- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
İlk defa dıydum cnm nedr bu?Aranızda duyan falan var mı presed-jeli kızlar ?
İlk defa dıydum cnm nedr bu?
Hadi bakalım siz bi deneyin bi gwlşme olursa bizlere de umut olur alıroz.Bende int de gördüm burada ve aldım araştırdım iyi olduğunu duyduğum için aldım spermin canlı olmasını yumurtalıklara hızla ulaşmasını sağlıyormuş preesed-jel adı ilişkiden 15 dk önce sıkıyorsun içine bir miktar 15 dk sonra ilişki yaşıyorsun
Ben de çok okurum hiç karşılaşöadım bi bakayımBunun sayesin de hamile kalan çok var burda da okudum yazıları güvendim aldım hiç bir yan etkisi yokmuş
Hadi bakalım siz bi deneyin bi gwlşme olursa bizlere de umut olur alıroz.
Ben de çok okurum hiç karşılaşöadım bi bakayım
Preseed kullananlarHadi bakalım siz bi deneyin bi gwlşme olursa bizlere de umut olur alıroz.
Tşjler cnm inş faydasını görürsün ne yiyeceğimizi ne alacağımızo şaşordık iyice
Psikolojik de olabilir dediğin gibi hayırlısı bakalımİnş cnm ama daha adetime var belki de psikolojiktir. Hyrlısı bakalım
Ay yemin ederim aynı sorununun cevabını bende çok merak ediyorum. Değerlerin nasıl canım acaba senin ? Doktor bu tedaviyi acaba kimlere uyguluyor ?Arkadaşlar aranızda klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullananlar var mı ? Doktora gittim ve bu tedavi yöntemini uygulayacağını söyledi benim hiç bir fikrim yok bu konularda yararı ya da zararı ne olur sizce ?
Canım bugün kan verdim sonucunu yarın öğreneceğimAy yemin ederim aynı sorununun cevabını bende çok merak ediyorum. Değerlerin nasıl canım acaba senin ? Doktor bu tedaviyi acaba kimlere uyguluyor ?
Eşinde varmı peki bi sıkıntı canımCanım bugün kan verdim sonucunu yarın öğreneceğim
Hayır canım önceki aylarda gitti kontrole sperm sayısı da kaliteside iyi çıktıEşinde varmı peki bi sıkıntı canım
Ay yemin ederim aynı sorununun cevabını bende çok merak ediyorum. Değerlerin nasıl canım acaba senin ? Doktor bu tedaviyi acaba kimlere uyguluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?