- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sabah size idrar testi atmistim. Kan sonucu 0.37 cıktı. Negatif yani. Ne bu simdi
Bekleyin bi. Arkadaşımın önce 7 sonraki zaman 2 cıktı. Bu ay olmadı dedi ve 10 gün sonra adet olamayınca hamile olduğunu öğrendi.Kızlar sabah size idrar testi atmistim. Kan sonucu 0.37 cıktı. Negatif yani. Ne bu simdi
Bi ihtimal kimyasal olmuş ve fark etmemiş de olabilirsiniz. Yani 1 hafta önce daha yüksek görürdünüz şimdi yapınca düşük.Kızlar sabah size idrar testi atmistim. Kan sonucu 0.37 cıktı. Negatif yani. Ne bu simdi
Moralini bozma canım, demek idrar testi yanılttı. Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder arkadaşım.Kızlar sabah size idrar testi atmistim. Kan sonucu 0.37 cıktı. Negatif yani. Ne bu simdi
Canim valla ben şuan hamile kalmak için uğraşıyorum rahim küçüklüğüne pek takıntı yapmadım ama dr 2 ay önce rahimin için baya ilaç vermişti temizlesin diye fitil de aldmştm doğumdan sonra buyur diyorlar ama bilmiyorum Allah korusun hamile kaldığını ögrendigin ilk günden gitmelisin dr çünkü rahim küçüklüğü düşüğe de yol açabiliyormuş bunun tedaviside malesef ilaç ile
Canım hepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum ama moral bozmak yok inş hakkımızda en hayırlı zamanda olur bebişlerimiz .. doktora gidip muayene olmuşmuydun hiç ?Merhaba arkadaşlar, benimde adet tarihim bugündü ve biraz önce leke geldi ağlamak istiyorum artık gerçekten.. başka bahara kaldı gene..
Amin canım amin...adet olsamda artık gün saysam:) napayım başkaMoralini bozma canım, demek idrar testi yanılttı. Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder arkadaşım.
Ama o zaman adet olmam gerekmez miydi ? Başlamadı halaBi ihtimal kimyasal olmuş ve fark etmemiş de olabilirsiniz. Yani 1 hafta önce daha yüksek görürdünüz şimdi yapınca düşük.
Benim başıma geldi.
0.37 cok dusuk ama 3 olsa 2 olsa falan belki derim yükselir. Ama bakalım bekleyeceğim zaten başka ne yapabilirim ki .Bekleyin bi. Arkadaşımın önce 7 sonraki zaman 2 cıktı. Bu ay olmadı dedi ve 10 gün sonra adet olamayınca hamile olduğunu öğrendi.
Evet canım olmuştum ama tekrar gidip olucam muayene. sadece cmrtesi gidebilirm adetliyken muayene oluyor mu? bi bilgin var mı?Canım hepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum ama moral bozmak yok inş hakkımızda en hayırlı zamanda olur bebişlerimiz .. doktora gidip muayene olmuşmuydun hiç ?
Işte 2-3 gün sonra hemen başlıyor zaten . Ben dayanamayıp erken bakmıştım. O zaman yüksekti. Sonra artması beklenecek vs derken. Adet zamanı kanamam oldu. Doktor bakmasaydin erkenden bunu bilmezdin. Çoğu ay uygun olmayan döllenme hemen atılır ve haberiniz olmaz dedi.Ama o zaman adet olmam gerekmez miydi ? Başlamadı hala
Insallahh canimm allah nasip etsin ber ay boyle hüsran cidden uzuluyorumbende bende Rabbim tüm isteyenlere versin
Evet tabikide oluyor ben dün adetimin 3. Günündeydim gittim doktora ilaca başladık bakalım bu ay nasıl olacakEvet canım olmuştum ama tekrar gidip olucam muayene. sadece cmrtesi gidebilirm adetliyken muayene oluyor mu? bi bilgin var mı?
merhaba canım benide eklermisin listeye :)Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Hamilelikle alakalı sorularımız, bildiklerimizi paylaşmaya devam edelim burada.
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk