- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Canım bi test yaptır ha bugün ha yarın... bu arada progestan iğne kullanmıyor musun adet olman imkansız ilaçları bırakmadan
Kullanıyorum. Ama o adeti geciktirir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi test yaptır ha bugün ha yarın... bu arada progestan iğne kullanmıyor musun adet olman imkansız ilaçları bırakmadan
hayirlisi olsun hakkinda, ilk denememiydi senin? benim ikinciydi bu , digerine gore daha az uzuldum sanki, halbuki ilkine gore daha umutluydum aslinda. bir oglum var cok sukur , allah olmayanlara versin biran once insallah .Güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki ama malesef olmadi o mutluluğu yaşayamadım ben biliyorum aglamakta care degil agladm ağladım geçti . Rabbim herseyin hayırlısını versin
Ben de bacağımın üst kısmında sanki uyuşmamı desem sizin gibi bi değişik hissediyordum
Adet olmayı engeller tabiki hatta bırakınca 2/3 gün sürüyor adetin gelmesi boşuna germe kendiniKullanıyorum. Ama o adeti geciktirir mi ki
Ikıncı denememdi benim ama nedense ilk günden beri olmicak düşüncesi kafamdaydı..birinci denememde çok mutlu oldum iki gün sürdü sonra değerim düştü kimyasal gebelik oldu hayırlısıhayirlisi olsun hakkinda, ilk denememiydi senin? benim ikinciydi bu , digerine gore daha az uzuldum sanki, halbuki ilkine gore daha umutluydum aslinda. bir oglum var cok sukur , allah olmayanlara versin biran once insallah .
Hayırlısı olsun Canım dondurulmuş var mıydı inşallah onlarla sevinirsin dondurulmuş olanın tutma olasılığı daha fazla diye biliyorum ben doktorum demiştiIkıncı denememdi benim ama nedense ilk günden beri olmicak düşüncesi kafamdaydı..birinci denememde çok mutlu oldum iki gün sürdü sonra değerim düştü kimyasal gebelik oldu hayırlısı
Yok malesef dondurulmusum şuan bi kenara bırakıyorum tüp bebek macerasını. Seneye kadar oluruna bırakıyorumHayırlısı olsun Canım dondurulmuş var mıydı inşallah onlarla sevinirsin dondurulmuş olanın tutma olasılığı daha fazla diye biliyorum ben doktorum demişti
sagol canim, insallah senin degerin guzelce artmiştir da kavusursun bebegine. dedigim gibi benim 8 yasinda bi oglum var o yuzden şükrediyorum.U Umudum gelsin B blabla321 kızlar hayırlısı olsun. Tabi ne kadar üzülmeyin desem de cok manasız kalıyor bu söz. Ama cok üzmemeye calsıın kendinizi. Kimin ne olacagı belli değil benim de yarın 2. testim var değerim artar mı artmaz mı belli değil benim de 2. Denemem ama hayırlısı olsun diyorum inanın. İnsallah en güzel en hayırlı zamanda dolsun kucaklarımız.
Inşallah değerin artar canm seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim .U Umudum gelsin B blabla321 kızlar hayırlısı olsun. Tabi ne kadar üzülmeyin desem de cok manasız kalıyor bu söz. Ama cok üzmemeye calsıın kendinizi. Kimin ne olacagı belli değil benim de yarın 2. testim var değerim artar mı artmaz mı belli değil benim de 2. Denemem ama hayırlısı olsun diyorum inanın. İnsallah en güzel en hayırlı zamanda dolsun kucaklarımız.
Evet pozitif çok şükür ve o acayip his hala devam ediyorBende de agri gibi değil ayni tabi ettiğin gibi. Uyuşma karıncalanma gibi inçe sizi. Test yapmıştın demi ? Pozitifi gördün ?
teacheralla kız gidiyorsun değil mi tahlile
Evet pozitif çok şükür ve o acayip his hala devam ediyor
Sabaha ne kaldı ki rahat ol canımEşimi ikna edemiyorum
Doktorun dediğini yapmamız gerek diye tutturdu. Sabaha kaldı bizim tahlil.
e olsun Az kaldı zaten hayırlı haberler inşallahEşimi ikna edemiyorum
Doktorun dediğini yapmamız gerek diye tutturdu. Sabaha kaldı bizim tahlil.
kız eşi ya nasıl bilmesin transfer gününü falan sen nasıl söylemedin eşine bile vallahi ben anlamadım Hiç. Ayrıca eşininde söz hakkı var bence neticede bebek ikisinin ama tabi son karar yine annenin olmalı o ayrıSabaha ne kaldı ki rahat ol canım
Işte ben bu yüzden kimseye söylemedim transfer günümü ve kan vereceğim zamanı herkes çok karışıyor
Hiç idrar testi falan yapmadınmı canımİnsallah benim de pozitif olur hayirlisiyla kucagima alırım
Yanlış yazmışım transfer günümü biliyordu ama işteydi annemle gittim ama sonuç alacağım günü kimseye demedim onlar haftaya sanıyorlardı ben dün kan verdim sonuç alınca söyledim hem onlar stres yapmadılar hem ben rahatça geçirdim bekleyenler olunca çok daha stresli oluyore olsun Az kaldı zaten hayırlı haberler inşallah
kız eşi ya nasıl bilmesin transfer gününü falan sen nasıl söylemedin eşine bile vallahi ben anlamadım Hiç. Ayrıca eşininde söz hakkı var bence neticede bebek ikisinin ama tabi son karar yine annenin olmalı o ayrı
Sabaha ne kaldı ki rahat ol canım
Işte ben bu yüzden kimseye söylemedim transfer günümü ve kan vereceğim zamanı herkes çok karışıyor
e olsun Az kaldı zaten hayırlı haberler inşallah
kız eşi ya nasıl bilmesin transfer gününü falan sen nasıl söylemedin eşine bile vallahi ben anlamadım Hiç. Ayrıca eşininde söz hakkı var bence neticede bebek ikisinin ama tabi son karar yine annenin olmalı o ayrı
Hiç idrar testi falan yapmadınmı canım
Anladım canım yani bende hiç kimseye demedim bi tek yakın bi dostum bilir o kadar hala benim ailem bile bilmez mesela zaten uzaktalar bana epeyce gereksiz stres yapmasınlar dedim. Birde evet karışanı bende hiç sevmem normalde de sevmem hemde her konuda ama eşim ayrı o bilir bence bilmelide. Fakat şöyle bişey var Mesela ben kan tahlili yapmak istiyorum desem bana asla hayır demez bana bırakır kararı. Dediğim gibi son karar herzaman annenindir gebelikte çünkü gebelik psikolojisi çok ayrı bişey ya tecrübeliyim iyi bilirim.Yanlış yazmışım transfer günümü biliyordu ama işteydi annemle gittim ama sonuç alacağım günü kimseye demedim onlar haftaya sanıyorlardı ben dün kan verdim sonuç alınca söyledim hem onlar stres yapmadılar hem ben rahatça geçirdim bekleyenler olunca çok daha stresli oluyor