2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kızlar ben daha fazla dayanamayacağım. Evime 5dk mesafede özel hastane var. Akşam eşim gelince 12gibi gidip kan vereyim diyorum. Eve geri dönerim, sonucu Mail olarak atarlar bana. Nasılsa uyumuyorum 1-2 gibi gelir sonuç beklerim.

Sonuçta doktor ctesi günü yap dedi saat vermedi gece yarısından sonra yine ctesi sonuçta.
Allah’im inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşuruz.

Bana da cuma dediler ben dün yaptım bir günden bişey olmaz şimdi bile yapabilirsin bence

Bende bu atagi bekliyordummm :)))))) hadi hayurli haberlerle gel insallah kuzum

Ah sıra bana gelmiş

Kızlar belimle kalçanın birleştiği o kısımda bir ağrı var. Dizlerime kadar vuruyor. Özellikle sağ dizim. Ayaklarım da ısınmıyor bir turlu.

9.gun bitti. 10. Gün içindeyim ctesi test yapcam ama bu agrilar neye alamet bilemedim.

Canım gözün aydın ne güzel tam bi kandil hediyesi olmuş 12.gün mü yaptın testi, belirti sormak istemiyorum, sormak da çok anlamsız biliyorum ama var mıydı hissettiğin şeyler
SElam ezel 10. Gün test yapmış olduk. Yarın yine gideceğiz test için değer yükselmiş mi bakalım dedi. Hiç bir belirti Yok hala da Yok.

ben yokum listede 27 şubat yükleme 11 mart sonuç henüz bakmadım gününe bıraktım sanırım
kız zaten iyi dayandın hadi bakalım Bende ayaktayım bakıcam sonuca. Hayırlı haberler inşallah

7. gunum bugun kan testi yaptirdim 2den kucuktur diyor erken ama olsa en azindan bi 8-10 falan cikmasi gerekirdi sanki. doktorum izinde sekreteriyle gorustum ilaclari birakmayin sali tekrar test yaptirin dedi ama hic kullanasim yok ilaclari.

7. gunum bugun kan testi yaptirdim 2den kucuktur diyor erken ama olsa en azindan bi 8-10 falan cikmasi gerekirdi sanki. doktorum izinde sekreteriyle gorustum ilaclari birakmayin sali tekrar test yaptirin dedi ama hic kullanasim yok ilaclari.
7. Gün erken bence moralini bozma ve ilaçlara devam et

Canım beni unutma
23.02.2019 transfer 06.03.2019 sonuç

Son düzenleme:
Ben de bacağımın üst kısmında sanki uyuşmamı desem sizin gibi bi değişik hissediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…