- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Ilk bebekti. 3 aydir korunmayi biraktik canimDüşük sonrası gebelik oldumu senin canım , ilk çocuğa mı düşüktü. Benim 5 yaşında oğlum var bu ikinci olacak kısmetse, tabi istiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse
Canımmm be mutlu sana, çok şükür. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla. Bize de dua etKızlaaaaar. Bugün adet günüm. Öylesine yapayim dedim. Ve silik çizgi çıktı.sizde görüyorsunuz değil mi ??? 5 gün önce predictor de çıkmamıştı. Yaa dua edin sağlıkla olsun , sağlıkla devam etsin .
Birkaç gün bekleyip kan verirsinKızlaaaaar. Bugün adet günüm. Öylesine yapayim dedim. Ve silik çizgi çıktı.sizde görüyorsunuz değil mi ??? 5 gün önce predictor de çıkmamıştı. Yaa dua edin sağlıkla olsun , sağlıkla devam etsin .
Amin amin.. buradaki herkese nasip etsin Allah sağlıkla kavuşmayı. Bugun kan vermeye gidecegim. Cok silik çünkü . Icim rahat etmez benimCanımmm be mutlu sana, çok şükür. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla. Bize de dua et
Iyi yaparsın canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalımAmin amin.. buradaki herkese nasip etsin Allah sağlıkla kavuşmayı. Bugun kan vermeye gidecegim. Cok silik çünkü . Icim rahat etmez benim
Inşallah :) dualarımız da eksik etmeyelim birbirimizi. Hep ediyorum zaten.Iyi yaparsın canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
Ekledim cnm hoşgeldinBende adayım:) beni de alır mısınız
Sonuç pozitif gelecektir. Inşallah hayırlarla devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin.Kan verdim şimdi. Saat 13.30 da çıkacakmış hayırlısı inşallah
Umarım hepimiz bir gün burada benimki uyumuyor seninkinin gazi ne oldu konuşması yaparız...
Yeni bi test alıp sabah veya gece uyandığınızda ilk idrarınızla yapın.Eki Görüntüle 2194159 Önce böyleydi su damlattım buharlaşmamı diye böyle oldu
Eki Görüntüle 2194160
Hanımlar bu testten hallenmelimiyim sizce yoksa hiç önemsememelimiyim
Her gün yaptım mübarek sakız gibilerdi
Böyle görünce bi daha yaptım ama o arada artık su çay içmiştim epey sonra yaptım ondada evvela bi gölge gibi çizgi çıkıp sonra klasik bembeyaz oldu
Amin canım inşallahSonuç pozitif gelecektir. Inşallah hayırlarla devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Yeni bi test alıp sabah veya gece uyandığınızda ilk idrarınızla yapın.
Daha 2-3 gün olmuş adetinizin bitmesine. Gebelik kaynakli degil de içeride kalan bi miktar kanın akmış olması da olabilir.Kızlar merhaba bana bir akıl verin ben mayısta 6 haftalık bebegimin kalp durması sonucu kanamali düşük yaptım doktor 2 ay ara ver dedi verdim adetim pazar günü bitti bugün salı inanılmaz bel ağrım hafif kaşık ağrım ve bugünde pembe kanamam oldu neyin nesidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?