baktırdım 3.27 ve 2.59 çıktı iki ayrı yerde yaptırdım. Yarın yada pazar günü tekrar baktırıcam sanırım. Hayırlısı Allahtan olmayacaksa da olmasın zaten 4.ayım çok şükür senin kadar zor süreçler de atlatmadım Allah kimseye de yaşatmasın inşallah. Sadece belirsizlik çok yordu beni. İnşallah en hayırlı zamanda olsun.Bir dua gebelik bir düşük bir hamilelik yaşadım adet ağrısı gibi ağrı gayet normal
Benimkilerde böyle cnm bi gun arayla yapmıştım bende gölge gibi görünüyoTesti yapmadan önce gölgesi vardı ama çıkan çizgiler çooook silik pembe. Sizde bir göz atar mısınız? Yani olmasa böyle olması mümkün mü?Eki Görüntüle 2211031
Canım sabah yap çok merak ettim. Bende alacağım internetten gidebileceğimiz eczaneler bitti. İnşallah hayırlı haberler paylaşırız :)Elimde bi tanecik test var eşimden bi daha isteyemem artık zorla aldırdım zaten ya yarın sabah mı yapsam acaba sonra netten kendim alırım gene olur mu ki noldu neler oluyo cok merak ediyorum gerçekten Aytanesii
Amin inşallah canım ya belirsizlik cok zor ya akıntım var dediğin gibi beyaz ama bakalım kırmızıya döncek mi merskla bekliyorum yarın adet günüm bugun bişey dikkatimi cekti sürekli kasıklarımda pıt pıt bi atma arada bir hep oldu kıpır kıpırdı özellikle daha cok solda oldu hepİnşaAllah vardır fazla beklerse yanlış çokabiliyor üzerinden kaçgün geçti yaronda olabilir diğer günde yap bi bakalım belkide olmaz akıntı hamilelikte baya artıyor özellikle beyaz akıntı onu diyim hadi bakalım Rabbim inşaAllah beklemedigin anda verir heyecanı :))))
Canım varsa vardır fazla düşünip heyecan yapma sana zararı dokunuyor sonra fazla sevinme ki varsa inşaAllah vardır ozamana sakla heyecanını yap yaron sabah bakalım ne çıkacak zaten ne kaldıki adetineElimde bi tanecik test var eşimden bi daha isteyemem artık zorla aldırdım zaten ya yarın sabah mı yapsam acaba sonra netten kendim alırım gene olur mu ki noldu neler oluyo cok merak ediyorum gerçekten Aytanesii
İnşallah canım ya rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder yapayım yarın sabah dayanamıcam bende ama negatif cıkcak gene aynı cıkcak gibi hissediyorumCanım sabah yap çok merak ettim. Bende alacağım internetten gidebileceğimiz eczaneler bitti. İnşallah hayırlı haberler paylaşırız :)
Hadi inşaAllah yap sabah şimdi merak ettim ama ikinci çizginin çokması fazla sürmemeli sirerse tstte sorun olabilir sonradan çıkan çozgiye itibar etmemelisin tamamAmin inşallah canım ya belirsizlik cok zor ya akıntım var dediğin gibi beyaz ama bakalım kırmızıya döncek mi merskla bekliyorum yarın adet günüm bugun bişey dikkatimi cekti sürekli kasıklarımda pıt pıt bi atma arada bir hep oldu kıpır kıpırdı özellikle daha cok solda oldu hep
Ne negatif düşin nede fazla heyecan yap ortası olsun nötür ol ki sonucu hüzel olur inşaAllahİnşallah canım ya rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder yapayım yarın sabah dayanamıcam bende ama negatif cıkcak gene aynı cıkcak gibi hissediyorum