- Konu Sahibi evanescence10
-
Canım merhaba. Tedavi sonucunda mı üçüzlere hamle kaldınOoo kizlar hayirli ugurlu olsun oncelikle walla basligi gorunce hemen atladim☺ Bir 3 uz annesi olarak sizi takipteyim allah yardimciniz olsun
Mrb canm.ilk onve allah nasip etti diyelim sonra tedavi de vesile olmus olsunCanım merhaba. Tedavi sonucunda mı üçüzlere hamle kaldın ☺ Bende 2 buçuk sene olacak hiç hamile kalamadım aşılama yaptıracağız bu ay . İnşallah benimde hayırlısıyla çoğul gebelik olur
Allah yardimcin olsun kuzum rabbim gonlünn muradini versin insallah hayirlisiyla tez zamandaCanım merhaba. Tedavi sonucunda mı üçüzlere hamle kaldın ☺ Bende 2 buçuk sene olacak hiç hamile kalamadım aşılama yaptıracağız bu ay . İnşallah benimde hayırlısıyla çoğul gebelik olur
Allah razı olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Yarın yumurtama bakacak doktor inşallah istediği Boyuta gelmiştir. Eşimdede bende sıkıntı yok inşallah vesilemiz aşılama olurda mucizemize kavuşuruzAllah yardimcin olsun kuzum rabbim gonlünn muradini versin insallah hayirlisiyla tez zamanda
Bende çok istiyorum canım . Tedavi sürecinde misinhamişler inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunkeşke banada doğal yolla üç beş tane birden verseler ya çogul gebelik çok istiyorum.
inşallah herşey hayırlısıyla istediğin gibi olurBende çok istiyorum canım . Tedavi sürecinde misin
Ah ne güzell. Ben aşılama yaptıracagım bu hafta. İnşallah bebeğin seninledir canım. Benide dualarına katar mısıninşallah herşey hayırlısıyla istediğin gibi olurBenim tedavilik durumum olmadı doğal yolla hamileyim.geçen hafta doktor küçük bi kese var ama henüz bebek oluşumu yok dedi.
inşallah. burda bebek isteyen tedavi sürecinde olan kimi görsem dualar ediyorum.sürekli denemeler tedavilere rağmen hüsrana uğramış anneleri gördükçe çok üzülüyorum.inşallah bi an önce sağlıklı bebişleriniz olurAh ne güzell. Ben aşılama yaptıracagım bu hafta. İnşallah bebeğin seninledir canım. Benide dualarına katar mısın
Yaaainşallah. burda bebek isteyen tedavi sürecinde olan kimi görsem dualar ediyorum.sürekli denemeler tedavilere rağmen hüsrana uğramış anneleri gördükçe çok üzülüyorum.inşallah bi an önce sağlıklı bebişleriniz olurdoğal yolla çoğul gebelik ihtimali çok düşük olmasına rağmen gecem gündüzüm çoğul gebelik düşüncesiyle geçiyor eşimde sanki gerçekten ikiz üçüz olacakmış gibi nasıl bakarız diye strese giriyor
Hayal kurup mutlu oluyoruz sonrada hüzünleniyoruz demeni çok iyi anlıyorum...Yaaabu erkekler hep mi aynı bende çok istiyorum eşm inşallah amin diyor sonrada nasıl bakıcaz biz onlara annemler gelir akşamda ben yardım ederim flan diyor ama hiç hamile kalamadım ne bileyim bir umut işte hayal kurup mutlu oluyoruz sonrada hüzünleniyoruz
Öyle işte.. sen hamile misin canım belliki sende bu yollardan geçmişsin. Çünkü bizi sadece bu yollardan geçenler anlıyorHayal kurup mutlu oluyoruz sonrada hüzünleniyoruz demeni çok iyi anlıyorum...
Maalesef. Klomen kullanıyorum. İnşallah isteyen ve imkanı olan herkese Allah nasip etsin.Öyle işte.. sen hamile misin canım belliki sende bu yollardan geçmişsin. Çünkü bizi sadece bu yollardan geçenler anlıyor
Evet bana iki embriyo transfer edilecek. Doktor dedi bölünüp üç olabilirİki embriyo transferinden sonra onun üçüze dönüşme ihtimali de mi var
Bana da doktorum tek embriyo mu çift embriyomu benim terchime bıraktı hala karar veremiyorum çoğul gebelik fikri korkutuyor ama diğer yandan şans artıyorEvet bana iki embriyo transfer edilecek. Doktor dedi bölünüp üç olabilirŞans artsın diye yapıyorlar tabi ama böyle bı ihtimalde var
Bende ondan korkuyorum ya ikiside tutarsa? Ben tek gebelikten bile korkardım. Simdi iki tane hatta üç tane olma ihtimalide var.Tedavilerden kurtulmak için herşeye razı oluyoruz işte.Tabi ikiz mi olsun yoksa tutmasın mı diye düşünürsem yeter ki tutsun derim. Maddi manevi zor süreç çünkü... Sonunu bilmediğimiz bu yoldan kurtulmak için insan herşeyi kabul ediyor.Bana da doktorum tek embriyo mu çift embriyomu benim terchime bıraktı hala karar veremiyorum çoğul gebelik fikri korkutuyor ama diğer yandan şans artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?