- Konu Sahibi evanescence10
Canım benimmm :) İnşAllah sağlıklı sağlıklı büyürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah yavrularınaKızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Kızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Kızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Teşekkur ederim canım iyiyim sen nasılsınBarnimm sen nasılsın nasıl gidiyor
Benimde biri küçük canım çok önemli değil dedi perinatoloji çoğul gebeliklerde böyle olması normalmiş gelişimi devam ettiği sürece sıkıntı yok hamd olsun bu günümüze 23.haftam dolunca benide tekrar çağırdılar Ayrıntılı ya inşallah onuda hayırlısı ile atlatırız sonra şeker yüklemesi varBende iyiyim Elhamdülillah geçenlerde kontrolum vardı bebeklerden birinin kilosu diğerlerine göre düşüktü önümüzdeki günlerde ayrıntılıya girecem inşallah ondada bir sıkıntı çıkmaz haftalık iğnem var progestan kullanıyorum çok rahatsız ediyor beni
Tebrik ederimm bi ankette rastladım 3üz hamiş olunca merak ettim ve Tüp bebek ile 2 embriyo transferi ve 3üz bebiş annesi olmuşsunuz.. Ne mutlu size Rabbim 3üne de sağlıklı hayırlı ömürler versin hayırlı olsunKızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Hayırlı olsun tatlım Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah.. Haftan da çok iyiymiş, maaşallah dayanmış yaramazlar.. Kiloları nasıl? Paylaşmak istemezsen anlarımKızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Canım hayırlı olsun hepiniz iyisinizdir inşallahKızlarrr ben doğurdum dün gece oldu, hepimiz iyiyiz detaylı bi ara anlatırım
Arkadaşlar hepiniz kusura bakmayın. Anca yazabiliyorum.Beybilerim 5 eylülde dünyaya geldi. Ansızın sıklaşan ağrılarımla doktoru aradık,gece 12 ye gelmek üzereydi. Doktoru aradık,hastaneye gittik,ama ben tabi doğurmam kafasıylayım Annem nolur nolmaz doğum çantasını da alalım diyo ben yok ya doğurmam ben bu gece kafasındayım Neyse gittik doktor geldi,nst ye bağlandım,doktor acil almamız lazım dedi ve aldı Hiç ama hiç hazır değildim ama nasip o günmüş. Spinal ile oldu doğum. Beybiler Gelir gelmez doğru küvöze gittiler. 2 sn doktor gösterdi sadece. Tam 34+0 da dünyaya geldiler. 1. bebek 1960 gr 2. bebek 1800 küsür 3.bebek 1700 küsür idi. ertesi gün görebildim çünkü o zaman yürüyebildim.3. bebek enfeksiyon ve sarılık atlattı. 18 günlükler şuan ve hala küvözdeler. 1.bebeği emzirdim bugün. yarın yine emziricem inşllah.öyle yani sormak istedğiniz,atladığım bi yer varsa sorabilrisiniz.
hergün 2-3 saatte bir sağıyorum sütümü bu arada. hastaneye götürüyoruz
Maşallah canım gayet güzel kilocukları darısı bize olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin rabbimArkadaşlar hepiniz kusura bakmayın. Anca yazabiliyorum.Beybilerim 5 eylülde dünyaya geldi. Ansızın sıklaşan ağrılarımla doktoru aradık,gece 12 ye gelmek üzereydi. Doktoru aradık,hastaneye gittik,ama ben tabi doğurmam kafasıylayım Annem nolur nolmaz doğum çantasını da alalım diyo ben yok ya doğurmam ben bu gece kafasındayım Neyse gittik doktor geldi,nst ye bağlandım,doktor acil almamız lazım dedi ve aldı Hiç ama hiç hazır değildim ama nasip o günmüş. Spinal ile oldu doğum. Beybiler Gelir gelmez doğru küvöze gittiler. 2 sn doktor gösterdi sadece. Tam 34+0 da dünyaya geldiler. 1. bebek 1960 gr 2. bebek 1800 küsür 3.bebek 1700 küsür idi. ertesi gün görebildim çünkü o zaman yürüyebildim.3. bebek enfeksiyon ve sarılık atlattı. 18 günlükler şuan ve hala küvözdeler. 1.bebeği emzirdim bugün. yarın yine emziricem inşllah.öyle yani sormak istedğiniz,atladığım bi yer varsa sorabilrisiniz.
Arkadaşlar hepiniz kusura bakmayın. Anca yazabiliyorum.Beybilerim 5 eylülde dünyaya geldi. Ansızın sıklaşan ağrılarımla doktoru aradık,gece 12 ye gelmek üzereydi. Doktoru aradık,hastaneye gittik,ama ben tabi doğurmam kafasıylayım Annem nolur nolmaz doğum çantasını da alalım diyo ben yok ya doğurmam ben bu gece kafasındayım Neyse gittik doktor geldi,nst ye bağlandım,doktor acil almamız lazım dedi ve aldı Hiç ama hiç hazır değildim ama nasip o günmüş. Spinal ile oldu doğum. Beybiler Gelir gelmez doğru küvöze gittiler. 2 sn doktor gösterdi sadece. Tam 34+0 da dünyaya geldiler. 1. bebek 1960 gr 2. bebek 1800 küsür 3.bebek 1700 küsür idi. ertesi gün görebildim çünkü o zaman yürüyebildim.3. bebek enfeksiyon ve sarılık atlattı. 18 günlükler şuan ve hala küvözdeler. 1.bebeği emzirdim bugün. yarın yine emziricem inşllah.öyle yani sormak istedğiniz,atladığım bi yer varsa sorabilrisiniz.
Allah razı olsun inşallah. ya açıkçası adet ağrısı gibiydi azıcık şiddetlisiydi benim. öncesinde kasılmam baya olmuştu dr'a sorduğumda normal demişti.Maşallah Allah küvezden çıktığınız günü de gösterir inşallah.. Ağrı derken doğum sancın mı oldu benim çok kasılmalarım oluyor çok korkuyorum sütün hemen geldi mi