• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Allah razı olsun canım çok şükür üçüde iyi 35. 42. Ve 45. Günde sırayla sağlıklı bir şekilde üçüde taburcu oldu doğalı üç ay oldu rabbime şükür çok güzeller rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
gözünaydın canım benim sağlıkla büyüsünler inşallah :KK200:

Merhabalar umarım yazdığımı görürsünüz. Benimde üçüzlerimden birine resüksiyon öneriyorlar? Siz resüksiyonunyaptırdınız mı ya da kime yaptırdınız bana bi tavsiye verebilir misiniz çok zor durumdayım
Cok zords kalinmadigi surece bende kendi hallerine birakmalisiniz.mudahalenin de dierlerine zarar vermyeceginn garantisi yok.malesef.benmde tek.kesede olan bebegim.cok.riskliyidi ve hic bir teste cvp vermiyodu cok altta kaldgi icin kalp atislarini bile.nadir duyuyoduk.sonuna kadat geldik.cok sukur suan 2 yasindalar.

İyi çok şükür bebeklerle uğraşıyoruz çok zor bakımları, sende durumlar nasıl kaç aylık oldunuz?
Evet buyudukce daha da zorlasiyo gercekten bence en guzel halleri bebeklikleri ☺ duzeltilmis 22 ayligiz bu ay snu.iki yaslarina girecekler normal dogum zamanina gore.sizinkiler kac aylik 🤗

Evet buyudukce daha da zorlasiyo gercekten bence en guzel halleri bebeklikleri ☺ duzeltilmis 22 ayligiz bu ay snu.iki yaslarina girecekler normal dogum zamanina gore.sizinkiler kac aylik 🤗

Oooo maşallah sizinkiler büyümüş. Bende biran önce büyüseler rahat etsem diyorum, bizde düzeltilmiş iki buçuk aylığız..
Erken doğuma bağlı gelişimlerinde herhangi bir sıkıntı oldu mu bu konuda ben çok endişeliyim

Oooo maşallah sizinkiler büyümüş. Bende biran önce büyüseler rahat etsem diyorum, bizde düzeltilmiş iki buçuk aylığız..
Erken doğuma bağlı gelişimlerinde herhangi bir sıkıntı oldu mu bu konuda ben çok endişeliyim
Allah razi olsun canm
Ama buyudukce rahat etsem diyosun ama rahat edemiyosun sen simdiden kendini alistr buyudukce daha bi zorlasacak ben yetisemiyorum suan konusamiyolar ama 2 yas sendromu mu ne zıkkımsa o.cikti surekli aglama kendni yerlere atma kuacaga hic.alistrmadim gelen insanlarin kucaklarindan inmek.istemiyolar bagriyolar vs...bu ömür boyu gidecek bi yolculuk yani rahat yok.. gelisim.konusuna gelince biz ilk bir sene cok hasta olduk halada oleyiz bagisiklik fazlaca dusuk.. yaninda en ufak.biri hapsursun ertesi gun hastayiz.. dogduklarindan beri benim ailem ve esimin aliesinn disinda eve kimseyi kabul etmedik zaten surekli hastanelerde gecti ömrümüz.4 ayliktilar zatuure oldular cigerleri gelismedigi icin..anne sutu cok onemli mutlaka kendine dikkat et verebildgn ladar anne sutu ver.gec yuruyolar gec emekliyolar hersey yasitlarina gore gec suam bile iki yasindalar ama uasitlarina gore cok minnaklar sabir özen ve dikkat gerektiriyo tabi bol bol sabir..

merhaba ben hamile değilim hatta evli bile değilim ama öyle bi merak ettim başlığı görünce doğmuştur artık bebişler durumları nasıl

2 embriyo koydurduk fakaar biri bölündü minnoşlarımın :) üçüzleri bekliyoruz nasip olursa bakalım. canım ilk kanamalarımda inan ben de öleydim,ağlayarak gidiyordum doktora ama benim doktorum çoğul gebelik olduğu için rahmimin bi anda genişlediğini o yüzden de olabildiğini söyledi. ağır kaldırmamaya dikkat et,kabız olmamanı öneririm. sıcak duş sakın alma ben bi kere aldm çok da sıcak değildi ama kanlar bacaklarımdan aktı 3-4 ped kadar kanadı. ama önemli olan bebekler tabi. onlarda bir sorun yoksa içimiz rahat oluyor.
Me

2 embriyo koydurduk fakaar biri bölündü minnoşlarımın :) üçüzleri bekliyoruz nasip olursa bakalım. canım ilk kanamalarımda inan ben de öleydim,ağlayarak gidiyordum doktora ama benim doktorum çoğul gebelik olduğu için rahmimin bi anda genişlediğini o yüzden de olabildiğini söyledi. ağır kaldırmamaya dikkat et,kabız olmamanı öneririm. sıcak duş sakın alma ben bi kere aldm çok da sıcak değildi ama kanlar bacaklarımdan aktı 3-4 ped kadar kanadı. ama önemli olan bebekler tabi. onlarda bir sorun yoksa içimiz rahat oluyor.

Merhabalar benim de tüp bebekle iki embriyo transferimden biri ikiye bölündü üçüz oldular ikisi tek plasentadan besleniyorlar..doktorlar risklerinden bahsedip çok korkuttular bizi redüksiyonla ikisinin kalbini durdurmayı öneriyorlar çoook zor durumdayım neler yaşıyorum bir aydır anlatamam bi yandan da kanamalarım var 10 günde bir hastanedeyiz baya yoğun kanamalarla gidiyorum siz nasıl atlattınız nasıl geçti hamileliğiniz inş bana yol gösterici olursunuz size de teklif ettiler mi redüksiyonu

Merhabalar benim de tüp bebekle iki embriyo transferimden biri ikiye bölündü üçüz oldular ikisi tek plasentadan besleniyorlar..doktorlar risklerinden bahsedip çok korkuttular bizi redüksiyonla ikisinin kalbini durdurmayı öneriyorlar çoook zor durumdayım neler yaşıyorum bir aydır anlatamam bi yandan da kanamalarım var 10 günde bir hastanedeyiz baya yoğun kanamalarla gidiyorum siz nasıl atlattınız nasıl geçti hamileliğiniz inş bana yol gösterici olursunuz size de teklif ettiler mi redüksiyonu
Bende ayni durumdaydim redüksiyon önerdiler açıkçası ilk başlarda sıcak bakıyordum ama kanamada redüksiyon çok tehlikeli dedi doktorum yaklaşık 5-6 hafta kanamam oldu bende karnım büyüdü diye o ara vazgeçtim ne olursa olsun tevekkül ettim karnında büyümüştü kıyamıyorum da artık kanamam bitincede gitmedim aldırmaya neyse çok uzatmayayım 17+3te doktora kontrole gittiğimde birinin kalbinin 14. Hafta durduğunu öğrendim üstelik hiçbir sebep yokken üçüde aynı gün beraber gldiyordu birinin geriden gelmesi falanda söz konusu değildi o gün çok üzüldüm ama ondan sonra cok şükrettim iyimi evlat katili olmadım diye

Bende ayni durumdaydim redüksiyon önerdiler açıkçası ilk başlarda sıcak bakıyordum ama kanamada redüksiyon çok tehlikeli dedi doktorum yaklaşık 5-6 hafta kanamam oldu bende karnım büyüdü diye o ara vazgeçtim ne olursa olsun tevekkül ettim karnında büyümüştü kıyamıyorum da artık kanamam bitincede gitmedim aldırmaya neyse çok uzatmayayım 17+3te doktora kontrole gittiğimde birinin kalbinin 14. Hafta durduğunu öğrendim üstelik hiçbir sebep yokken üçüde aynı gün beraber gldiyordu birinin geriden gelmesi falanda söz konusu değildi o gün çok üzüldüm ama ondan sonra cok şükrettim iyimi evlat katili olmadım diye
Bende şu an 14.haftama gitmek üzereyim randevum da yarın redüksiyon için 😞ama yine de son ana kadar düşünmeye devam ediyorum her an vazgeçebilirim zaten biraz da geç kalındı benim ve kanamalarım da tam kesilmiş değil bu şekilde yapar mı yaparsa riskleri ne olur bilemiyorum 😞 peki karnınızda kendiliğinden bebeğinizin kalbi durunca diğer bebekleri etkiledi mi yoksa zararı olmuyor mu diğerleri sağlıkla doğdu mu inşallah ☺️

1 16ozlemre34 merhaba. ben dahil 3üzlere hamile olanlara ve doğum yapanların hepsine senin gibi redüksiyon önerildi.
özetleyeyim ben yaşadıklarımı sen yine sorabilirsin istediğini. zorluklarından bahsedicem öncelikle.
ben 7. haftada falandım 3üz olduğunu öğrendiğimde. beni doğurtan dr'um sölemişti 3 olduğunu. ama tüp bebek dr a gittiğimde kesinlikle redüksiyon dedi,hatta perinatologla görüşmen lazım falan dedi.
biz de herkes gibi çok düşündük çok tartıştık eşimle çok ağladık beraber ama yaptırmadık.
3üz gebeliği evet çok zor,evet çok riskli. milyonlarca şükürler olsun ben kolay bi gebelik geçirdim,son güne kadar gezdim tozdum. ama herkeste aynı olmaz tabiki. çok dikkat etmen lazım mesela,kilona dikkat etmen lazım,hareketlerine dikkat etmen lazım,kesinlikle yanına biri şart. inan aşermesi bile bi değişik. bi de sürekli ha şimdi bişi olcak ha şimdi kanamam gelicek,her dr a gittiğinde binbir korku..
doğumu ayrı bir sorun,küvöz başı bekliyorsun saatlerce,emzirememe derdi..
eve geldiklerinde de ayrı sorunlar. maddi açıdan da zorluyor tabiki. tek başına bakmak çok zor gün geçtikçe zorlaşıyor dertleri.
kısacası herşeyi zor.
AMA İYİKİ DOĞURMUŞUM :dua::KK200::KK200::KK200::nazar:
ben hep ALLAH verdi ALLAH alır dedim. Hamileyken de.. Seni düşündüren şey ne öncelikle onu bul ve bence inançlı bir dr arayışına gir derim. Yaşayacak olan her türlü yaşar,zorlukları kesinlikle çok ama o mucizeleri gördüğünde iyi ki diyosun,iyi ki sizi doğurmuşum be diyosun :)

selam kızlar :halay:
resmen aylar olmuş yazmayalı :KK43:
hayat nasıl gidiyor üçüzler nasılllar ?? iyidir inşallah.
benimkiler 8 aylık oldular ellerinizden öperler :anne:
şuan eşimle ben bakıyoruz ve zor gerçekten..
sizde durumlar nasıl ?

selam kızlar :halay:
resmen aylar olmuş yazmayalı :KK43:
hayat nasıl gidiyor üçüzler nasılllar ?? iyidir inşallah.
benimkiler 8 aylık oldular ellerinizden öperler :anne:
şuan eşimle ben bakıyoruz ve zor gerçekten..
sizde durumlar nasıl ?
Selam canım maşallah size, bizde düzeltilmiş 4 aylık olduk bizde eşimle bakıyoruz bu süreçten önce yardım için gelenler oluyordu virüsten dolayı yalnızız tabi ki çok zorlanıyoruz ama o kadar güzel ve tatlılar ki bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz.
Seninkilerin cinsiyeti neydi
Ek gıdaya geçtiniz mi

Merhabalar benim de tüp bebekle iki embriyo transferimden biri ikiye bölündü üçüz oldular ikisi tek plasentadan besleniyorlar..doktorlar risklerinden bahsedip çok korkuttular bizi redüksiyonla ikisinin kalbini durdurmayı öneriyorlar çoook zor durumdayım neler yaşıyorum bir aydır anlatamam bi yandan da kanamalarım var 10 günde bir hastanedeyiz baya yoğun kanamalarla gidiyorum
Bende şu an 14.haftama gitmek üzereyim randevum da yarın redüksiyon için 😞ama yine de son ana kadar düşünmeye devam ediyorum her an vazgeçebilirim zaten biraz da geç kalındı benim ve kanamalarım da tam kesilmiş değil bu şekilde yapar mı yaparsa riskleri ne olur bilemiyorum 😞 peki karnınızda kendiliğinden bebeğinizin kalbi durunca diğer bebekleri etkiledi mi yoksa zararı olmuyor mu diğerleri sağlıkla doğdu mu inşallah ☺️

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun nasıl bir karar verdiniz bilmiyorum Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç hepimize önerildi bir çoğumuz kabul etmeyip devam ettik.

Back