İnşallah canım ben de cumartesi yazarım değerimi.Çok sağol canım cok teşekkür ederim ilgin için yazdıkların için.. inşallah değerlerimiz katlanarak artarGüzel haberlerle geliriz buraya Cumartesi günü yazacağım yine değerimi size.. cumartesi ikimiz için de güzel bir gin olsun inşallah☺
Amin inşallah rabbim senin de önce karnını sonra kucağını doldursun.
Hyrli olsun simdiden insallah kucaklarimizi da doldururuz hcg deger kac ciktiFırsatım olmadı çok yoğun bi telefon trafiği oldu. Ne sabahtı anlatamam herşey geliyor insanın aklına
Belirti falan neler hissediyorsun....Benim cmtwsi bende aynı heyacan korku sardı geceleri uyuyamıyorum düşünmekten ilk günler iyiydi bu iki gündür kafamda hep
Ben varım. CtesiCumartesi günü sonuç alacak olan çok galiba
Kasıklarımda ara ara batma ve ağrı oluyor başka da bişi yokBelirti falan neler hissediyorsun....
Seninle kader arkadaşıyız aynı gün transfer olduk aynı gün öğreneceğiz sonucumuzuBen varım. Ctesiİnsallah güzel haberler alırız.
Aminnnnn insallah.Seninle kader arkadaşıyız aynı gün transfer olduk aynı gün öğreneceğiz sonucumuzu
İnşallah bebeklerimizin haberini beraber veririz
Bende 8 buçuk 9 gibi gideceğim Allah'ım dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursunAminnnnn insallah.
Ctesi sabah 9da gitçem ben, sen de geç kalma.
Benim şu aralar pek bir ağrım kalmadı gibi genel olarak hiçbir yerim ağrımıyor. Ağrıması mı daha iyi ağrımaması mı bilmiyorum.Hamileligini ogrenen arkadaslar adet olacakmis gibi arada agri giriyor mu bicak saplanmasi gibi....
Bende 8 buçuk 9 gibi gideceğim Allah'ım dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun
Kasıklarımda ara ara batma ve ağrı oluyor başka da bişi yok
Bende aynı o moddayım hiç bsey yokBende de var ara ara batmalar. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Hayır transfer olduğumu bilmesem dışarı çıkıp park bahce kafe avm gezerim öyle de normalimama korkumdan dışarı çıkmıyorum tabi. Evde dolaşıyorum.
bir tane mi belirtisi olmaz insanın. Ne göğüs şişmesi, ne mide bulantısı, hiçbir şey. Gerçi doktor belirti arama, belirtiler 5-6. Haftadan sonra olur demişti.
Bende aynı o moddayım hiç bsey yok
İnşlhh senin ne zmn belli olucakBence tutundu bizim bebeler. Hayırlı haberleri alacağız az kaldı.
Cnm.bnm dr.um bi tasarrufta bulunmadi ama yandaki hastanin dr.u yatabilirsin yuzu koyun dedi kndm.duydumUyurken uzanırken karnımın üstüne yatiyorum sorun olurmu sizce