- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
- Konu Sahibi teacheralla
Arkadasim sürekli giremediğim takip edemediğim icin listeyi bıraktım. :)
Dilersen sen devam edebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2019a az kaldı ama hala gelen giden yok :) senin bebiş nasıl sen nasılsınMerhaba hanımlar 2019 yılına az kaldı nerdesiniz huuu
28 haftayla oğluml buralardayım :) senin ne kadar kaldı :)Merhaba hanımlar 2019 yılına az kaldı nerdesiniz huuu
Yeni haber vardır bebiş haberleri diye bekliyorum2019a az kaldı ama hala gelen giden yok :) senin bebiş nasıl sen nasılsın
Bende 29 haftalık oğlumla burdayım Ocak başı doğum olacak Allah'ın izniyle28 haftayla oğluml buralardayım :) senin ne kadar kaldı :)
Ben de aynı canım yeni ay yeni umut diyip başlıyoruz her ay işte :)Yeni haber vardır bebiş haberleri diye bekliyorum
Darısı sizlere olsun ben iyiyim bebiste şükür iyi
Sen nasılsın
arkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi
canım kan testi sonucunda dr git progestran verecektir onu kullanınca kesilir lekelenmearkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi
aşılamamı tüp bebek mi canım hayırlı olur inşallah sağlıkla gelsin kuzun/kuzularınBiz bu ay tedaviye başlıyoruz beklemekten çok sıkıldım artık vücudum bana oyun oynuyor artık 21 günde adet oldum şaka gibi
bende miyon vardı alındı geçtiğimiz ekim ayında mart ayında tüp bebek denedim tuttu düşük oldu canım hemen arkasından nisan ayında doğal yoldan gebe kaldımtüp bebek canım aşılama oldum 2 kere olmadı. Geçen yıl miyom ameliyatı oldum bekle dediler ama yine olmadı bakalım sen tüp bebekle mi gebe kaldın
evet çok teşekkür ederim artık olmaz dediğim noktada geldiDenizli’de canım tedaviye başlıcaz.bebeğin hayırlı olsun bu arada ne mutlu sana mucizen gelmiş
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Bende 29 haftalık oğlumla burdayım Ocak başı doğum olacak Allah'ın izniyle
Bugün aklıma düştün doğmuş bebişin sağlıkla büyüt inşallah :) nasılsınevet çok teşekkür ederim artık olmaz dediğim noktada geldi
rabbim tüm isteyen arkadaşlara ve sanada nasip olsun inşallah