Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arkadasim sürekli giremediğim takip edemediğim icin listeyi bıraktım. :)
Dilersen sen devam edebilirsin.

arkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi

arkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi

Yerleşme kanaması olabilir. Sen sonucu alınca yine de bir dr.a git progestan başlatabilir canım. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah :)

canım kan testi sonucunda dr git progestran verecektir onu kullanınca kesilir lekelenme
hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah tebrikler

tüp bebek canım aşılama oldum 2 kere olmadı. Geçen yıl miyom ameliyatı oldum bekle dediler ama yine olmadı bakalım sen tüp bebekle mi gebe kaldın

tüp bebek canım aşılama oldum 2 kere olmadı. Geçen yıl miyom ameliyatı oldum bekle dediler ama yine olmadı bakalım sen tüp bebekle mi gebe kaldın
bende miyon vardı alındı geçtiğimiz ekim ayında mart ayında tüp bebek denedim tuttu düşük oldu canım hemen arkasından nisan ayında doğal yoldan gebe kaldım
darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip olsun

nerede tedavi görmeyi düşünüyorsun

hcg 7o çıktı. düşük bir değer . ya cok yanı olabilir ya da düşük olabilir dedi.. iki gün sonra değerın yukselırse gebelik %100 dedi

X