- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
Sağol canım darısı tüm bekleyenlere inşallahGözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı tüm bekleyenlere inşallahGözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 11.günüm ben korkuyorum test yapmaya yarın hastanede yaptracam baklm dualarınızı bekliyorumSağol canım darısı tüm bekleyenlere inşallah
Inşallah canım inşallah güzel haberlerleBenim 11.günüm ben korkuyorum test yapmaya yarın hastanede yaptracam baklm dualarınızı bekliyorum
Amin inşallahInşallah canım inşallah güzel haberlerle
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun cok güzel bir sonuc.. sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin AllahKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Ben pek bir şeye dikkat etmedim açıkcası İlk denemem olduğu için tecrübesizdim. Yaptığınız tüm hareketleri daha sakin ve yavaş yapmanız bence yeterli. Yürümeyi ihmal etmemek ve sağlıklı beslenmek de kabız olmamak için önemli. Ah bir de başarabilip stresten uzak durmak her şeyin başı Yatacağım diye kendinizi çok kasmayın sevdiklerinizle zaman geçirin ben transfer günü yattım ertesi gün soluğu annemlerde aldım. 1.5 yaşında yiğenim var onu sevdim. Arada uzandım arada oturdum. Sevdiklerim olmasa zaman hiç geçmezdi. Normalde test günüm yarındı ama lekelenme olunca 3 gün önceden takibe başladık. İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleriKızlar bende 5 Mart salı günü dondurulmus embriyo transferi oldum iki gündür yatiyorum nelere dikkat ettiniz yazarmisiniz
Bence hiç üzmeyin kendinizi. Her laboratuvarda farklı çıkabiliyormuş. Ben de o sebeple bundan sonraki her test için kliniğe gidicem. Değerinizde çok güzel bence. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin?Kızlar ben dün 9. Günğmde bi tıp merkezinde test yapmıstım değerim 97 cıkmıstı. Bugün yani 10. Günüm kendi hastanemde test yaptırdım değerin 95 cıktı. Cok şok oldum değerimin artması gerekirken azalmıs doktorum her hastanenin değerleri farklı cıkıyo bu normal bi şey dedi. 50nin üstü 10. Gün için gayet ideal dedi ama hemsire 100 ü gecmesi 10. Gün için beklediğimiz dedi. Sizin değeriniz de iyi ama cumartesi yine gelin 2 katına cıkmadı gerekiyor dedi. Offf bi türlü mutluluk yok rahatlama yok bana
Sağol canım inşallah senin de değerin yükselir bende ctesi tekrarlayacağım hayırlı haberlerle geliriz inşallahHayırlı olsun cok güzel bir sonuc.. sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin Allah
Bence kendini de bebeginide üzmemelisin degerin ıyi gayet hem başka hastanede yaptrdgin için degerin farklı çıkmış olabilir .Kızlar ben dün 9. Günğmde bi tıp merkezinde test yapmıstım değerim 97 cıkmıstı. Bugün yani 10. Günüm kendi hastanemde test yaptırdım değerin 95 cıktı. Cok şok oldum değerimin artması gerekirken azalmıs doktorum her hastanenin değerleri farklı cıkıyo bu normal bi şey dedi. 50nin üstü 10. Gün için gayet ideal dedi ama hemsire 100 ü gecmesi 10. Gün için beklediğimiz dedi. Sizin değeriniz de iyi ama cumartesi yine gelin 2 katına cıkmadı gerekiyor dedi. Offf bi türlü mutluluk yok rahatlama yok bana
5. Gün embriyosu. Doktoruma göre iyi bir değer ama hemşire öncesinde 100ü gecmesi biZim için daha makbul dedi bi de değer de artmamısyaaa nasıl kötü oldum anlatamam.. inşallah tutunmuştur bebeğim. Bugün okulda nöbetciydim cok yoruldum. Aklımdan hep yoksa düştü mü bebeğim diye sorular geciyorBence hiç üzmeyin kendinizi. Her laboratuvarda farklı çıkabiliyormuş. Ben de o sebeple bundan sonraki her test için kliniğe gidicem. Değerinizde çok güzel bence. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin?
Sağol canım inşallah senin de değerin yükselir bende ctesi tekrarlayacağım hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Bu sorular bitmiyor canım ben de sürekli bir şeyi yanlış mı yaptım diyorum. Sonra nasip aklıma geliyor Benim de 5. gün embriyosu 7. Gün değerim 26 ydı. 9. Gün değerim 58. Cumartesi tekrarlayacağız testi. Hemşire sınırda olduğunu söyledi takipteyiz. İçini ferah tut bebişlerimiz sağlıklıysa bize sımsıkı tutunacaklar Allah’ın izniyle Değerin katlanarak büyür inşallah5. Gün embriyosu. Doktoruma göre iyi bir değer ama hemşire öncesinde 100ü gecmesi biZim için daha makbul dedi bi de değer de artmamısyaaa nasıl kötü oldum anlatamam.. inşallah tutunmuştur bebeğim. Bugün okulda nöbetciydim cok yoruldum. Aklımdan hep yoksa düştü mü bebeğim diye sorular geciyor
Bu sorular bitmiyor canım ben de sürekli bir şeyi yanlış mı yaptım diyorum. Sonra nasip aklıma geliyor Benim de 5. gün embriyosu 7. Gün değerim 26 ydı. 9. Gün değerim 58. Cumartesi tekrarlayacağız testi. Hemşire sınırda olduğunu söyledi takipteyiz. İçini ferah tut bebişlerimiz sağlıklıysa bize sımsıkı tutunacaklar Allah’ın izniyle Değerin katlanarak büyür inşallah
Teşekkürler inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınBen pek bir şeye dikkat etmedim açıkcası İlk denemem olduğu için tecrübesizdim. Yaptığınız tüm hareketleri daha sakin ve yavaş yapmanız bence yeterli. Yürümeyi ihmal etmemek ve sağlıklı beslenmek de kabız olmamak için önemli. Ah bir de başarabilip stresten uzak durmak her şeyin başı Yatacağım diye kendinizi çok kasmayın sevdiklerinizle zaman geçirin ben transfer günü yattım ertesi gün soluğu annemlerde aldım. 1.5 yaşında yiğenim var onu sevdim. Arada uzandım arada oturdum. Sevdiklerim olmasa zaman hiç geçmezdi. Normalde test günüm yarındı ama lekelenme olunca 3 gün önceden takibe başladık. İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri
Çok sağol canım cok teşekkür ederim ilgin için yazdıkların için.. inşallah değerlerimiz katlanarak artar Güzel haberlerle geliriz buraya Cumartesi günü yazacağım yine değerimi size.. cumartesi ikimiz için de güzel bir gin olsun inşallahBu sorular bitmiyor canım ben de sürekli bir şeyi yanlış mı yaptım diyorum. Sonra nasip aklıma geliyor Benim de 5. gün embriyosu 7. Gün değerim 26 ydı. 9. Gün değerim 58. Cumartesi tekrarlayacağız testi. Hemşire sınırda olduğunu söyledi takipteyiz. İçini ferah tut bebişlerimiz sağlıklıysa bize sımsıkı tutunacaklar Allah’ın izniyle Değerin katlanarak büyür inşallah
Bende hep yüzüstü yatarım gece alışkanlık daha küçük olduğu için bişey olmaz zaten ilerleyen haftalarda yatamayacaksın istesendeUyurken uzanırken karnımın üstüne yatiyorum sorun olurmu sizce