Kızlar merhaba. Ben 2.5 aylık evliyim. Adet döngüm bekarken hep 30 gündü. Hiç şaşmazdı. Ama evlendiğimden beri gecikme yaşıyorum. Evlendiğim ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Genel bi kontrol için doktora gittim ultrasonla baktı adetimin 3. Günüydü gittiğimde. Rahmin tertemiz yumurtalıklarında bir sorun yok dedi. Gebe kalmakta istiyorsan folikasit kullan dedi. Foldoce yazdı. Gecikmelerde normal vücudun evliliğe rahmin gebeliğe hazırlıyor kendini dedi.
Bende düzensizliklerden dolayı yumurtlama günümü kestiremediğimden ovülasyon testine başladım. Koyulaşmayı 24. Günde gördüm 26. Günde de silikleşmeyi gördüm. Neden bu kadar geç oldu anlamadım. 14 gün daha eklersem Üstüne döngüm 40 küsür güne çıkıyor. Tüm önemli günleri de değerlendirdik ama ben şimdi gecikme olarak hangi günü bekleyeceğim ? En son 12.10.2018 de adet oldum 16.10.2018 de bitti. 4-5 Kasım yumurtladım koyu çizgiyi gördüm. 6 kasım silikleşti. Normal döngüme göre 11 kasım adet olmam lazım ama yumurtlamaya göre daha 12-13 gün var kafam karıştı. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Testlerimi görsele ekliyorum.