- 20 Haziran 2019
- 117
- 141
- 53
- 35
- Konu Sahibi evanescence10
-
Birşey merak ettim de kızlar bu ucuzlerin cinsiyetleri genellikle aynı mi oluyor
Yumurtanın büyümesi için bal corekotuve tarçın karışımını kullan canım. Bende işe yaradi. Bendede yavaştı büyüme hızları bu forumda sormuştum ne iyi gelir diye balcorekto tarçın demişlerdi . Sabah akşam bit çay kaşığı yedimAllah razı olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Yarın yumurtama bakacak doktor inşallah istediği Boyuta gelmiştir. Eşimdede bende sıkıntı yok inşallah vesilemiz aşılama olurda mucizemize kavuşuruz
Benim gördüklerim hep aynı cinstendi dedim acaba üçüzler öyle mi oiur hepTek yumurta ise aynı oluyor
Benim gördüklerim hep aynı cinstendi dedim acaba üçüzler öyle mi oiur hep
İnşallah canimİsteyen herkese nasip olsun inşallah
Tek yada çift yumurta olmasına bağlı tatlım.Birşey merak ettim de kızlar bu ucuzlerin cinsiyetleri genellikle aynı mi oluyor
Erkeklerin dediklerine hiç inanmayın derim,anne baba yardımı da bi yere kadar oluyor,herkesin bir hayatı var sonuçta i. Kendinize güveniyorsabız 3üz düşünün derimYaaabu erkekler hep mi aynı bende çok istiyorum eşm inşallah amin diyor sonrada nasıl bakıcaz biz onlara annemler gelir akşamda ben yardım ederim flan diyor ama hiç hamile kalamadım ne bileyim bir umut işte hayal kurup mutlu oluyoruz sonrada hüzünleniyoruz
Kızlaaarr yok mu yeni üçüz hamileler :) gelin dertleşelim6+1im çook şaşkınım bi şekilde oldu valla nasıl oldu bilmiyoruz bekliyoruz heyecanla
Teşekkür ederim :) tüp bebek ama üç embriyo konmamıştı, dolayısıyla süpriz oldu :) ağustos olsa yine iyi inşallah temmuz falan olmazSlm hayirli olsun. Benim tek ama gözunaydin demek istedim. Dogal yollami oldu. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Agustos anneleri topigine beklerim.muhtemelen agustosa denk gelir doğumun
Merhaba canım ben varımKızlaaarr yok mu yeni üçüz hamileler :) gelin dertleşelim6+1im çook şaşkınım bi şekilde oldu valla nasıl oldu bilmiyoruz bekliyoruz heyecanla
çok teşekkürler sema hanım, ben kayıt oldum, linki bulmak için uğraşılmasın diye linki de ekledim. Bebekoloji Üçüz Bebekler Etkinliği!Kızlaaaar selam, ebebekin instagramında gördüm şimdi üçüz bebekli anneler için etkinlik yapıyorlarmış online. Ücretli değil.
Gelin orada dertleşeliiiiim :)
instagram hesaplarından duyurmuşlar
Merhaba sizinn710 gr doğan bebeğiniz nasıl oldu. Çok uzun zaman olmuş benim de o kilolarda. Erken doğum riski var. Sormak istedim. İnşallah mesajımı görüp cevaplarsınız.Bende 31+4 günlük doğum yaptımbebekler çok küçük hepsi makinaya bağlı birinci bebek 710 ikinci 840 üçüncü 1 kilo doğdular
Merhaba, anne karnında iken de 2 hafta hep geride idi, şimdide kardeşlerine ve yaşıtlarına göre kilo olarak geride onun dışında maşallahı var, çok şükür sağlık sorunlarımız olmadı tabi prematüre bebek büyütmek çok zor.Merhaba sizinn710 gr doğan bebeğiniz nasıl oldu. Çok uzun zaman olmuş benim de o kilolarda. Erken doğum riski var. Sormak istedim. İnşallah mesajımı görüp cevaplarsınız
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor ben de üçüz bebek annesi olacağımMerhaba canım ben varım3üzlere hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?